milad.ps4
کاربر سایت
به خاطر این هست که تخفیف داره.قیمت سرویس های مخابرات پنل من
View attachment 350821
مشخص نیست چرا 420 گیگ رو 420 هزار زدن ولی 500 گیگ رو 400 هزار
واقعا مرده شورشون ببرن خودشون این طرز دادنشون از فورجیم پایینتر که...سرعت دانلود که از استیم دارم میگیرم از سرور های کویت
View attachment 350817
استیم سرعت رو به مگابایت میزنه یعنی اینجا میلاد سرعت اینترنتش تقریبا 280 مگابیت هست.فکر نکنم جایی اینترنت 4g از حدود 100 مگابیت بیشتر باشه(اگه بهترین جا برای آنتن دهی باشید)واقعا مرده شورشون ببرن خودشون این طرز دادنشون از فورجیم پایینتر که...
4g+ به زور هم 100 مگابیت نمیده تومنطقه مااستیم سرعت رو به مگابایت میزنه یعنی اینجا میلاد سرعت اینترنتش تقریبا 280 مگابیت هست.فکر نکنم جایی اینترنت 4g از حدود 100 مگابیت بیشتر باشه(اگه بهترین جا برای آنتن دهی باشید)
اون شرکتی که همه جا رو سبز کرده (فناپ) تازه همین دو سه روز پیش اومده یه دفتر خالی خریده که کار رو شروع کنه اکه خدا بخواد تا اونجا که میدونم هنوز به کسی مودم نداده و تنها جایی که واقعا پوشش ایجاد کرده شهرک نفت هست. عید گفته بودن شهریور دیگه فروش سرویس رو شروع میکنن ولی تا اونجا که میدونم یکنفر هم از اینا نتونسته سرویس بگیره. بهترین چیز تو اهواز فایو جی ایرانسل هست که واقعا سرعت و پینگ خیلی خوبی میده.سلام بچه هایی که اهواز هستن فیبر نوری اومده؟
اگه آره چه شرکتی ؟
استفاده کردید خوبه یا نه ؟
مال کل محلمون تو نقشه سایت سبزه فقط کوچه ما فعال نیست
دمت گرماون شرکتی که همه جا رو سبز کرده (فناپ) تازه همین دو سه روز پیش اومده یه دفتر خالی خریده که کار رو شروع کنه اکه خدا بخواد تا اونجا که میدونم هنوز به کسی مودم نداده و تنها جایی که واقعا پوشش ایجاد کرده شهرک نفت هست. عید گفته بودن شهریور دیگه فروش سرویس رو شروع میکنن ولی تا اونجا که میدونم یکنفر هم از اینا نتونسته سرویس بگیره. بهترین چیز تو اهواز فایو جی ایرانسل هست که واقعا سرعت و پینگ خیلی خوبی میده.
برای من جای سواله که چطور یه شرکت داغون اومده به دروغ ادعا کرده پوشش ایجاد کرده و ۱۹۵ هم باهاش برخوردی نمیکنه! طبق گفته خودشون هرکس تو منطقه پوشش هست باید یک ماه بعد از درخواست وصل بشه پس چرا با این شرکت هیچ برخوردی نمیشهدمت گرم
نمیدونم اهواز چشه مگه ؟؟؟
چیش کمترِ شهر های دیگست
حالا چاره ای ندارم باید برم اینترنت رادیویی بگیرم
عجیبه واقعا بیشترِ اهوازو زده تحت پوششبرای من جای سواله که چطور یه شرکت داغون اومده به دروغ ادعا کرده پوشش ایجاد کرده و ۱۹۵ هم باهاش برخوردی نمیکنه! طبق گفته خودشون هرکس تو منطقه پوشش هست باید یک ماه بعد از درخواست وصل بشه پس چرا با این شرکت هیچ برخوردی نمیشه
چند نفر دیگه هم گفتن فکر کنم. حقیقت اینه که هیچ چیزی جای فیبر رو نمیگیره در حال حاضر، یعنی مجموعا به لحاظ صرفه اقتصادی تو دانلود و سرعت پایداری.من دیشب مورتال کمبت 1 رو با حجم 138 گیگابایت با فیبر شاتل در خانه دوست گرامی توی 2 ساعت و نیم دانلود کردم
با تشکر
محله امامت مشهد