Movie Center

مسئله اینجاست که اون مثال ها هم نقض پذیرند. تو یک بحث عادلانه شما نباید فرض ذهنی خودتون را حکم در نظر بگیرید. یکی به ماورا اعتقاد داره و کل لایف استایلش میشه بر پایه اون یکی هم نداره و 180 درجه متفاوت زندگی میکنه. یک درصد در نظر بگیرید که اونچه ادیان میگفتن درباره زندگی و بعد مرگ درست باشه کی بیشتر ضرر میکنه؟ در حالی که اگر حرف طرف مقابل درست باشه همه کسانی که به رنج زندگی، بیهوده تن میدن در ضرر مطلق هستند و یا در خوشبینانه ترین حالت کسی ضرر نمیکنه 70 سال جسم خاکی رو حمل میکنه و تمام!

اعتقاد واسه وقتيه كه دليل منطقى و قابل لمس
براى رد و پذيرش چيزى نباشه.
ولى الان اينجورى نيست.
وقتى هم انسان عادت كنه به باور كردن چيزايي كه ملموس و قابل اثبات نيستن آماده پذيرش هر چيزى ميشه.

یک درصد در نظر بگیرید که اونچه ادیان میگفتن درباره زندگی و بعد مرگ درست باشه کی بیشتر ضرر میکنه؟ در حالی که اگر حرف طرف مقابل درست باشه همه کسانی که به رنج زندگی، بیهوده تن میدن در ضرر مطلق هستند و یا در خوشبینانه ترین حالت کسی ضرر نمیکنه 70 سال جسم خاکی رو حمل میکنه و تمام!
این جمله، بیان دیگه از قمار پاسکال (pascals wager) که سعی کرد با استفاده از نظریه بازی (game theory) و صورت سود و زیان، اعتقاد به ادیان رو منطقی نشون بده، البته که ایرادات اساسی بهش وارد شده، بخاطر فرضیاتی که در نظر گرفته:
1- صرف داشتنِ اعتقاد رو برای رستگاری کافی میدونه و تمامی ادیان رو برابر در نظر میگیره، در صورتی که خود این ادیان خلاف این ادعا رو مطرح میکنن، 100 ها دین وجود داره، شما از کجا میدونید کدوم درسته؟
2-فایده اعتقاد (رستگاری) و ضرر عدم اعتقاد (عذاب) رو در صورت وجود پروردگار، بی نهایت در نظر میگیره ولی
ضرر اعتقاد (هدر رفتن تلاش و زمان) و فایده عدم اعتقاد (هدر نرفتن تلاش و زمان) در صورت عدم وجود رو محدود فرض میکنه، که مثال عینی دوگانه کاذب (false dichotomy) هست، چرا که حالات مختلف حذف و محدود به دو گزینه شدند:
از کجا معلوم ضرر عدم اعتقاد در صورت وجود قدرت برتر، بی نهایت باشه؟ در حالی که در خیلی ادیان هم عذاب رو پایان یافتنی و خد*ا رو بخشنده میدونن
اگر وجود برتری نباشه، آیا همین زندگی محدود تمام چیزی نیست که ما داریم؟ پس وقتی تمام اون چیزی رو که داری قمار کنی و بهش نرسی، ضرر دیگه محدود نیست
لاتاری با یک دلار، میلیون ها دلار برنده میشی، هم ضرر محدوده، هم فایده و سود بی نهایت، ایا عقلانیه در لاتاری شرکت کنی؟باز هم جواب نه هست، چون احتمال برنده شدن خیلی پایینه.
===
این بحث اصلا اعتقادی نیست، صرفا تحلیل برهان دفع خطر احتمالی

روگردانی پلتفرم‌ها و استودیوهای پخش‌کننده از فیلم جنجالی The Apprentice علی عباسی

با وجود نقدهای مثبت بسیار، «ورایتی» گزارش داده است که هیچ‌یک از پلتفرم‌های استریم یا استودیوهای بزرگ هالیوود از جمله نتفلیکس، آمازون، دیزنی+ و اپل تی‌وی+ تمایلی به پخش این فیلم ندارند و نگرانند در صورت بازگشت «دونالد ترامپ» به کاخ سفید با مشکلات حقوقی روبرو شوند.
طبق اخبار به دست آمده به جز وکلای ترامپ این فیلم شاکیان دیگری هم دارد، مثل تاتیانا اسنایدر که یکی از سرمایه‌گذاران فیلم است. اسنایدر مدعی است از آنجا که فکر کرده بوده فیلم در ستایش ترامپ است سرمایه‌گذاری در آن را پذیرفته و از نتیجه فیلم ناراضی است و به همین دلیل هم سازندگانش را تهدید به شکایت کرده. اسنایدر در انتخابات ۲۰۱۶ نزدیک به یک میلیون دلار به کمپین انتخاباتی ترامپ کمک مالی کرده بود و حالا سرمایه‌اش را در اثری خرج کرده برعلیه دونالد ترامپ است
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

این جمله، بیان دیگه از قمار پاسکال (pascals wager) که سعی کرد با استفاده از نظریه بازی (game theory) و صورت سود و زیان، اعتقاد به ادیان رو منطقی نشون بده، البته که ایرادات اساسی بهش وارد شده، بخاطر فرضیاتی که در نظر گرفته:
1- صرف داشتنِ اعتقاد رو برای رستگاری کافی میدونه و تمامی ادیان رو برابر در نظر میگیره، در صورتی که خود این ادیان خلاف این ادعا رو مطرح میکنن، 100 ها دین وجود داره، شما از کجا میدونید کدوم درسته؟
2-فایده اعتقاد (رستگاری) و ضرر عدم اعتقاد (عذاب) رو در صورت وجود پروردگار، بی نهایت در نظر میگیره ولی
ضرر اعتقاد (هدر رفتن تلاش و زمان) و فایده عدم اعتقاد (هدر نرفتن تلاش و زمان) در صورت عدم وجود رو محدود فرض میکنه، که مثال عینی دوگانه کاذب (false dichotomy) هست، چرا که حالات مختلف حذف و محدود به دو گزینه شدند:
از کجا معلوم ضرر عدم اعتقاد در صورت وجود قدرت برتر، بی نهایت باشه؟ در حالی که در خیلی ادیان هم عذاب رو پایان یافتنی و خد*ا رو بخشنده میدونن
اگر وجود برتری نباشه، آیا همین زندگی محدود تمام چیزی نیست که ما داریم؟ پس وقتی تمام اون چیزی رو که داری قمار کنی و بهش نرسی، ضرر دیگه محدود نیست
لاتاری با یک دلار، میلیون ها دلار برنده میشی، هم ضرر محدوده، هم فایده و سود بی نهایت، ایا عقلانیه در لاتاری شرکت کنی؟باز هم جواب نه هست، چون احتمال برنده شدن خیلی پایینه.
===
این بحث اصلا اعتقادی نیست، صرفا تحلیل برهان دفع خطر احتمالی
گزینه یک: در نتیجه این گزینه یک داعشی با شخص پاپ یا مثلا مرجع تقلید یکی انگاشته میشود در صورتی که کاملا مضحکه بارها در خود ادیان تاکید شده که دین داری برخی جز به تباهی بیشتر ایشان سودی نمیرساند
گزینه 2: کاملا درسته چون وجود خالق infnite هست از نظر ادیان و هر چیزی ماسوی او ناقص است. در نتیجه رها کردن او ضرر مطلق و رفتن به سوی سود مطلق است.
پ.ن: در نهایت کسی با حرف راضی نمیشود پس باید گفت که اصغر به دین خودش و اکبر به بی دینی خودش

اعتقاد واسه وقتيه كه دليل منطقى و قابل لمس
براى رد و پذيرش چيزى نباشه.
ولى الان اينجورى نيست.
وقتى هم انسان عادت كنه به باور كردن چيزايي كه ملموس و قابل اثبات نيستن آماده پذيرش هر چيزى ميشه.
خب اساس دین بر پذیرش خداست که هرگز در درک علوم تجربی نخواهد امد وقتی خود خدا نقض بشه دیگه بقیش سودی نداره

گزینه یک: در نتیجه این گزینه یک داعشی با شخص پاپ یا مثلا مرجع تقلید یکی انگاشته میشود در صورتی که کاملا مضحکه بارها در خود ادیان تاکید شده که دین داری برخی جز به تباهی بیشتر ایشان سودی نمیرساند
گزینه 2: کاملا درسته چون وجود خالق infnite هست از نظر ادیان و هر چیزی ماسوی او ناقص است. در نتیجه رها کردن او ضرر مطلق و رفتن به سوی سود مطلق است.
پ.ن: در نهایت کسی با حرف راضی نمیشود پس باید گفت که اصغر به دین خودش و اکبر به بی دینی خودش

١-در عمق و كنه قضيه هر ٣ موردى كه مثال زديد اعتقادشون با هم فرقى نداره! فقط بسته به اختياراتى كه تو جامعشون بهشون داده ميشه و پذيرشى كه مردمشون دارن سطوح مختلفى از اون اعتقاد رو بروز ميدن.

٢-اينم مغلطه مصادره به مطلوب محسوب ميشه.

پ.ن: هر كى به دين خود جمله قشنگيه ولى عملى نيست چون ماهيت همه اديان تماميت خواه هست و هميشه وجود هر سطحى از اعتقاد بين توده ايي از مردم ميتونه موجب قدرت گرفتن افراد خطرناكى بشه چون ناخوداگاه افراد دگم در معتقدين پيدا ميشه.

هیرویوکی سانادا در حال مذاکره برای ایفای نقش در فیلم Ghost of Tsushima می‌باشد!

پ.ن شما هم به همونی فکر می‌کنید که من فکر میکنم؟
نمی‌دونم به چی فکر می‌کنی اما خودم به این فکر می‌کنم تنها بازیگر مرد ژاپنی دنیا هیرویوکی سانادا باشه:دی
هر فیلم هالیوودی که کاراکتر ژاپنی داشته باشه، اون کاراکتر هیرویوکی سانادا خواهد بود.

نمی‌دونم به چی فکر می‌کنی اما خودم به این فکر می‌کنم تنها بازیگر مرد ژاپنی دنیا هیرویوکی سانادا باشه:D
هر فیلم هالیوودی که کاراکتر ژاپنی داشته باشه، اون کاراکتر هیرویوکی سانادا خواهد بود.
به بازی در نقش لرد شیمورا فکر میکنم

نمی‌دونم به چی فکر می‌کنی اما خودم به این فکر می‌کنم تنها بازیگر مرد ژاپنی دنیا هیرویوکی سانادا باشه:D
فکر کنم کن واتانابه بیشتر در فیلم های هالیوودی حظور داشته مخصوصا فیلم های معروف

• Like
Reactions: m.a.t
هیرویوکی سانادا در حال مذاکره برای ایفای نقش در فیلم Ghost of Tsushima می‌باشد!

پ.ن شما هم به همونی فکر می‌کنید که من فکر میکنم؟

اصلا كل همون كست شوگون رو ميتونن واسه فيلم استفاده كنن.
واسه نقش جين ساكاى هم بازيگر نقش يابوشيگه رو ميپسندم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or