fire emblem
کاربر سایت
قبل اینکه پرایم بشه حسابی لهش میکنن، اما بعدا بهتر میشهایم transformers one به آقامون اپتیموس پرایم به اندازه کافی احترام گذاشتن یا نه؟ مثل اون فیلمهای مایکل بی بی پدر نباشه یوقت؟
ریدعلیبی خود نیست به ریدلی اسکات میگن ریدعلی! باز گفته شاید کات 4 ساعته گلادیاتور 2 رو هم منتشر کردم!!!
چی میخوان این پیر پاتالای صنعت فیلمسازی از جون ما جوونا؟ عشق میکنن با فیلم های سه ساعته شون بخدا! من که نه اون آیریش من تونستم تحمل کنم نه اون قاتلان ماه کامل دیدم! نه رفتم سراغ نسخه کات و آنکات ناپلئون.
فیلم دیگه تهه تهش 120 دقیقه. مگه ارباب حلقه هاس که بشه 4 ساعت تحملش کرد؟
البته فیلم به پایان گلادیاتور ۱ دست نمیزنه کلا، و داستان رو از اونجا ادامه میده صرفا.ریدعلیخیلی بیخود کرد که گلادیاتور 2 رو ساخت.
پرونده اون فیلم تو همون نسخه اول بسته شد. خبر مرگش برای چی دست به پایان زد.
وقتی ادامه ساختن یعنی دنباله اون قسمت اول هست.البته فیلم به پایان گلادیاتور ۱ دست نمیزنه کلا، و داستان رو از اونجا ادامه میده صرفا.
خب؛ ریدعلی جواب ما اینطوری داده که هرکی با «گلادیاتور 2» حال نکرد؛ جمعکنه و از سینما بره!ریدعلیخیلی بیخود کرد که گلادیاتور 2 رو ساخت.
پرونده اون فیلم تو همون نسخه اول بسته شد. خبر مرگش برای چی دست به پایان زد.
من از خیلی وقت پیش این بانو رو به دلیل عدم وجود چنین ویژگی هایی از لیست نفراتی که بعضا آدم میزاره جلوش نگاه میکنهدر این فیلم The Substance قسمت های بالا تنه همون مارگارت کوالی هم فیک بود .![]()
ممنون دیشب این فیلم رو تماشا کردم.View attachment 356781
#پیشنهاد_فیلم
Magpie 2024
«زاغی» از همان فیلمهایی است که در بین گُندهلاتها و بولدها گموگور میشه و متوجه نمیشویم که یک فیلم خوب را از دست دادیم. با اینکه اکثر فیلمها در پایانبندی (Closure) مشکل دارند؛ این فیلم کمادعا در پایانبندی عالی عمل میکند.
پ.ن: دیزی رایدلی با موهای کوتاه؟! عجبا!![]()
خوشم میاد هم فیلمو تحلیل میکنی هم بدن ااا چیز اکت بازیگراروممنون دیشب این فیلم رو تماشا کردم.
تویست آخر داستان واقعا در نوع خودش جدید بود و باعث شد من مجددا فیلم رو ببینم.
از اولش هم مو کوتاه برازنده رایدلی بود ولی حیف که از نظر بادی خیلی نحیف هستشیعنی اون قیافه جون میده برای...
فقط یک سوال از فیلم دارم:
مگه آلیشیا و بن با هم به خونه آلیشیا نرفتن و سلفی نگرفتن؟ و اون عکس رو آلیشیا برای بن نفرستاد؟ پس چجوری آنت اون مکاتبه رو از صفحه آلیشا کشونده به یک صفحه جدید؟ یعنی بن متوجه نشده که با یک یوزر جدید دارن بهش پیام میدن؟