به نظر من عملا هیچ تاثیری نداره. تنها عایدی عرضه این بازی ها روی PC، سود حاصل از این فروشه. فیلم و سریال شاید، اما عرضه رو استیم اصلا.
من باور نمیکنم یه نفر که هم PC جدی داره، هم گیم رو حرفه ای بازی میکنه، هم پول خرید PS5 تو جیبش هست انقدر پرت باشه از مرحله که مثلا هیچ وقت ندونه GoT یا PS چیه، بعد که بازی رو استیم امد بره بازی کنه بعد بگه ایول عجب گیمی بود! رو چه پلتفرمی میاد؟ PS5؟ PS5 دیگه چیه؟ کنسوله؟ ایول برم بخرم از این به بعد این بازی هارو رو این کنسول برم! نداریم همچین چیزی. همه میدونن کنسول و بازی هاش چین و چه کیفیتی دارن و ... اگه یه نفر نخواسته بره، یعنی انتخابش این نبوده، به هر دلیل، و خیلی بعیده به صرف بازی کردن رو PC یهو وارد اکوسیستم PS بشه. نهایت رو همون استیم میره این بازی رو.
مشکل شماها اینه که قضیه را کاملا صفر و صد میبینید.
من خودم حی و حاضر اینجا شهادت میدم بخاطر انحصاری ها کنسول خریدم تاحالا. دیگه از این واضح تر؟
نمیدونم چرا فکر میکنید برای یه استیم باز سخته یک کنسول بخره .
بهرحال ما بحث مون در مورد واقعیت موجود هست نه اما و اگر و باید.
اگر به اما و اگر و باید باشه و سونی و امثال راکستار بازیشون رو Day1PC بدن خب آره من دیگه دلیلی برای خرید کنسول ندارم واقعا.
حالا ممکنه خیلی افراد حوصله دردسرهای بستن ستاپ و کار باهاش رو نداشته باشن و بگن رو همون کنسول راحتیم ولی من چون مشکلی ندارم قطعا رو PC میزنم.
اما خب واقعیت موجود الان این نیست و اینجور ناشرها نمیخوان بازیهاشون رو Day1 عرضه کنند به دلایل زیادی که هم خبر داریم و هم خبر نداریم. چیزی که مشخصه قطعا صدها آنالیزور و حسابدار و استراتژیست دارن که تحلیل میکنند چه حالتی براشون بهتره و قطعا کسی از سود بیشتر بدش نمیاد ولی اینکه اینجا یک سری میان میگن سونی و فلان شرکت داره اشتباه میکنه، اینا همش باد هواست اونها خودشون بهتر میدونند دارن چیکار میکنند.
ولی در مورد اینکه خیلیا میگن PC گیمرها با این سیاست ها نمیان سمت کنسول .
هیچ موقع این خاطرات رو از یاد نمیبرم زمان لانچ GTA V و بعدها RDR2 خیلی از دوستای PC گیمر من خیلی هیجان زده بودن. برای اینهایی که تو عمرشون حتی از نزدیک با کنسول کار نکرده بودند بودن و کل عمر گیمریشون با سیستم و موس و کیبرد سروکله زده بودند، مرتب بهم پیام میدادن داداش کنسول الان چنده. دست دو چنده. ازکجا بخریم ،اکانتشم بگو چطوری بزنیم و خوب یادمه اون زمان خیلیاشون کنسول خریدن تا بتونن این ها روبازی کنند.
برای GTA6 و بازیهای بزرگ دیگه نسل هم فقط بشینید و تماشا کنید چقدر خیلیا میفتن دنبال خرید کنسول. خیلی ها وقتی تو جو لانچ یه بازی مهم قرار میگیرن سخت بشه برای مدت طولانی صبر کنند.
اصلا راه دور نریم خودمم جزو همین قشر بودم. یه زمانی 360 خریدم برای RDR1 و سه گانه گیرز او وار. PS3 خریدم برای هوی رین و انچارتد و گاد او وار که همش راجبش میگفتند و من همیشه در حسرت اینها بودم. وقتی کنار PC یک کنسول هم اضافه کردم برای انحصاری ها دیگه همه چیز تکمیل برام شد و این داستان ادامه داشته تا الان.
همونطور که Hideaki Nishino امروز گفت:
PlayStation sees PC releases as opportunities for growth, not cannabilization
سونی وارد بازار PC شده در اصل برای رشد بخش پلی استیشن خودش نه کسب درآمد از pc پلیرها.