اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
پ.ن: ولی خب عده قلیلی که میدونیم کیا هستن بیشتر از خود سونی و تیم مارکتینگش میدونن و معتقدن که اینا همه چرته و PC پلیر هیچوقت حاضر نیست کنسول بخره چون اگر میخواست بخره، تا الان خریده بود!
اتفاقاً نشون میده که سونی و تیم بازاریابی هیچ درکی از بازار پی سی و به خصوص کاربران اصلی که استیم باشند ندارند.

کاربرانی که باز هم منتظر می‌مانند تا بازی از انحصار اپیک گیمز استور خارج بشه و روی استیم عرضه بشه یا همانطور که دوستمون اشاره کرد خیل عظیمی از این کاربران اکانت رایگان PSN نساختند.

پ.ن: آقامون اسپنسر چندی پیش تاکید داشت که خیلی وقته مشتری جدید به صنعت گیم اضافه نمیشه و تقریبن روی یه عددی فیکس شده. اگر این مورد روهم در تحلیل هاتون لحاظ کنید، به راحتی متوجه میشید که سونی چرا بازیهاش رو با تاخیر عرضه میکنه.
آقاتون فِیل اسپنسر مثل همیشه شکر خورد .

A fair chunk of PS5 owners might well be new to PlayStation

چه تحلیله اشتباهی...
من میخواستم PS5 بگیرم بعد یه کارت گرافیک بخرم برا سیستمم داشتم تحلیل بررسی ها رو نگاه میکردم یه ویدئو دیدم از alan wake2 روی PS5 چنان لبه های بریده و تیز زد تو چش و چالم که حالم بهم خورد همون جا گفتم thats a close caseدر جا پرداخت کردم یدونه 4070 ti super خریدم
واقعا دلیلی نداره وقتی میتونی بازی رو در کامل ترین حالت ممکن بعد از آپدیت ها dlc ها با بالاترین کیفیت ازش لذت ببری بیای بری کنسول بخری حرومش کنی ... اونقدری بازی هم هست که سرگرمت کنه که نگران دی وان نباشی
شما هم که اینقدر فن gta هستی به نظرم این بازی رو روی PS5 PRO هم بازی کنی به خودت ظلم کردی چه برسه به PS5 معمولی
به عنوان یه گیمر نه PC گیمر واقعا هیچ چیزی ترغیبم نمیکنه به خرید کنسول دیگه مثله قدیم شاید و شاید تنها جذابیت باقی مونده برام سیستم ترافی سونیه که اگر آوردش رو پی سی خدافظ کنسول برای ابد :D وگرنه گیما که همه هستن یه دسته وصل کنی به PC ده برابر بیشتر لذت میبری

همین چند وقت پیش سکیرو رو با ۱۰۶۰ بازی کردم بعد چندوقت به همون مانیتو یه PS4 وصل کردم باز یکم بازی کردم بعد نیم ساعت یه لبخند زدم و دکمه خاموش کنسولو زدم :))
البته اونی که گفتم تحلیل نبود ترول بود :))

ولی جالبه اتفاقا خودمم 4070ti دارم و اینو خریدم اتفاقا برای الن ویک ۲ که با پث تریس واقعا لذتِ گرافیک بازیو بردم . چه تفاهمی تا اینجاش.
ولی یه حقیقت بگم یک سری از عناوین رو نمیشه حتی یک روز هم براش صبرکرد چه برسه به یکسال و دوسال. اونوقت چطور بیام GTA VI رو که یک دهه هست براش منتظرم رو صبرکنم بعدا رو PC بازیش کنم یا بازی بعدی ناتی داگ یا وولورین یا دث استردینگ یا سوشیما ۲ رو بذارم بعد از دوسال بعد از عرضه که اومد رو PC بازی کنم؟ من دوست دارم تو تایمی بازیش کنم که بتونم باهاش با دوستام پیش برم و تو جو اولیه لانچ این بازیها باشم و ساعتها بتونم راجب اون بازی باهاشون حرف بزنم نه اینکه اونها بازیو تموم کنند و ته دیگ DLC یشم تموم بخورند و من تازه بعد از دوسال بیام نسخه پی سیشو بازی کنم این دیگه هیچ حالی نمیده ،تازه صددرصد تو این تایم بارها بازی برام اسپویل میشه تو سوشیال میدیا و من بشدت از اسپویل شدن داستان اینجور بازیها متنفرم.
من لذت GT7 و فوربیدن وست و رگناروک و اسپایدرمن ۲ و... را همون لانچ بازی بردم الان دیگه چه فایده ای داره بشینم اینارو بازی کنم؟
البته من اینطوریم و افراد دیگه هم هستن که براشون فرقی نداره چه تایمی بیاد خب اونا صبر کنه بعدا رو PC بزنه، بهرحال هرکسی یک طوریه.
ترکیب PC+PS سه نسله تمامه برای من جواب داده از زمان PS3 تا الان‌.

• Wow
Reactions: SiminSecret
چیزی که دوستان در این بحث های خود و طرف شدن مقابل همدیگر فراموش کردند این موضوع هست که سونی در این رویداد، صرفاً اشاره کرده که با این استراتژی در نظر دارند برخی (نه تمام) از کاربران PC برای تجربه بازی بعد از مجموعه مورد علاقه خود نسبت به خرید کنسول پلی استیشن اقدام کنند.

کاربران پلی استیشن به طور میانگین 750 دلار بر روی اکوسیستم پلی استیشن هزینه می‌کنند که سونی از کاربران پی سی این رو می‌خواد. تبدیل مشتریان بالقوه به مشتریان ثابت.

از نظر من مقایسه شرایط پلی استیشن و اکس باکس در این خصوص اشتباه هست. پلی استیشن چیزی رو داره که اکس باکس هیچوقت نداشت؛ در دسترس پذیری بیشتر و بازی های بلاک باستری.

وقتی بازی ای به اسم Hellblade 2 که کنسول نسل جدید با تریلرش معرفی شد، چهار سال بعد از عرضه، به صورت 30FPS منتشر میشه که پلی استیشن حداقل ۶ بازی فرست پارتی با اپشن های 30,40,60 و 120 هرتزی عرضه کرده که از لحاظ بصری دست کمی از بازی مذکور نداشتند.

مورد بعدی در دسترس پذیری بیشتر هست. پلی استیشن ۳۰ ساله که در لیگ قهرمانان اروپا جزو شریک های تجاری هست، سالیانه میلیون ها دلار هزینه مارکتینگ میشه و سال گذشته سونی در دسترس بودن پلی استیشن ۵ برای خرید رو با تبلیغات گسترده میدانی و تلویزیونی، عملاً تبدیل به یک رویداد کرد. جیم رایان تو دادگاه میگه برای کاربران مهم نیست یا نمی‌دانند که این بازی انحصاری ترد پارتی است یا فرصت پارتی. مهم این است که در پلتفرم ما وجود داشته باشد.

مایکروسافت برای اکس باکس چیکار کرده ؟ آیا کنسول در دسترس بوده ؟ بازی بلاک باستری داشته ؟ تبلیغات گسترده انجام شده ؟ این حقیقت که کنسول یک وسیله ارزان برای تجربه گیمینگ‌ با بهترین کیفیت هست و نیازی به سیستم های ۲ هزار دلاری نیست و سر همین باور دارم که حتی اگر بازی های فرست پارتی پلی استیشن روز عرضه بر روی پی سی منتشر بشوند، تأثیر آنچنانی در فروش کنسول ایجاد نمی‌کنه.

• Like
Reactions: noctis-sm3
آقا وسط بحث یه نکته ای هست :D اون هایی که پی سی دارن عموما از استیم استفاده میکنن و آمار و خیلی موارد دیگه نشون میده بخش عظیمی از این دوستان حتی حاضر نیستن بازی ها رو از روی یک استور دیگه تهیه کنن و منتظر عرضه بازی روی استیم می مونن :D حالا واقعا انتظار میره چند درصد از این ها برای تجربه بازی های پلی استیشن برن سمت خرید سخت افزار؟ به نظرم عدد قابل توجهی نخواهد بود. البته مسلما تصمیم سونی منطقی هست چون از نظر تئوری هم بازی هاش روی پی سی فروش میره و هم اینکه یه عده ای رو مجاب به خرید پلی استیشن میکنه و از چند جهت سود خواهد کرد ولی اینکه در واقعیت این قضیه چه نتیجه ای خواهد داشت باید منتظر موند و دید.

من با شناختی که از pc گیمر ها دارم سونی حتی انتشار بازی هاش واسه pc رو متوقف هم کنه کلا اون بازی ها رو ایگنر می کنن چه برسد که بخوان کنسول بخرن ( این توهینه و نه چیزی حقیقته )
اگه میخواستن بخاطر bloodborne میخریدن اینا همش حرفه و یچیزی گفتن که حرفی زده باشن
سونی خودش به بازار بزرگ و اینده دار pc نیازمنده

آقا وسط بحث یه نکته ای هست :D اون هایی که پی سی دارن عموما از استیم استفاده میکنن و آمار و خیلی موارد دیگه نشون میده بخش عظیمی از این دوستان حتی حاضر نیستن بازی ها رو از روی یک استور دیگه تهیه کنن و منتظر عرضه بازی روی استیم می مونن :D حالا واقعا انتظار میره چند درصد از این ها برای تجربه بازی های پلی استیشن برن سمت خرید سخت افزار؟ به نظرم عدد قابل توجهی نخواهد بود. البته مسلما تصمیم سونی منطقی هست چون از نظر تئوری هم بازی هاش روی پی سی فروش میره و هم اینکه یه عده ای رو مجاب به خرید پلی استیشن میکنه و از چند جهت سود خواهد کرد ولی اینکه در واقعیت این قضیه چه نتیجه ای خواهد داشت باید منتظر موند و دید.

به نظر من عملا هیچ تاثیری نداره. تنها عایدی عرضه این بازی ها روی PC، سود حاصل از این فروشه. فیلم و سریال شاید، اما عرضه رو استیم اصلا.

من باور نمیکنم یه نفر که هم PC جدی داره، هم گیم رو حرفه ای بازی میکنه، هم پول خرید PS5 تو جیبش هست انقدر پرت باشه از مرحله که مثلا هیچ وقت ندونه GoT یا PS چیه، بعد که بازی رو استیم امد بره بازی کنه بعد بگه ایول عجب گیمی بود! رو چه پلتفرمی میاد؟ PS5؟ PS5 دیگه چیه؟ کنسوله؟ ایول برم بخرم از این به بعد این بازی هارو رو این کنسول برم! نداریم همچین چیزی. همه میدونن کنسول و بازی هاش چین و چه کیفیتی دارن و ... اگه یه نفر نخواسته بره، یعنی انتخابش این نبوده، به هر دلیل، و خیلی بعیده به صرف بازی کردن رو PC یهو وارد اکوسیستم PS بشه. نهایت رو همون استیم میره این بازی رو.

به نظر من عملا هیچ تاثیری نداره. تنها عایدی عرضه این بازی ها روی PC، سود حاصل از این فروشه. فیلم و سریال شاید، اما عرضه رو استیم اصلا.

من باور نمیکنم یه نفر که هم PC جدی داره، هم گیم رو حرفه ای بازی میکنه، هم پول خرید PS5 تو جیبش هست انقدر پرت باشه از مرحله که مثلا هیچ وقت ندونه GoT یا PS چیه، بعد که بازی رو استیم امد بره بازی کنه بعد بگه ایول عجب گیمی بود! رو چه پلتفرمی میاد؟ PS5؟ PS5 دیگه چیه؟ کنسوله؟ ایول برم بخرم از این به بعد این بازی هارو رو این کنسول برم! نداریم همچین چیزی. همه میدونن کنسول و بازی هاش چین و چه کیفیتی دارن و ... اگه یه نفر نخواسته بره، یعنی انتخابش این نبوده، به هر دلیل، و خیلی بعیده به صرف بازی کردن رو PC یهو وارد اکوسیستم PS بشه. نهایت رو همون استیم میره این بازی رو.
مشکل شماها اینه که قضیه را کاملا صفر و صد می‌بینید.
من خودم حی و حاضر اینجا شهادت میدم بخاطر انحصاری ها کنسول خریدم تاحالا. دیگه از این واضح تر؟ :D
نمیدونم چرا فکر میکنید برای یه استیم باز سخته یک کنسول بخره . :D
بهرحال ما بحث مون در مورد واقعیت موجود هست نه اما و اگر و باید.
اگر به اما و اگر و باید باشه و سونی و امثال راکستار بازیشون رو Day1PC بدن خب آره من دیگه دلیلی برای خرید کنسول ندارم واقعا.

حالا ممکنه خیلی افراد حوصله دردسرهای بستن ستاپ و کار باهاش رو نداشته باشن و بگن رو همون کنسول راحتیم ولی من چون مشکلی ندارم قطعا رو PC میزنم.

اما خب واقعیت موجود الان این نیست و اینجور ناشرها نمیخوان بازیهاشون رو Day1 عرضه کنند به دلایل زیادی که هم خبر داریم و هم خبر نداریم. چیزی که مشخصه قطعا صدها آنالیزور و حسابدار و استراتژیست دارن که تحلیل میکنند چه حالتی براشون بهتره و قطعا کسی از سود بیشتر بدش نمیاد ولی اینکه اینجا یک سری میان میگن سونی و فلان شرکت داره اشتباه میکنه، اینا همش باد هواست اونها خودشون بهتر میدونند دارن چیکار میکنند.

ولی در مورد اینکه خیلیا میگن PC گیمرها با این سیاست ها نمیان سمت کنسول .

هیچ موقع این خاطرات رو از یاد نمیبرم زمان لانچ GTA V و بعدها RDR2 خیلی از دوستای PC گیمر من خیلی هیجان زده بودن. برای اینهایی که تو عمرشون حتی از نزدیک با کنسول کار نکرده بودند بودن و کل عمر گیمریشون با سیستم و موس و کیبرد سروکله زده بودند، مرتب بهم پیام میدادن داداش کنسول الان چنده. دست دو چنده. ازکجا بخریم ،اکانتشم بگو چطوری بزنیم و خوب یادمه اون زمان خیلیاشون کنسول خریدن تا بتونن این ها روبازی کنند.

برای GTA6 و بازیهای بزرگ دیگه نسل هم فقط بشینید و تماشا کنید چقدر خیلیا میفتن دنبال خرید کنسول. خیلی ها وقتی تو جو لانچ یه بازی مهم قرار میگیرن سخت بشه برای مدت طولانی صبر کنند.

اصلا راه دور نریم خودمم جزو همین قشر بودم. یه زمانی 360 خریدم برای RDR1 و سه گانه گیرز او وار. PS3 خریدم برای هوی رین و انچارتد و گاد او وار که همش راجبش میگفتند و من همیشه در حسرت اینها بودم. وقتی کنار PC یک کنسول هم اضافه کردم برای انحصاری ها دیگه همه چیز تکمیل برام شد و این داستان ادامه داشته تا الان.

همونطور که Hideaki Nishino امروز گفت:

PlayStation sees PC releases as opportunities for growth, not cannabilization

سونی وارد بازار PC شده در اصل برای رشد بخش پلی استیشن خودش نه کسب درآمد از pc پلیرها.

آخرین ویرایش:
من خودم حی و حاضر اینجا شهادت میدم بخاطر انحصاری ها کنسول خریدم تاحالا. دیگه از این واضح تر؟ :D

و حرف منو اثبات میکنی. هرکی بخواد کنسول بخره، میخره. الان رسانه و ال و بل و جیمل انقدری هست که شما بدون نیاز به بازی کردن نسخه PC هم بدونی فرست پارتی ها چین و چه کیفیتی دارن، در نتیجه اگه دوست داشته باشی بری قطعا کنسول میگیری.

خیلی بعیده یه نفر با بازی کردن نسخه Steam یه فرست پارتی بیاد کنسول بخره تا از این به بعد همه بازی هارو رو خود کنسول بره. ریدمشنش پایینه واقعا، تعداد کمی ممکنه بعد بازی کردن سوشیما رو استیم یا گاو یا اسپایدرمن و ... کنسول بخرن، فقط برای شماره بعدی، و این آشنایی از بازی کردن نسخه PC امده باشه.

حالا من نظر شخصی خودم رو میگم، ولی امیدوارم که کلا کامیونتی کنسول پلیرها رشد کنه کلا، چون ظاهرا اعداد و ارقام نشون میده یه بازه مشخصی داره و از یه حدی بالاتر نمیره. تقریبا محاله حتا یه کنسول موفق و ارزونی مثل سوییچ هم بیاد 200 میلیون مثلا بفروشه. یا PS4، چون بازه کنسول پلیرها مشخصه چقدره تقریبا.

در نتیجه من فکر میکنم سونی باید کامیونتیش رو کلا گسترش بده، رو پلتفرم های مختلف، ایده اینکه همه رو سوق بده سمت یه کنسول شاید خیلی در عمل جواب نده.

بهترین کار ممکن 👌👌👌خیال کسانی که ps5 دارند کاملا با این شفاف سازی رسمی راحت شد.هالست قاطعانه مدیریت رو شروع کرده عناوین گس که نیاز به پلیر داره دی وان میده تا حداکثر سود(تیغ زدن)رو انجام بده مثلا هل دایورز که سود بسیار عالی از پی سی جماعت کرد و فروشش تقریبا نصف نصف بود و عناوین سینگل پلیر هم که جزو شناسنامه برند سونیه و خیلی ها به خاطر اون کنسول میخرن هیچ وقت day1 منتشر نمیکنه و حداقل چندین سال بعد که هایپ بازی خوابید منتشر میکنه که هم به قول خودش پی سی پلیر رو برای خرید نسخه بعدی رو کنسول ترغیب کنه هم به خودی خود سود خوبی میکنه
پ.ن:سال ۲۰۲۴ هستیم ولی یه عده(مخصوصا یه نفر که خودش رو گیمر از زمان زرشت میدونه!)باز حرف های اسپنسر لوزر رو که ایکس باکسو نابود کرده تکرار میکنن!اگه بازار کنسول تغییر نکرده بازار پی سی هم تغییر آنچنانی نکرده آمار رسمی بگیری اونایی که حداقل ۵۰۰ دلار یا بیشتر خرج گیمینگ میکنن و مثل کنسول به صورت تخصصی بازی میکنن در بهترین حالت با کنسول برابره اگه کمتر نباشه.فقط موبایل گیمینگ رشد جهش زایی داشته که فرق زیادی به حال سونی نمیکنه چون عناوینش ربطی به این بازار نداره

• Like
Reactions: SiminSecret
اکثرا از این ناراحت هستین که دیگه مثل قبل قرار نیست پز only on playstation هارو بدین و الا این همه امار و تحلیل های بدرد نخور نمیدادین
من خیلی هارو میشناسم که بخاطر انحصاری بودن بعضی از بازی ها با اینکه عاشقش بودن اما از تجربش محروم موندن مثل mgs4
کلمه انحصاری دیگه مفهوم خودش رو از دست داده هنر چیزیه که باید در دسترس همه باشه نمونش گوشی های اندرویدی که درامد بالایی رقم زده تو بخش گیمینگ
------
تصمیاتی که سونی میگره و بقیه شرکت ها در راستای رسیدن به اهداف و سود خودشونه ، اگه از چشم و ابروی فن ها خوششون میومد میرفتن کلی ای پی های قدیمی که دارن خاک میخورن مثل کیلزون ، رزیستنس و .............. رو زنده میکردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or