نه اصلا اینطور نیست.همونطور ک میدونید استروبات یه تبلیغ خیلی منبسط شده و گل درشت پلی استیشنه
حالا نمیدونم این باعث شه بازی رو پی سی بیاد یا نه
من که خیلی بعید میدونم چون فروش Sackboy افتضاح بود رو کامپیوتر. با اینکه اون بازی هم عالی بود ولی انگار پیسی بازا خیلی علاقع ای به پلتفرمر ندارن
یک و نیم میلیونsackboy روی خود پلی استیشن مگه چقدر فروش داشته که بخواد روی PC کار خاصی انجام بده؟
نه منظورم این نیست که Astro Bot حتما میتونه برای PC منتشر بشه ، حرفم این نیست.یک و نیم میلیون
رو pc ب صدهزار تا ام نرسید
مارکتینگ ضعیفش ب کنار این نماد سک بوی برا کسایی ک ps باز نبودن از قدیم شناخته شده نبود.
حالا استرو بات مارکتینگ و بازخورد خیلی بهتری داشته ولی خب ازون طرف دوال سنس اجباریه که خیلیا ندارن رو pc.
و اینکه گفتم بازی کلا تبلیغ پلی استیشنه که یکم عجیبه اگه رو استیم بیاد![]()
نه الزاما. بستگی به این داره که بودجه چقدر بوده و تست ها و برآوردها و انتظارات سونی برای فروش به چه شکل بوده. شاید 1.5 میلیون خیلی راضی کننده بوده (به نظر من بوده)ولی فروش 1.5 میلیون روی پلتفرم اصلی برای یک بازی انحصاری با رده سنی خیلی پایین بازی خودش شکسته.
کاملا درسته و قبول دارم.نه الزاما. بستگی به این داره که بودجه چقدر بوده و تست ها و برآوردها و انتظارات سونی برای فروش به چه شکل بوده. شاید 1.5 میلیون خیلی راضی کننده بوده (به نظر من بوده)
این مدلی نمیشه محاسبه کرد چون فروش براساس بودجه هست و تمام اینها با یه بودجه چند میلیونی میان رو pc و با قیمت 40-50 دلاری نسخه ها و ریجن بندی و کمیسیون استیم، یه صد هزار تایی میخوان تا بودجه تولیدشون در بیاد. یادمه بودجه رچت رو گفته بودن 2.6 میلیون بودهکاملا درسته و قبول دارم.
اما من هنوز فکر میکنم واقعا شکست تجاری بوده اونهم با توجه به فروش نسخه قبلی (LBP 3) که الان دیدم بالای 5 میلیون فروش کرده و مثل اینکه موفق ترین نسخه مجموعه بوده.
===========
اما قبول حتی اگه فروش سکبوی روی پلی استیشن با این عدد موفق حساب میشده پس فروش 100 هزارتایی (کمتر/بیشتر) روی PC هم عملا موفق حساب میشه.
یادمه پارسال یا سال قبلش و تو حالت مشابه وقتی Gow 2018 روی پلی استیشن حدود 15-10 میلیون فروش رفته بود روی PC با حدود 1تا 2 میلیون فروش موفقیت کامل حساب شد و راضی بودن.
برا همین عنوانی که زیر صد هزار تا بفروشه. بودجه پورتشو هم به سختی در میاره.
- Horizon Zero Dawn — 3.3 million copies sold (this is up 1 million from the 2.39 million mark previously disclosed by Sony in 2022);
- God of War — 2.5 million copies sold (as of March 2022, it sold 917k units on PC);
- Days Gone — 1.7 million copies sold (825k copies sold as of March 2022);
- Marvel’s Spider-Man Remastered — 1.3 million copies sold (in March 2023, the PC version reached 1.5 million copies sold);
- Uncharted: Legacy of Thieves Collection — 483.2k copies sold;
- Marvel’s Spider-Man: Miles Morales — 450.2k copies sold;
- Sackboy: A Big Adventure — 62.9k copies sold.
من خواستم تلویحی بگم که اگه فروش 1.5 میلیون نسخه ای روی پلی استیشن بر اساس پیش بینیهاشون سودآور بوده باشه پس از شرایط PC هم باید راضی بوده باشن .این مدلی نمیشه محاسبه کرد چون فروش براساس بودجه هست و تمام اینها با یه بودجه چند میلیونی میان رو pc و با قیمت 40-50 دلاری نسخه ها و ریجن بندی و کمیسیون استیم، یه صد هزار تایی میخوان تا بودجه تولیدشون در بیاد. یادمه بودجه رچت رو گفته بودن 2.6 میلیون بوده
برا همین عنوانی که زیر صد هزار تا بفروشه. بودجه پورتشو هم به سختی در میاره.
تقریبا همه این پورتها هزینشون همون نفرات استودیو هست و هزینه عموما زیر 10 میلیون. رچت تو لیکها بود 2.6 میلیون و انتظار فروش 800 هزارتایی و 20 میلیون سود داشتن.من خواستم تلویحی بگم که اگه فروش 1.5 میلیون نسخه ای روی پلی استیشن بر اساس پیش بینیهاشون سودآور بوده باشه پس از شرایط PC هم باید راضی بوده باشن .
در نتیجه هزینه پورتش هم باید خیلی کمتر از این اعداد بوده باشه که خب به احتمال زیاد خلاف همه اینهاست.
بازی کلا روی هر دو پلتفرم فروش خوبی رو تجربه نکرد ، روی PC که مثل یه تیکه گوشت فاسد همینطوری ول دادن روی استیم.
بنده خدا هم بد موقع اومد و هم قیمت بالایی داشت ، تبلیغی که حقش بود هم براش نشد.
وگرنه خود بازی واقعا باکیفیت بود و از بهترین پلتفرمرهاییه که من به همه پیشنهاد میکنم.
==============
LEGO Horizon - 14 November 2024الان به ترتیب چه بازیهای سونی قراره برای pc بیان یکی زحمتشو با تاریخ انتشارش میکشه؟
یعنی میگی بزودی باید شاهد لباس و پوزهای فاخر مکرمه در نکسوس مادز باشیم؟https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/1gppjez/stellar_blade_pc_version_is_scheduled_to_release/
ظاهرا استلار بلید برای پی سی سال ۲۰۲۵ عرضه میشه
دقیقایعنی میگی بزودی باید شاهد لباس و پوزهای فاخر مکرمه در نکسوس مادز باشیم؟![]()