اینترنت فیبر نوری (تانوما)

سلام دوستان من فردا دارم میرم مخابرات مرکزی شهرمون ، یه سوال داشتم
از سر کوچه ما فیبر رد شده منتها میخواستم ببینم اینهایی که عکسشو می‌زارم فیبر هستن ؟
1000021649.jpg

1000021648.jpg

با توجه به اینکه سر کوچه فیبر هست و از سرکوچه تا خونه ما (توی کوچه ) ۸۰ متر هست چقدر هزینه باید بدم ؟ بقیه هم میتونن ازش فیبر بگیرن ؟ همسایه ها اوکی هستن هزینه رو تقسیم کنیم
کلا رفتم اونجا. چی بگم ؟ تو سامانه هم زدم تحت پوشش فیبر مخابرات

از سر کوچه ما فیبر رد شده منتها میخواستم ببینم اینهایی که عکسشو می‌زارم فیبر هستن ؟
View attachment 338739

View attachment 338740

با توجه به اینکه سر کوچه فیبر هست و از سرکوچه تا خونه ما (توی کوچه ) ۸۰ متر هست چقدر هزینه باید بدم ؟ بقیه هم میتونن ازش فیبر بگیرن ؟ همسایه ها اوکی هستن هزینه رو تقسیم کنیم
آره فیبره اولی.
هیچ هزینه ای نباید بگیره.
برو مخابرات ببین آشنا پیدا میکنی یا خودت با نصابشون طرف شو.
من پسرخالم همین شرایط رو داشت نصابشون اومد 100 متر براش کابل کشید چون خیلی فاصله داشت تا دفتر کارش ، پولی بابت کابل نگرفت.
دستمزد و... رو نمیدونم.

• Like
Reactions: Sarvior
آره فیبره اولی.
هیچ هزینه ای نباید بگیره.
برو مخابرات ببین آشنا پیدا میکنی یا خودت با نصابشون طرف شو.
من پسرخالم همین شرایط رو داشت نصابشون اومد 100 متر براش کابل کشید چون خیلی فاصله داشت تا دفتر کارش ، پولی بابت کابل نگرفت.
دستمزد و... رو نمیدونم.
ممنون آقا ماکان
این باکسه سر کوچه کناریه ولی سر کوچه خودمون باکس نیست تا جایی که چک کردم (ولی فیبر رد شده سر کوچه ) بازم نیاز نیست هزینه ای برای تجهیزات بدم ، درسته ؟
سر کوچه تا خونمون ۹۰ متره ، هوایی می‌کشن ؟
مودم های خودشون اجباریه یا میتونم خودم مودم بگیرم ؟

ببخشید سوالات زیاد شد

View attachment 338739

View attachment 338740

تو سامانه درخواست نصب بده تا از طریق سامانه وزارت مجبور بشن برات فیبر بکشن

ممنون آقا ماکان
این باکسه سر کوچه کناریه ولی سر کوچه خودمون باکس نیست تا جایی که چک کردم (ولی فیبر رد شده سر کوچه ) بازم نیاز نیست هزینه ای برای تجهیزات بدم ، درسته ؟
سر کوچه تا خونمون ۹۰ متره ، هوایی می‌کشن ؟
مودم های خودشون اجباریه یا میتونم خودم مودم بگیرم ؟

ببخشید سوالات زیاد شد
تنها هزینه ای که از شما باید بگیرن هزینه فیبر از در خونه تا داخل خونه + مودم که یا هواوی ها فایبر هوم که فایبر هوم بهتره چون تا افت 30-35 هم کار میکنه و قطع نمیشه ولی هواوی 27 قطع معمولا + هزینه سرویس
هوایی هم میکشن
زنگ بزن 2020

• Like
تنها هزینه ای که از شما باید بگیرن هزینه فیبر از در خونه تا داخل خونه + مودم که یا هواوی ها فایبر هوم که فایبر هوم بهتره چون تا افت 30-35 هم کار میکنه و قطع نمیشه ولی هواوی 27 قطع معمولا + هزینه سرویس
هوایی هم میکشن
زنگ بزن 2020
فایبرهوم اصلا مودم خوبی نیست ، چون اکثرا تنظیماتش از سمت olt روی مودم شما ست میشه و متاسفانه اگر SIP Phone داشته باشی و بخوای روی IP Phone رجیسترش کنی درگیر پشتیبانی و مسائل خاص خودش میشید !
مخابرات هم بابت سیپ فون و سیپ ترانک زنگ میزنی ، همون لحظه جواب نمیدن شماره رو میدن پیمانکار، یکی دوروز بعد حال کنه زنگ میزنه:))
کلیت حرفم این بود که فایبر هوم واسه اینترنت خوبه ، بحثی روش نیست ولی سرویس تلفن روش بگیری خوب نیست !
iranfttx اونجا هم درخواست بدی نسبتا سریع عمل میکنن.
امروز دیدم تو سامانه زده ایرانسل محل مارو پوشش داره که زنگ زدم گفتن نه هیچ پوششی منطقه شما ما نداریم شاید مخابرات داشته باشه، وسط تهران هم هستم :|
مخابرات هم پیمانکارش میگه 20م بده برات بیارم :)) باید عرض 3 تا کوچه رو رد کنم ،پولش شاید خیلی برام مهم نباشه ولی 20م بدم بقیه استفاده کنن ؟! :-s

• Like
فایبرهوم اصلا مودم خوبی نیست ، چون اکثرا تنظیماتش از سمت olt روی مودم شما ست میشه و متاسفانه اگر SIP Phone داشته باشی و بخوای روی IP Phone رجیسترش کنی درگیر پشتیبانی و مسائل خاص خودش میشید !
مخابرات هم بابت سیپ فون و سیپ ترانک زنگ میزنی ، همون لحظه جواب نمیدن شماره رو میدن پیمانکار یه یکی دوروز بعد حال کنه زنگ میزنه:))
والا من 3 ماه بخش رفع خرابی فیبر مخابرات بودم همچین مشکلی اصلا نشنیدم
مودم های هواوی WIFI بهتری داشتن
خرابی های هواوی خیلی بیشتر بود مثل پریدن کانفیگ - افت زیاد
جفتشون هم ت*مین ولی همینه دیگه
امروز دیدم تو سامانه زده ایرانسل محل مارو پوشش داره که زنگ زدم گفتن نه هیچ پوششی منطقه شما ما نداریم شاید مخابرات داشته باشه، وسط تهران هم هستم :|
مخابرات هم پیمانکارش میگه 20م بده برات بیارم :)) باید عرض 3 تا کوچه رو رد کنم ،پولش شاید خیلی برام مهم نباشه ولی 20م بدم بقیه استفاده کنن ؟! :-s
تا 200 متر هم کابل کشیدیم
شما حتی میتونی خودت کابل بخری بیان برات وصل کنن کابل 4 کور یا 2 کور متری 5 تا 7 تومنه
نمیدونم چند متر واسه شما ولی طول زیاد در آینده اگر دزدی بشه یا کابل مشکلی بخوره باید وصله تیبی بخوره که این خودش افت میندازه
هزینه فیوژن هم که 250 عه یع پیکتل و تبدیل هم 10 تومنه

برای منم دقیقا همین شرایطه ، کوچمون بن بسته ولی ما ته کوچه ایم و باکس فیبر نوری تو کوچه بغلی اول کوچه.
احسنت پس کارت راه افتاد ، مبارکه آقا :x

فقط مودم که رسید یه تست سرعت و اینها هم بزار که حال کنیم\m/
مرسی 🌹 برای شمام همین میشه ، این نصابی که اومد ادم خوبیه و پیگیریه ، اگر بشه حتما انجام میده
حتما ، من مودم h4 رو گرفتم ، ببینم چی برامون میاره 😁

از همه عزیزانی که راهنمایی میکنن متشکرم
من امروز رفتم مخابرات مرکزی و مسئولش بنده خدا درست جوابمو داد
گفت حله ،امضای چند نفر دیگه رو هم بیاری برات میکشیم ، زود هم میشه تا درب منزل هم رایگانه
گفت هزینه داخل ۱ میلیون حدودا میشه (نمی‌دونم زیاد گفته یا نه ) گفت میتونی هم خودت فیبر بگیری بدی برات بکشن
گفتم کوچه ۹۰ متر هست هوایی میارید یا زمینی گفت باید پیمانکارش نظر بده ، در مورد مودم هم برداشتم از حرفش این بود که اجبار نیست از خودشون مودم بگیرم (؟)
گفت بخوای روش خط تلفن هم بگیری ۳۰۰ تومن اضافه میشه

حالا سوال من اینه که
۱) بنظرتون هوایی بیاره این ۹۰ متر رو بهتره یا زمینی ؟ زمینی خیلی طول می‌کشه اجراش ؟ تو کیفیت خیلی فرقی می‌کنه ؟
۲)استفاده من برای اینترنت هست و نه تلفن ، بهترین مودمی که خودشون دارن و بهترین مودمی که خودم میتونم بگیرم چیا هست ؟
۳)برای داخل ، خودم کابل بگیرم بهتره یا بزارم خود پیمانکار بگیره ، بهترین برند کابل چیه ؟
۴)اگر بخوام پیمانکار برام تو کار نصب می‌کنه ؟ چقدر هزینش بیشتر میشه ؟

• Like
Reactions: hamid_barca
تو سامانه جایی نمی‌بینم برای درخواست ، جای خاصی داره ؟
( منطقه ما رو زده تخت پوشش مخابرات و روی اون لوگوی مخابرات هم که میزنم چیزی نمیاره )
لوکیشن خونه رو بزن بعد یه گزینه انتخاب داره. یکمی دقت کنی متوجهش میشی درجا.

• Like
از همه عزیزانی که راهنمایی میکنن متشکرم
من امروز رفتم مخابرات مرکزی و مسئولش بنده خدا درست جوابمو داد
گفت حله ،امضای چند نفر دیگه رو هم بیاری برات میکشیم ، زود هم میشه تا درب منزل هم رایگانه
گفت هزینه داخل ۱ میلیون حدودا میشه (نمی‌دونم زیاد گفته یا نه ) گفت میتونی هم خودت فیبر بگیری بدی برات بکشن
گفتم کوچه ۹۰ متر هست هوایی میارید یا زمینی گفت باید پیمانکارش نظر بده ، در مورد مودم هم برداشتم از حرفش این بود که اجبار نیست از خودشون مودم بگیرم (؟)
گفت بخوای روش خط تلفن هم بگیری ۳۰۰ تومن اضافه میشه

حالا سوال من اینه که
۱) بنظرتون هوایی بیاره این ۹۰ متر رو بهتره یا زمینی ؟ زمینی خیلی طول می‌کشه اجراش ؟ تو کیفیت خیلی فرقی می‌کنه ؟
۲)استفاده من برای اینترنت هست و نه تلفن ، بهترین مودمی که خودشون دارن و بهترین مودمی که خودم میتونم بگیرم چیا هست ؟
۳)برای داخل ، خودم کابل بگیرم بهتره یا بزارم خود پیمانکار بگیره ، بهترین برند کابل چیه ؟
۴)اگر بخوام پیمانکار برام تو کار نصب می‌کنه ؟ چقدر هزینش بیشتر میشه ؟
اصولیش زمینیه و خب دزدی این داستانا هم رخ نمیده.
برا مودم از بچه ها و سایت شبکه چی یه نگاه بنداز.
برا کابل اطلاعی ندارم.
چهارمی هم نمیدانم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or