نسخه بعدی DOOM در کنفرانس ایکسباکس ۹ ژوئن (۲۰ خرداد) معرفی خواهد شد...
اترنال ، کلی بازی رو ارتقا داده بودن، کلی قابلیت جدید، کلی اسکیل پوینت بهتر و محیط های بهتر، ولی منم احساس میکنم خیلی سریع تر از نسخه 2016 بود ، بنظرم باید کمی از سرعت بازی بیارن پایین...ادم سر درد میگرفت....من جز اون دسته بودم که ۲۰۱۶ رو خیلی دوس داشتم اما ایترنال رو نتونستم ارتباط بگیرم و نصفه ولش کردم. تریلر امشب رو خیلی دوس داشتم به دو دلیل. اول اینکه محیط بازتر شده و دوم اینکه ظاهرا سرعت گیمپلی رو یکم آوردن پایین. البته رو تریلری که هی کات میخوره نمیشه نظر قطعی داد و باید منتظر یه چیز طولانی و پیوسته بود. در کل خیلی نمایش خوبی داشت.
من کاملا برعکس بودم. دووم ۲۰۱۶ رو تا نصفه رفتم، اونم به خاطر اینکه داستانش خیلی جنریک بود. خیلی دیگه شخله کن برو جلو بود. تنوع لوکشین هم تا اونجا که یادمه کم بود. خوب بودا ولی خیلی واسم یکنواخت شد وسطش.من جز اون دسته بودم که ۲۰۱۶ رو خیلی دوس داشتم اما ایترنال رو نتونستم ارتباط بگیرم و نصفه ولش کردم. تریلر امشب رو خیلی دوس داشتم به دو دلیل. اول اینکه محیط بازتر شده و دوم اینکه ظاهرا سرعت گیمپلی رو یکم آوردن پایین. البته رو تریلری که هی کات میخوره نمیشه نظر قطعی داد و باید منتظر یه چیز طولانی و پیوسته بود. در کل خیلی نمایش خوبی داشت.
ایترنال روی درجه سختی های بالا قشنگ مغز آدمو سوخاری میکرد. ثابت وایسادن که هیچی، نیم ثانیه dash نمیزدی پودر میشدی.اترنال ، کلی بازی رو ارتقا داده بودن، کلی قابلیت جدید، کلی اسکیل پوینت بهتر و محیط های بهتر، ولی منم احساس میکنم خیلی سریع تر از نسخه 2016 بود ، بنظرم باید کمی از سرعت بازی بیارن پایین...ادم سر درد میگرفت....
من کاملا برعکس بودم. دووم ۲۰۱۶ رو تا نصفه رفتم، اونم به خاطر اینکه داستانش خیلی جنریک بود. خیلی دیگه شخله کن برو جلو بود. تنوع لوکشین هم تا اونجا که یادمه کم بود. خوب بودا ولی خیلی واسم یکنواخت شد وسطش.
عوضش ایترنال... اوه اوه، عجب چیزی بود. داستان بهتر روایت میشد (البته که مهم نیست توی سبک اصلا ولی بازم از ۲۰۱۶ خیلی بهتر بود)، تنوع محیطی، تنوع دشمنهای بالا ... همه جوره بهتر شده بود لعنتی. بعد دوتا DLC ابر شاهکار. چقدر هم سخت بود آخراش. یعنی واقعا حال کردم با ایترنال.
حالا تریلر امشب هم که دیگه همون اول نمایش دیدم و عشق کردم. اینم دوباره انگار تنوع خیلی بالاست. چه حالت کایجو مانند بری، چه روی سفینه مانند. شیلد هم که هست، پرتاب کنی و لت و پار کنی. به به. عالی عالی
ایترنال رو درجه سختی بالا قشنگ حس DMC اول شخص میده به آدمایترنال روی درجه سختی های بالا قشنگ مغز آدمو سوخاری میکرد. ثابت وایسادن که هیچی، نیم ثانیه dash نمیزدی پودر میشدی.