Heavy Rain: The Origami Killer

تایید شده؟
آخه حمید یک باکس شات دیگه گزاشته بود از نسخه ی US !

ولی هیچ کدوم به پای اروپاییش نمیرسه! :love:

اين كي تاييد شد؟
تایید شده؟
آخه حمید یک باکس شات دیگه گزاشته بود از نسخه ی US !
نمی دونم! :دی - منبع من اینجا بود. ننوشته تایید شده یا نه.
بنظرم باکس شات ریجن 2 حرفه ای تر طراحی شده
موافقم. ولی این چون واسه آمریکا هست عکس مدیسون رو گذاشتن در معرض دید کامل! :دی نظر من رو هم به خودش جلب کرد :دی ولی همون باکس شات اروپایی خیلی بهتر بود! اینو همه میگن!

چه خبره باز اینجا معرکه گرفتید ؟ :دی این چیه ؟ چطور جرات می کنید قبل از حمید اینکار ها رو بکنید :دی
Boxshot تایید میشه ، یعنی تایید شده . نسخه اروپایی هم همون خواهد بود احتمالا ، زیباتر هم هست ، ما هم که نسخه اروپایی رو میخوایم بخریم پس چه بهتر ... .
اینم قشنگه ، راجع به Boxshot حمید میاد توضیح میده .

چقدر این بازی قاطی پاتی شده:biggrin1: اگه تو آمریکا M گرفته و سانسور داره پس چرا تو اروپا 15+ گرفته و سانسور نداره:biggrin1: اینا چرا این جوری می کنند مگه بازی چی داره. بی خیال بزارید بچه هاتون روشن فکر بار بیان:biggrin1:LOL

در مورد BoxArt هم به نظر که خیلی قشنگ هستش ولی کلا فقط نسخه Collector بازی که تو انگلستان هست رو عشقه:biggrin1:

دقیقا :confused:
کسی میتونه توضیح بده؟
گیج شدم
البته نظر خود من این هست که توی اروپا تو بعضی از کشورها والدین سخت گیری زیادی رو این مسائل ندارن. حتی به صورت واقعی و نه در قالب بازی. اما در آمریکا والدین نظارت زیادی روی فرزندان خودشون دارن. این نظر من هست

یعنی شما میگی نسخه اروپا کاملا بدون سانسور هستش ولی آمریکا با ریتینگ M سانسور شدس؟:thinking:
ولی به نظر من با این ریتینگ نباید سانسوری داشته باشه
کجا اعلام شده که نسخه آمریکا سانسور داره؟
کسی از دوستان منبعی داره؟
با استناد به FAHRENHEIT که نسخه آمریکا سانسور داشت
نمیشه گفت این هم سانسور شدس که

یعنی شما میگی نسخه اروپا کاملا بدون سانسور هستش ولی آمریکا با ریتینگ M سانسور شدس؟:thinking:

نه بابا به Fahrenheit چه. بچه ها اون موقع که تو تاپی اخبار در مورد این بازی صحبت می کردند با منبع گفتن که نسخه امریکا سانسور داره. البته نه به این صورت که بازی رو حذف کنند بلکه به صورت شطرنجی کردن و یا قطع کردن صدا زمانی که فحش داده میشه. فکر کنم به همین دلیل هم هست که بازی M گرفته برای آمریکا. البته اگر این قضیه درست باشه و صحت داشته باشه. چون قسمتی از بازی حذف نشده;)
فكر كنم اين نسخه اي هست كه سانسور نداره و زده +17!
نه خودشون از قبل گفتن تو امریکا سانسور داره

اولا تا خود شخص David Cage راجع به نسخه های مختلف بازی صحبت نکنه هیچی معلوم نیست .
دوما اگر بازی تو بریتانیا بالای 15 سال ِ و تو امریکا بالای 17 سال ِ هیچ ربطی به سانسور بازی نداره . Rating بازیا تو این دو کشور برمیگرده به مقدار توجه والدین به محتوای بازی ها و اینکه آیا با سن سازگار هست یا نه . تو امریکا سخت گیری بیشتر ِ میگن بالای 17 سال باید بازی کنه ، تو بریتانیا کمتر ِ میگن بالای 15 سال .

نه بابا به Fahrenheit چه. بچه ها اون موقع که تو تاپی اخبار در مورد این بازی صحبت می کردند با منبع گفتن که نسخه امریکا سانسور داره.
البته نه به این صورت که بازی رو حذف کنند بلکه به صورت شطرنجی کردن و یا قطع کردن صدا زمانی که فحش داده میشه. فکر کنم به همین دلیل هم هست که بازی M گرفته برای آمریکا.
البته اگر این قضیه درست باشه و صحت داشته باشه. چون قسمتی از بازی حذف نشده;)

ممنون از جوابت:smile:
به نظر من وقتی قرار نیست قسمتی از بازی حذف بشه این سانسور ها اصلا مهم نیستن
مهم داستان بازیه که لطمه ای نمیخوره

همون سبک قدیدمی بهتر بود .
----------
از نظر من نداشتن سانسور خیلی مهمه . حالا چه کلا اون صحنه حذف بشه ، چه شطرنجی بشه ( فکر بد نکنید ، من هر صحنه ای رو تو بازی ها دیدم که صحنه داره ، ردش کردم )
ولی از سانسور بدم میاد . کلا به حس و حال بازی لطمه میزنه ، چجوری بگم ؟ تو ذوق آدم میزنه وقتی می بینی که یک تیکه از صفحه شطرنجی شده یا اینکه یهویی قسمت از بازی قطع می شه و میره چند ثانیه جلوتر . امیدوارم منظورمو گرفته باشین .
---------
ویرایش :
یک نکته ای رو فهمیدم .
باکسشات نسخه ی اروپا اون لوگوی PSN رو نداره ولی US داره . عجیب نیست ؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or