جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

اینجا میپرسم چون بچه های اینجا بیشتر در این موارد اطلاعات دارن.

دلیل اینکه دیگه مثل قدیم بازیا حق انتخاب بین Dx11/12 Vulkan نمیدن چیه؟ یک زمانی از منوی تنظیمات میشد انتخاب کرد یا مثل Doom (اگه اشتباه نکنم) فایل Exe جداگونه داشت ولکان.
اما الان دیگه نمیبینم تو اکثر بازیا.

واسه این سوال شد برام چون دیروز Tlou رو با Vulkan اجرا کردم اکثر مشکلاتش حل شد برام، همینطور هاگوارتزو که 25 ساعت با استاترای داغون ورژن امپرس رفته بودم رو هم دیشب با ولکان اجرا کردم اکثر استاترا از بین رفت پرفورمنس هم بهتر شد.

آخرین ویرایش:

دلیل اینکه دیگه مثل قدیم بازیا حق انتخاب بین Dx11/12 Vulkan نمیدن چیه؟ یک زمانی از منوی تنظیمات میشد انتخاب کرد یا مثل Doom (اگه اشتباه نکنم) فایل Exe جداگونه داشت ولکان.

واسه این سوال شد برام چون دیروز Tlou رو با Vulkan اجرا کردم اکثر مشکلاتش حل شد برام، همینطور هاگوارتزو که 25 ساعت با استاترای داغون ورژن امپرس رفته بودم رو هم دیشب با ولکان اجرا کردم 60-70 درصد استاترا از بین رفت پرفورمنس هم بهتر شد.
من تخصصم computer graphics نیست ولی ٰVulkan و DirectX دو تا API با طراحی و پیاده سازی های متفاوت هستن. اون routine هایی که انجین بازی صدا میزنه از Vulkan احتمالا بهینه تر هستش نسبت به DirectX. برای همین پرفورمنس مطلوب تری می گیرید. یک سری منابع هم میگن که ٰVulkan به نسبت overhead کمتری داره و دسترسی low-level به developer ها میده.
ضمنا ‌انجین TLOU از اول برای سخت افزار PS5 نوشته شده و الان هم پورت شده به پی سی. انجین بازی کلا از اول با DirectX درست نشده.

Rog Ally کنسول/PC دستی Asus که روز یک آپریل معرفی شده بود واقعی هست و به زودی اطلاعتی ازش منتشر می شه.
کنسول/PC ویندوز 11 رو اجرا می کنه و لوگوی Game Pass در بنر اون دیده می شه.

FsyspqlaQAIPKtF.jpg
----
شخصا وقتی تبلیغش رو دیدم گفتم این از هایپ یک آپریل واسه محصول واقعی استفاده کرده.
خیلی تابلو بود واقعیه.

بعد از موفقیت استیم دک، کنسول‌های دستی زیادی معرفی شدن ولی یا شرکت‌های بزرگی پشتشون نبودن یا از نظر قیمت/پرفورمنس قابلیت رقابت با استیم دک رو نداشتن. به نظرم اگه این کنسول دستی Asus قیمت خوبی داشته باشه (که به گفته خودشون خیلی رقابتی قیمت گذاری کردن) میتونه یه رقیب جدی برای استیم دک باشه

از اونجایی که پورت xg mobile هم داره دوست دارم بدونم با eGPU 4090 چه پرفورمنسی داره:D

آخرین ویرایش:
Rog Ally کنسول/PC دستی Asus که روز یک آپریل معرفی شده بود واقعی هست و به زودی اطلاعتی ازش منتشر می شه.
کنسول/PC ویندوز 11 رو اجرا می کنه و لوگوی Game Pass در بنر اون دیده می شه.

View attachment 288953
----
شخصا وقتی تبلیغش رو دیدم گفتم این از هایپ یک آپریل واسه محصول واقعی استفاده کرده.
خیلی تابلو بود واقعیه.
اتفاقا منم گفتم کسی نمیاد برای یک دروغ 3 دقیقه کلیپ درست کنه بعد همه چیزم داشت یعنی قشنگ دستگاه واقعی دست طرف بود با دیزاین عالی منم حدسم به واقعی بودنش بود حرکت جالبی بود که زدن برای معرفیش
فقط ایسوس جدیدا خیلی گرون فروش شده و مخصوصا اگه ارم راگ جایی بیافته شت پرایس می زنه بالا اینم بعید نیست یک دفعه با قیمت 1000 دلاری بیاد چون گویا سخت افزار خیلی قوی داره صفحه نمایش 7 اینچ اولد(گویا اینم IPS هست) فول اچ دی هم داره که 120 هرتزم هست البته طبق شایعات و صد البته ویندوز 11 هم داره که لایسنسش کمی می بره روی قیمت
در کل حرکت قشنگیه چون استیم دک هم خیلی ضعیف و با نقص هست باعث می شه اونا هم نسخه ی دومش سریع تر رو کنن

ASUS-ROG-Ally-Handheld-Gaming-Console-_Dave2D-Motherboard-_2-1456x726.png

ASUS-ROG-Ally-Handheld-Gaming-Console-_Dave2D-Motherboard-_1-1456x726.png

آخرین ویرایش:

واسه این سوال شد برام چون دیروز Tlou رو با Vulkan اجرا کردم اکثر مشکلاتش حل شد برام، همینطور هاگوارتزو که 25 ساعت با استاترای داغون ورژن امپرس رفته بودم رو هم دیشب با ولکان اجرا کردم اکثر استاترا از بین رفت پرفورمنس هم بهتر شد.
بله ولکان بهترین هست اما نه همیشه جاهایی هم هست که DX12 بهتر عمل کرده
علتش فکر کنم بیشتر ری تریسینگ هست که قبلا ولکان نداشت اما جدیدا بهش اضافه شده چیز جالبیم شده همین QUAKE RTX هم بهش اضافه شده
شاید پای ماکروسافت در میون باشه که ابروش بیشتر از این نره هر چند به چه قیمتی؟ چون زمانی که یک هکر یا مدر می تونه به راحتی بهش اضافه ش کنه قطعا برای سازنده هاش نباید کاری داشته کلا هم کار کردن باهاش می گن خیلی راحته
خیلی خیلی هم در زمینه ی شیدر ک بهتر عمل می کنه برای همینم شبیه سازهای جدید همشون بر پایه اون دیگه ساخته می شه
همین شبیه ساز یوزو از وقتی که ولکان بهش اضافه شد دیگه نیازی به PRE SHADER CACHE نداره بدون لگ خیلی سریع می سازه الته می گم محدودیت هایی هم داره که مثلا OPEN GL از لحاظ پایداری و سازگاری بهتر عمل می کنه در شبیه سازها اما ولکان از لحاظ فریم یا لگ خیلی بهتره

• Like
Reactions: majidred2011
مشخصات فنیش معلوم نشده؟ یا شایعه نشده؟
(نت یوتیوب رو یاری نمیکنه)
نه هنوز. ولی پرفورمنس APU میگه ۲ برابر استیم دکه. رزولوشن هم ۱۰۸۰ و ۱۲۰ هرتز. روشنایی ۵۰۰nit و تاخیر خیلی کم. باتری هم در حد استیم دک. امکان اتصال egpu هم داره.

شایعه هم چندجا دیدم معماری zen4 و rdna3 با ترکیب 2 + 4 هسته. رم LDDR5

مشخصات فنیش معلوم نشده؟ یا شایعه نشده؟
(نت یوتیوب رو یاری نمیکنه)
APU: AMD Phoenix 2 (Zen 4 + RDNA 3)
Display: 7" 1080P 120Hz 16:9 500 nits
Size: 280 x 113 x 39 mm
Weight: 608 gr

با نرم افزار خود Armory Crate ایسوس دستگاه کاستوم می شه.
Asus به یک یوتوبری گفته که دستگاه دو برابر Steam Deck قدرت داره.
کانکتور XG Mobile رو داره که بهش توانایی اتصال به کارت گرافیک خارجی رو می ده.
خود دستگاه هم یک کانکتور USB-C داره که جزوی از XG-Mobile هست و با همون شارژ می شه و یک شارژر 65 واتی همراه اشه.

Asus بع یکی از یوتوبر ها گفته که دستگاه با قیمت رقابتی عرضه می شه.

آخرین ویرایش:
APU: AMD Phoenix 2 (Zen 4 + RDNA 3)
Display: 7" 1080P 120Hz 16:9 500 nits
Size: 280 x 113 x 39 mm
Weight: 608 gr

با نرم افزار خود Armory Crate ایسوس دستگاه کاستوم می شه.
Asus به یک یوتوبری گفته که دستگاه دو برابر Steam Deck قدرت داره.
کانکتور XG Mobile رو داره که بهش توانایی اتصال به کارت گرافیک خارجی رو می ده.
خود دستگاه هم یک کانکتور USB-C داره که جزوی از XG-Mobile هست و با همون شارژ می شه و یک شارژر 65 واتی همراه اشه.

Asus بع یکی از یوتوبر ها گفته که دستگاه با قیمت رقابتی عرضه می شه.
گفته شده قیمت نسخه 512 ش فقط 650 دلاره برای 1 ترا 900 دلاره
اگه واقعی باشه با اون طراحی و قابلیت های فوق العادش قشنگ هم رو له می کنه کیفیت ایسوس هم که با ارم راگ براش یک عده جون می دن:D
The Steam Deck currently manages around a locked 30FPS to 40FPS for things like Resident Evil 4 Remake, but the RDNA3-backed APU could potentially squeeze out to a variable framerate of 40-60 very easily at 1080p, medium settings.

از لحاظ توان هم عالیه حتی توی 1080p هم می تونه حدود 50 درصد بهتر عمل کنه که عالیه قشنگ می تونه شبیه ساز yuzu ps3 360 هم دیگه اجرا کنه\m/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
گفته شده قیمت نسخه 512 ش فقط 650 دلاره برای 1 ترا 900 دلاره
اگه واقعی باشه با اون طراحی و قابلیت های فوق العادش قشنگ هم رو له می کنه کیفیت ایسوس هم که با ارم راگ براش یک عده جون می دن:D
The Steam Deck currently manages around a locked 30FPS to 40FPS for things like Resident Evil 4 Remake, but the RDNA3-backed APU could potentially squeeze out to a variable framerate of 40-60 very easily at 1080p, medium settings.

از لحاظ توان هم عالیه حتی توی 1080p هم می تونه حدود 50 درصد بهتر عمل کنه که عالیه قشنگ می تونه شبیه ساز yuzu ps3 360 هم دیگه اجرا کنه\m/
با ۹۰۰ کنسول+تیوی یا لپتاپ گزینه بهتریه

این کنسول قابل حمله اصلا ربطی به هم ندارن نسخه 512 با یک میکرو اس دی 512 قیمت خیلی منطقی تره داره
دقت کنی گفتم ۹۰۰، نه ۶۵۰
لپ‌تاپ هم قابل حمله و امکانات ده برابر اینه
در کل برای کسایی که عشق تکنولوژین یا کمالگرایی دارن که هرچیزی اومد بخرن خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or