Persia Tech
کاربر سایت
2???? نداریم کهبا کدوم نسخه میتونیم زلدا ۲ رو راحت اجرا کنیم؟
اینم مهمه
این شبیه ساز نسخه اینا نداره اکثرا نسخه ی اخرش از همه بهتره
2???? نداریم کهبا کدوم نسخه میتونیم زلدا ۲ رو راحت اجرا کنیم؟
اینم مهمه
نه منظورم اینه که با کدوم شیه ساز2???? نداریم که
این شبیه ساز نسخه اینا نداره اکثرا نسخه ی اخرش از همه بهتره
اون که 2023 تاریخ خورده هنوزم تاریخ دقیق نداره چند ماه نیست 1 سال دیگسنه منظورم اینه که با کدوم شیه ساز
چندماه دیگه میاد زلدا ۲
کدوم بهترن؟
اکثرشون خیلی خوب اجرا میشن بغیر استرال چین که حداقل رو سیستم من خیلی جفتک میزد و افت فریم زیاد داشت که البته اونم از اول تا آخر کاملا قابل بازیه.سلام.
من یه سری بازی گذاشتم برا دانلود ، میخواستم ببینم همشون میشه بدون مشکل بازی کرد؟
Super Mario Odyssey
Animal Crossing: New Horizons
The Legend of Zelda Links Awakening
Metroid Dread
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Kirby and the Forgotten Land
Astral Chain
gtx970 , 8gb ram , 4790K
دیگه چیزی نموندهاون که 2023 تاریخ خورده هنوزم تاریخ دقیق نداره چند ماه نیست 1 سال دیگس
قطعا یوزو بهتره گفتم که بالا این شبیه ساز کد نویسیش حرف نداره قطعا اون بازی هم بیاد سر یک ماه هماهنگش می کنن
حالا اون بازیم بذار بیاد از الان تو کفشی
فعلا با انحصاری های دیگش حال کن تا بیاد
After an announcement from Nintendo at the end of March, Breath of the Wild 2 is now expected to release in Spring 2023
ممنون از لطفت
کارتت چیه؟ اگه سیستمت خیلی ضعیف باشه خوب اصلا نمی تونه بازی ها رو درست اجرا کنهممنون از لطفت
فقط من الان متوجه شدم نسخه آخر باید حتما open GL 4.6 داشته باشه کارت گرافیک
مال من OPEN GL 4.4 داره باید از نسخه قدیمی نرم افزار استفاده کنم یا از نرم افزار دیگه ای استفاده کنم یا کلا راهی برای اجرای بازی های نینتندو روی PC ندارم ؟
(( الان که می خوام هر بازی رو اجرا کنم روی نرم افزار فقط علامت ماوس میاد به صورت دایره میاد میچرخه ولی بازی اجرا نمیشه ))
ممنون رفیق که وقت میزاری برای پاسخکارتت چیه؟ اگه سیستمت خیلی ضعیف باشه خوب اصلا نمی تونه بازی ها رو درست اجرا کنه
می تونی بذاریش روی ولکان که بهترم بازی ها رو اجرا می کنه اگر ساپورت می کنه
شما بهتره یک کارت 3050 بخری یا اگر نمی خواید هزینه کنید RX580 8 بخرید یکم صبر کنید 580 می تونید با 4 5 تومن بخرید دست دومممنون رفیق که وقت میزاری برای پاسخ
من کارت گرافیکم AMD HD 6850 هست که OPEN GL 4.4 داره اما قدرتش از حداقل قدرت پردازشی بازی های نینتندو سوییج بالاتره اما ولکان رو بعید میدونم اصلا داشته باشه( چون توی تنظیمات برنامه YUZU روش که میرم کادر قسمت پایینش خالیه )
CPU =i7 4770K و رم هم 16 گیگ DDR3 هست و هارد هم سامسونگ SSD (500G)
همه قطعات بجز کارت گرافیک خوب هستن
با این حساب نمیدونم راهی هست بشه بالاخره بازی ها رو اجرا کنم یا نه؟
متاسفانه تضمینی وجود نداره چون مثلا همون BotW هم روی یوزو به خوبی Cemu اجرا نمیشد و برای خیلی ها باگ داشتسر یک ماه هماهنگش می کنن
نه من همه ی دی ال سی هاش با اخرین اپدیت نصب کردم هیچ مشکلی نداره دقت کنید اخرین اپدیت لازم داره به ترتیب اپدیت هاش نصب کنید بعد دی ال سی هاکسی DLC ماریوکارت تونسته نصب کنه؟ همین Booster pack
برا من ارور میده فک کنم فریم ور خاصی میخواد
رو چه تنظیماتی گذاشته بودی که خوب اجرا میشد؟ در ضمن اون بازی خوبیه من وقتی واردش شدم گفتم چقد معمولی هست ولی یه دو ساعت زمان دادم بهش دیدم چیز خفنی درست کردن البته خب پالیش بودنش در حد Botw نیست طبیعتاHYRULE من بازی کردم هیچ مشکلی نداشت برام هر چند این سبک بازی دیگه سوپر منسوخ هست و بسیار حوصله سر بره
خب من آخرین آپدیتی که دیدم نصبه برام (2.0.0) توی بازی هم ترک های Booster pack اومده فقط موقعی روش میزنم میگه DLC بخر.اخرین اپدیت لازم داره به ترتیب اپدیت هاش نصب کنید بعد دی ال سی ها
خوب اون بازی کپی داینستی هست که 9 تا نسخه ازش اومده واریر اوراچی هم ازش چنتا اومده دیگه خیلی تکراریه این سبک شاید شما قبلا این عناوین بازی نکردیرو چه تنظیماتی گذاشته بودی که خوب اجرا میشد؟ در ضمن اون بازی خوبیه من وقتی واردش شدم گفتم چقد معمولی هست ولی یه دو ساعت زمان دادم بهش دیدم چیز خفنی درست کردن البته خب پالیش بودنش در حد Botw نیست طبیعتا
خب من آخرین آپدیتی که دیدم نصبه برام (2.0.0) توی بازی هم ترک های Booster pack اومده فقط موقعی روش میزنم میگه DLC بخر.
آره تاحالا اصن ندیده بودم این مبارزه گروهیخوب اون بازی کپی داینستی هست که 9 تا نسخه ازش اومده واریر اوراچی هم ازش چنتا اومده دیگه خیلی تکراریه این سبک شاید شما قبلا این عناوین بازی نکردی
حل شد.کسی DLC ماریوکارت تونسته نصب کنه؟ همین Booster pack
برا من ارور میده فک کنم فریم ور خاصی میخواد