دوستان ماریو کارت روی این شبیه ساز بهتره یا Cemu؟
و اینکه قابلیت async نداره مث Cemu؟
این پیغام چیه اولش میاد
View attachment 256715
لینک دانلود فایلش هست:
prod
ولی یه راه حل بهتر برای همه هست:
GitHub - CapitaineJSparrow/emusak-ui: This is a tool which allows you to download saves or mods for Nintendo Switch emulators using a compatible Emusak backend
با این برنامه میشه key ها رو دانلود کرد، برای Ryujinx میتونه شیدرها رو هم دانلود کنه.
فیرمور جدید، سیو بازیها و مادها (در صورت وجود) رو میتونه دانلود کنه
و البته کم کم قابلیتهای جدید هم بهش اضافه میشه.
همون اخریه جوابه.این اسمش آلتیمت که دو تا آپدیت براش گزاشتن باید جفتش رو دانلود کنم یا فقط آخری باشه اوکیه؟
View attachment 257573
r/yuzu - SWITCH UI thanks playnite
فقط عکسش سیو کرده بودم چند وقت پیش الان تو گالریم دیدم.خود یارو هم تو پستش نوشته
این اپلیکیشن فقط یه لانچر هست رو عملکرد برنامه ها هیچ تاثیری ندارهالبته به نظرم اینجور شبیه سازا بهتره بخاطر یوزر اینترفیس اصلا سنگین نکنن خود برنامه ارو و روی سیستم عامل بار اضافه نیارن مهم کاریه که انجام میشه و بازی مورد نظر رو ران میکنه میخواد اصلا نحوه ران کردنش با کامند پرامت باشه
تنها در صورتی که سیستم بیش از حد ضعیف باشه تاثیر میذاره، اصولا این برنامه ها سنگین نمیکننالبته به نظرم اینجور شبیه سازا بهتره بخاطر یوزر اینترفیس اصلا سنگین نکنن خود برنامه ارو و روی سیستم عامل بار اضافه نیارن مهم کاریه که انجام میشه و بازی مورد نظر رو ران میکنه میخواد اصلا نحوه ران کردنش با کامند پرامت باشه
البته بیش از حد ضعیف باشه که تحت هیچ شرایطی قابل استفاده نیستتنها در صورتی که سیستم بیش از حد ضعیف باشه تاثیر میذاره، اصولا این برنامه ها سنگین نمیکنن
برای خودم دلیل اصلی استفاده از لانچر "convenience" ـه، فرق اصلی کنسول با PC
این هم ظاهر رو شبیه کنسول میکنه هم همه بازی هارو یه جا داری با یه دکمه میتونی اجرا کنی
که خیلی به راحتی کنسول نزدیک میشه
سیستم قبلیم 3770(non-k) بودالبته بیش از حد ضعیف باشه که تحت هیچ شرایطی قابل استفاده نیست
سی پی یو من 3770 i7 هست و رم هشت گیگ باس 1600 کورسیر که پرفرمنس فوق العاده ای داره بین رم ها و حافظه SSD کورسیر , کارت گرافیک گیمینگ GTX 650 Ti boost MSI که برای گیمینگ فعلا بدک نیست در مجموع همین سیستم ;ه قادر به اجرای بیشتر بازی های نسبتا روز هست بعضا توی شبیه ساز های یوزو و سیترا از خودش ضعف نشون میده حالا من نمیدونم لپ تاپ های جدید که کانفیگ بالایی دارن در چه حدی پرفورمنس دارن. متاسفانه قیمت ها بالا درآمدها خیلی کم هست و برای اهداف اینترتینمنت نمیشه هزینه های نجومی کرد و سیستم رو ارتقا داد. وای که اگه می تونستم یه سیستم دسکتاپ گیمینگ سر هم میکردم حیف و حیف و حیف