YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

دوستان ماریو کارت روی این شبیه ساز بهتره یا Cemu؟
و اینکه قابلیت async نداره مث Cemu؟

این پیغام چیه اولش میاد

View attachment 256715

از صفحه قبل:
لینک دانلود فایلش هست:
prod

ولی یه راه حل بهتر برای همه هست:
GitHub - CapitaineJSparrow/emusak-ui: This is a tool which allows you to download saves or mods for Nintendo Switch emulators using a compatible Emusak backend
با این برنامه میشه key ها رو دانلود کرد، برای Ryujinx می‌تونه شیدرها رو هم دانلود کنه.
فیرم‌ور جدید، سیو بازی‌ها و مادها (در صورت وجود) رو می‌تونه دانلود کنه
و البته کم کم قابلیت‌های جدید هم بهش اضافه میشه.

==========
در مورد Mario روی Yuzu بازی کن چون محتوای بیشتری برای نسخه سوییچ دادن.
در واقع نسخه سوییچ Definitive edition هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Changed_Man 50
سلام به همگی من از دیروز وقتی بازی فایر امبلم رو اجرا میکنم عمون لحظه که می خواد وارد بازی بشه Stop Working میده
هم فایل prod.key رو کپی کردم و هم مطمئن هستم که تمامی بسته های C++ رو تا اخرین نسخه موجود نصب کردم مشکل کجاس؟
قبلا بارها و بارها اجرا کردم ولی حالا اینجوری شده ویندوز رو هم اخیرا عوش کردم اروری هم در مورد میسینگ dll خاصی نمیده

ویرایش

خب بعد کلی سرچ در فروم خود یوزو موجه شدم که برخی بازیها در برخی آپدیتها قابل بازی نمیشن در ویندوز 7
یا باید منتظر باشم این مشکل رو برطرف کنن سازنده ها و یا از نسخه های قبلتر که فایر امبلم رو اجرا میکنه استفاده کنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: masoud101
این اسمش آلتیمت که دو تا آپدیت براش گزاشتن باید جفتش رو دانلود کنم یا فقط آخری باشه اوکیه؟

View attachment 257573
همون اخریه جوابه.
معمولا اخرین اپدیت همه ی اپدیت های قبلی رو داره و نیازی نیست یکی یکی دانلود کنی و نصب کنی پس همیشه اخرین اپدیت رو بگیر.

البته به نظرم اینجور شبیه سازا بهتره بخاطر یوزر اینترفیس اصلا سنگین نکنن خود برنامه ارو و روی سیستم عامل بار اضافه نیارن مهم کاریه که انجام میشه و بازی مورد نظر رو ران میکنه میخواد اصلا نحوه ران کردنش با کامند پرامت باشه

• Like
Reactions: Z-fan and NHM
البته به نظرم اینجور شبیه سازا بهتره بخاطر یوزر اینترفیس اصلا سنگین نکنن خود برنامه ارو و روی سیستم عامل بار اضافه نیارن مهم کاریه که انجام میشه و بازی مورد نظر رو ران میکنه میخواد اصلا نحوه ران کردنش با کامند پرامت باشه
این اپلیکیشن فقط یه لانچر هست رو عملکرد برنامه ها هیچ تاثیری نداره
شما بجای اینکه رو خود exe کلیلک کنی میری تو این برنامه، بعدش دیگه میتونی ببندیش اصلا

تنها در صورتی که سیستم بیش از حد ضعیف باشه تاثیر میذاره، اصولا این برنامه ها سنگین نمیکنن :D

برای خودم دلیل اصلی استفاده از لانچر "convenience" ـه، فرق اصلی کنسول با PC :D

این هم ظاهر رو شبیه کنسول میکنه هم همه بازی هارو یه جا داری با یه دکمه میتونی اجرا کنی

که خیلی به راحتی کنسول نزدیک میشه :D

تنها در صورتی که سیستم بیش از حد ضعیف باشه تاثیر میذاره، اصولا این برنامه ها سنگین نمیکنن :D

برای خودم دلیل اصلی استفاده از لانچر "convenience" ـه، فرق اصلی کنسول با PC :D

این هم ظاهر رو شبیه کنسول میکنه هم همه بازی هارو یه جا داری با یه دکمه میتونی اجرا کنی

که خیلی به راحتی کنسول نزدیک میشه :D
البته بیش از حد ضعیف باشه که تحت هیچ شرایطی قابل استفاده نیست
سی پی یو من 3770 i7 هست و رم هشت گیگ باس 1600 کورسیر که پرفرمنس فوق العاده ای داره بین رم ها و حافظه SSD کورسیر , کارت گرافیک گیمینگ GTX 650 Ti boost MSI که برای گیمینگ فعلا بدک نیست در مجموع همین سیستم ;ه قادر به اجرای بیشتر بازی های نسبتا روز هست بعضا توی شبیه ساز های یوزو و سیترا از خودش ضعف نشون میده حالا من نمیدونم لپ تاپ های جدید که کانفیگ بالایی دارن در چه حدی پرفورمنس دارن. متاسفانه قیمت ها بالا درآمدها خیلی کم هست و برای اهداف اینترتینمنت نمیشه هزینه های نجومی کرد و سیستم رو ارتقا داد. وای که اگه می تونستم یه سیستم دسکتاپ گیمینگ سر هم میکردم حیف و حیف و حیف

البته بیش از حد ضعیف باشه که تحت هیچ شرایطی قابل استفاده نیست
سی پی یو من 3770 i7 هست و رم هشت گیگ باس 1600 کورسیر که پرفرمنس فوق العاده ای داره بین رم ها و حافظه SSD کورسیر , کارت گرافیک گیمینگ GTX 650 Ti boost MSI که برای گیمینگ فعلا بدک نیست در مجموع همین سیستم ;ه قادر به اجرای بیشتر بازی های نسبتا روز هست بعضا توی شبیه ساز های یوزو و سیترا از خودش ضعف نشون میده حالا من نمیدونم لپ تاپ های جدید که کانفیگ بالایی دارن در چه حدی پرفورمنس دارن. متاسفانه قیمت ها بالا درآمدها خیلی کم هست و برای اهداف اینترتینمنت نمیشه هزینه های نجومی کرد و سیستم رو ارتقا داد. وای که اگه می تونستم یه سیستم دسکتاپ گیمینگ سر هم میکردم حیف و حیف و حیف
سیستم قبلیم 3770(non-k) بود:x

به تنهایی بقیه قطعات رو کری میکرد :))

هنوز هم اکثر بازی های سوییچ رو میشه باهاش 60 فریم گرفت :D

• Like
Reactions: Faruk
آقا این Yuzu چرا انقد پرفورمنسش خوبه
نمیدونم سازنده هاش شاهکار کردن یا بازی های سوییچ جوریه که راحت تر اجرا میشه رو pc
مثلا من ماریو گلکسی 15 سال پیش رو که با دالفین اجرا میکنم یه مقدار لپتاپم داغ میکنه
اما با یوزو اسمش آلتیمیت که خیلی گرافیک بهتری داره اجرا میکنم سیستم جوری برخورد میکنه انگار بازی دو بعدیه! عین خیالش نیست.
در کل دم باعث و بانیش گرم

______
این Controller applet راهی نداره ببندیمش؟ یه اشتباهی کردم تو ماریوکارت زدم رو حالت دو نفره همینجوری، دیگه بسته نمیشد مجبور شدم خود Yuzu فورس کلوز کنم.

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: masoud101

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or