من جواب همه رو اینجا یکی می دم
اون یکی شبیه ساز که خودم تاپیکشم زدم داستنان زیاد داره شیدر کش هم درست اجرا می کنه اما باید کلی باهاش ور برید
من کل ارشیوم به یوزو که یکی از بهترین های جهان هست منتقل کردم این شبیه ساز رو دست نداره بیخیال بقیه
من توی اخرین نسخه اون 3 گانه ماریو هم روش بالاخره اجرا کردم یک ساعتیم ماریو سان شاین بازی کردم اما دم نینتندوی دزد گرم انصافا بازی عینا همین نسخه گیم کیوب هست حتی نکردن کنترلش رو بهتر کنه حتی برای گلکسی اومده از موشن دسته استفاده کرده نکرده انالوگ راست برای این کار بذاره در کل بهتره این بازی ها با دلفین یکی دیگه از بهترین ها اجرا بشه که برای این بازی ها الترا تکسچر پک هم دادن گرافیکشون خیلی بهتر می شه
بایونتا هم با شبیه ساز cEMU بازی کنید هم سبکه هم عالیه من با اون تمومش کردم تقریبا با یک سیستم خسته هم می شه اجراش کرد
من فکر کنم یوزو تا چند ماه اینده چیزی شبیه دلفین بشه که تقریبا همه ی بازی ها رو بدون مشکل اجرا می کنه
دلفین تنها شبیه سازیه که من یک دونه بازی هم با مشکل برام اجرا نکرده من واقعا نمی دونم چی رو دارن اپدیت می کنن
بعد اینا CEMU YUZU بهترین هستن
PCSX2 هم جز چنتا بازی خوب همه رو درست اجرا می کنه اما داستان زیاد داره نمی شه یک فرمول برای همه ی بازی ها بست استفاده از چیت هم براش یکم دشواره بعضی از بازی ها هم یکم استاتر دارن با هر تنظیمی هم که بشن
PPSSPP هم با اپدیت های اخیر تقریبا همه چیز رو درست می تونه اجرا کنه به شرطی که درست تنظیم بشه قابلیت هاشم عالین کار کردن باهاشم راحته
شبیه ساز XBOX 360 که بره بمیره 4 تا تنظیمات هم نداره بدبخت با این حال خیلی از بازی ها رو می تونه درست اجرا کنه برای همین پیشنهاد می شه اما خیلی شبیه ساز ابتدایی هست بدبخته بدخت
شبیه ساز RPCS3 هم بر عکس همه ی شبیه سازا که بازی های انحصاری رو هدف قرار می دن این توی انحصاری مونده
این بازی های دیگه رو خوب می تونه اجرا کنه تو اجرا تاپ ترین ها مشکلات زیاد داره خیلیم تنظیماتش زیاده و برای تک تک بازی ها باید کلی سعی و خطا کرد تا تنظیم درست پیدا بشه افت فریم هم درش بی داد می کنه با این حال خیلی از بازی ها می تونه به خوبی با کیفیت عالی اجرا کنه یکی از شبیه سازهایی که تکمیل شدنش ضروری هست خیلی بازی ها که برای PC نیومده اونجا گیر کرده
بقیه شبیه سازها هم که ارزش چندانی ندارن(با خیلی قدیمی ها نیستم البته دیگه اونا که تکمیل شدن)