وقتی مینتننس زدی ینی آخرین ورژن گرفته دیگه.سلام دوستان. من نسخه 2021 یوزو رو دارم. از تو مینتننس خوده برنامه زدم آپدیت شد اوکیه؟ دیگه ورژن جدید نیاز هست بگیرم؟
من فقط یه بازی کرش تیم ریسینگ رو دارم که از قبل هم مشکل به هم ریختن صدای بازی رو داشت که الان آپدیت هم کردم باز درست نشده.وقتی مینتننس زدی ینی آخرین ورژن گرفته دیگه.
مشکل پیدا کردم مربوط به سیستم فایل های خود شبیه ساز بود که در درایو سی ساخته می شه با یک نسخه سالم جایگزین کردم درست شدبچه ها اپدیت 1.4.0 بازی luigi برای شما هم باعث کرش و افت فریم شدید می شه؟ من بدون اپدیت راحت 58 فریم ثابت می گیرم هیچ مشکلیم بازی نداره اما با اپدیتش بازی خراب می شه متاسفانه اپدیتش خیلی به درد بخوره
بستگی داره اگر فایل کراپتد شده باشه اره باید از اول دانلود کنیدسلام دوستان من دیروز از romslab فایل nsp بازی فایر امبلم رو دانلود کردم
قبلا هم برای بازی دیگه ای دانلود کرده بودم که دیکریپت نبود ولی به کمک ابزار دیکریپتر این کار رو انجام داده بودم
ولی الان هر کاری می کنم ابزار دیکریپتر عمل نمی کنه می گم نکنه فایل 14 گیگابایتی که دانلود کردم اصلا فیک باشه؟
یه کمکی می کنید که مشکل کارم کجاس؟
یه مشکل اساسی وجود داره ابزار های دیکریپت اوکی هستند سایر رام ها رو دیکریپت می کنن ولی این رو نه
متاسفانه تنها جایی که توی نت فایل بازی رو روی هاست قوی آپلود کردن همین رامزلب بود که اینطوری از آب در اومد فایلش وگرنه سایت
https://nsw2u.in/fire-emblem-warriors-three-hopes-switch-nsp
قشنگ فایل های بازی رو بصورت دیکریپت گذاشته ولی روی هاست های رایگان آپلود شده که فیلترن و سرعت دانلود پایینی دارن هفته هاست که بازی جدید فایر امبلم ریلیز شده ولی ما فقط نگاه
موضوع کراپت شدن حین دانلود تقریبا منفیه چون ذاتا فایلی که دانلود کردم RAR بود و موقع اکسترکت شدن بدون هیچگونه خطایی اکسترکت شد فایل پس اینکه در زمان دانلود مشکل براش پیش اومده باشه منتفیهبستگی داره اگر فایل کراپتد شده باشه اره باید از اول دانلود کنید
حالا 2 حالت داره یا نت ناپایدار باعثش شده یا کلا سورس مشکل داره پیشنهادم اینکه از جایی دیگه ای دانلود کنید یا یک سورس دیگه
یک راه حلم هست که با وین رر بیاد کل فایل ها رو فیکس کنید ببینید درست می شه
بچه ها راستی برای لوییجی 3 مد 120 فریم هم اومده که فقط روی اپدیت اخریم 1.4.0 کار می کنه برای کسایی که سیستم خوبی دارن و همچنین مانیتور ریفرش ریت بالا دارن توصیه می شه سرعت بازی هم زیاد نمی شه
میشه توضیح بفرمایید چطور حل شد ؟ منم مشکل دارممشکل پیدا کردم مربوط به سیستم فایل های خود شبیه ساز بود که در درایو سی ساخته می شه با یک نسخه سالم جایگزین کردم درست شد
اره پدرم دراومد تا فهمیدم شما نسخه فیتگریلش بگیرید با اون بازی کنید یک انتشار جدید چند روز پیش داشتهمیشه توضیح بفرمایید چطور حل شد ؟ منم مشکل دارم
لینک که زیاد هست ، از اینجا دانلود کن:صرفا برای Three Hopes آپدیت داده یوزو جالبه
فقط مشکل اینجاس من هنوز موفق به دانلود رام این بازی نشدم هیج جایی که لینک مستقیم باشه نذاشته لینکهای غیر مستقیم قابللیت ریزیوم ندارن این باعث میشه وقتی اینترنت قطع میشه فایل از اول دانلود بشه حجمشم خب زیاده نزدیک 14 گیگه
صرفا برای اون بازی نبوده و هیچ موقع صرفا هم کار نمی کنه اما کدهای جدیدی که کشف می کنن در حقیقت باگ ها یا کمبودهای نرم افزار هست که ممکنه فقط توی برخی بازی ها نیاز بهشون باشهصرفا برای Three Hopes آپدیت داده یوزو جالبه
فقط مشکل اینجاس من هنوز موفق به دانلود رام این بازی نشدم هیج جایی که لینک مستقیم باشه نذاشته لینکهای غیر مستقیم قابللیت ریزیوم ندارن این باعث میشه وقتی اینترنت قطع میشه فایل از اول دانلود بشه حجمشم خب زیاده نزدیک 14 گیگه