Yoshida: تاخیر بازی های PS4، نشان از قدرت PS4 است

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

در E3 امسال، PlayStation LifeStyle شانس این را داشت که با مدیر استودیو های جهانی سونی، Shuhei Yoshida مصاحبه ای داشته باشد. از Yoshida درباره دلیل تاخیر های برخی از بازی های PS4 سوال پرسیده شد.

او در جواب گفت: "در ابتدا می‌خواهم به دلیل تاخیر برخی از بازی ها پوزش بطلبم، اما وقتی مردم از من می‌پرسند "اگر ساخت بازی برای PS4 راحت است، پس چرا تیم های سازنده بازی ها را به تعویق می‌اندازند؟" و من در جواب باید بگویم، دلیل آن، آسودگی ساخت بازی بر روی PS4 است! پس به غیر از آن که قابلیت های PS4 بسیار است، سازنده ها جاه طلب می‌شوند. آنها سعی می‌کنند خود را به چالش بکشند و به درست آورد های جدیدی برسند. گرافیک واقع گرایانه، اتصالات اجتماعی، یا تطابق بخش چند نفره بازی ها با بخش تک نفره آن. این جاه طلبی سبب می‌شود تا با چالش های جدیدی رو به رو شوند و زمان بیشتری از زمان مورد انتظار نیاز داشته باشند.
مردم الآن درک بهتری از نیاز های یک تیم سازنده دارند. آنها می‌گویند که یک بازی که با تمام توانایی های یک تیم ساخته شده است را به یک بازی که با عجله ساخته شده است، ترجیح می‌دهند. زیرا هر پیشرفت، نیازمند تلاشی بهتر است."

منبع

اکثر مایکرو فنا قبول داشتن که حرفای یوسف مهدی چرت و پرت محض بود.

الان چرا شما نمیتونی قبول کنی که سازنده بازی موقع ساخت به خاطر قدرت PS4 نسبط به PS3 و دید جدیدی که سازنده ها پیدا میکنن یه نظریه جدید راجب یه موضوعی به فکرش میرسه و میخواد استفاده کنه بعد بازی تاخیر میزنه ؟

الان زمان آزمون خطا هستش بعدشم بحث سازنده first party به شرکت های مثل ACTI و UBI و ... فرق میکنه همین میشه که بازی سانتا مونیکا بعد این همه سال کنسل میشه اما اگه هر شرکت دیگه ای بود بازی هرچی بود عرضه میکرد یعنی شک نکن .;)

هر وقت این چیزا رو درک کردی و تفاوت قائل شدی در موضوع های مختلف بیا صحبت میکنیم اما تا وقتی که میخوای از دید این که ما اون چرت پرت که گفته قبول نکردیم پس اینم داره چرت پرت میگه چون شما درک نکردی موضوع بحث شما هم بگین چرت پرت گفته خنده داره بهتره به موضوع ها مثل یه بازی پینگ پنگ نگاه نکنی .;)

به درست یا غلط بودن حرف یوشیدا کاری ندارم ولی منظور این بنده خدا این بوده که بازیساز به این نتیجه رسیده که میتونه بیشتر از سخت افزار استفاده کنه ( میتونه به دلیل بیشتر آشنا شدن با سخت افزار باشه ) بعد تصمیم گرفته یه سری تغییرات تو بازی بوجود بیاره که باعث بالا رفتن کیفیت بازی بشه. بیراهم نگفته اگه یه آدم منطقی ( نه اینایی که کلاً درصد استفاده از شکلک =)) بیشتر از تعداد پست هاییه که میدن ) بشینه همین بیلد جدید DC رو با اون چیزی که قرار بوده لانچ تایتل باشه مقایسه کنه میبینه این تفاوت رو. از اونور یه استودیو مثل R&D که Order اولین بازی بزرگشون واسه PS4 ـه خودشون و خیلی از ما هم قبول داریم تو گیم پلی بازی ایراداتی هست که باید برطرف بشن.اینا انقدر که واسه Visuals وقت گذاشتن مشخصه که واسه گان پلی وقت نذاشتن و باز هم این برمیگرده به همین صحبت های yosp که من مشکلی با این قضیه ندارم.
جالبه که یه سریا کارشون دادن کامنت های LMFAO و LOL و ROFL ـه بعد به حرف های یوشیدا میگن LOL !!! :|

افشین اتفاقا داری اشتباه میکنی تاخیر همیشه نشانه ی عدم مدیریت نیست. اتفاقا تو این برهه از زمان واقعا نمیشه به سونی انگ بی برنامگی زد داره مثل یه شطرنج باز حرفه ای همه رو بازی میده. وقتی شما مجبوری که بازیتو سریع وارد بازار بکنی تا از رقیب عقب نمونی اونموقع حرف تو درسته و تاخیر مسلما از عدم مدیریت ناشی میشه. اما وقتی فعلا داری مثل کره میفروشی برای چی بازیت رو با کیفیت تر نکنی؟ همین درایو کلاب یادمه دوستان تاپیک مقایسشو با فورزا 5 زده بودن و قاه قاه میخندیدن. اگه یادت نیست تاپیکش موجوده لینک بدم؟ اما الان چی الانم میتونن قاه قاه بخندن؟ ر

من کاری به حرف یوشیدا ندارم به هر حال باید تصمیماتشون رو موجه جلوه بدن. ولی بشدت موافق کاری هستم که دارن میکنن. فرض کن درایو کلاب رو همون لانچ میدادن بیرون مسلما بازی خوبی نبود. یا اوردر نگرانی هایی در مورد گیم پلیش وجود داشته اگه عالی هم نشه دست آخر بهتر از تاخیر نخوردش در میاد. تاخیر ناراحت کنندس ولی بین تاخیر و بازی نصفه نیمه من قطعا تاخیر رو انتخاب میکنم

بهترین پست ها و جواب ها رو همیشه از شما میبینم . واقعا منطقی و به دور از تعصب جواب میدین. ای کاش بقیه کاربرا هم از شما یاد میگرفتن...!!!

سازنده ها هرچی میرن جلو میبینن میشه بیشتر کار کرد ! فقط و فقط هم در سونی هست این کار ...
اره خدایی :دی. مثلا God of war 3 توی اولین تریلر گرافیکش خوب بود ولی بازی نهایی گرافیکش از نصف بازیهای نسل حاضره بیشتره. خیلی خوبه این :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or