Yoshida: تاخیر بازی های PS4، نشان از قدرت PS4 است

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

در E3 امسال، PlayStation LifeStyle شانس این را داشت که با مدیر استودیو های جهانی سونی، Shuhei Yoshida مصاحبه ای داشته باشد. از Yoshida درباره دلیل تاخیر های برخی از بازی های PS4 سوال پرسیده شد.

او در جواب گفت: "در ابتدا می‌خواهم به دلیل تاخیر برخی از بازی ها پوزش بطلبم، اما وقتی مردم از من می‌پرسند "اگر ساخت بازی برای PS4 راحت است، پس چرا تیم های سازنده بازی ها را به تعویق می‌اندازند؟" و من در جواب باید بگویم، دلیل آن، آسودگی ساخت بازی بر روی PS4 است! پس به غیر از آن که قابلیت های PS4 بسیار است، سازنده ها جاه طلب می‌شوند. آنها سعی می‌کنند خود را به چالش بکشند و به درست آورد های جدیدی برسند. گرافیک واقع گرایانه، اتصالات اجتماعی، یا تطابق بخش چند نفره بازی ها با بخش تک نفره آن. این جاه طلبی سبب می‌شود تا با چالش های جدیدی رو به رو شوند و زمان بیشتری از زمان مورد انتظار نیاز داشته باشند.
مردم الآن درک بهتری از نیاز های یک تیم سازنده دارند. آنها می‌گویند که یک بازی که با تمام توانایی های یک تیم ساخته شده است را به یک بازی که با عجله ساخته شده است، ترجیح می‌دهند. زیرا هر پیشرفت، نیازمند تلاشی بهتر است."

منبع

مثل DC که قضیه عوض شدن کارگردان بازی و این تاخیر یک ساله به وضوح نشون میده سونی اصلا از کیفیت نهایی کار راضی نبوده و سعی کرده با تغییر کارگردان
خود کارگردان DC اومد توی GAF و گفت که بچش بیماری سخت قابل درمان داشته برای همین مجبور شده محل کارش رو ببره نزدیک خونه

حرف یوشیدا مصخره یا توجیه نیست ... تیتر خبر مسخره است که هر خواننده ای رو گمراه میکنه ... من هیچ کجای این متن نمیبینم یوشیدا اشاره ای مستقیم به قویتر بودن کنسول بکنه ...... یه عده هم که هیچی فقط بلدن نمک بپاشن ...

خدا کنه همینطور باشه که ایشون میگه اگه واقعا تاخیر ها دلیلش فقط بهتر شدن کیفیت بازی ها باشه که عالیه

هر کی دلشو نداره اسپویلو باز نکنه مخصوصا ... خودشون میدونن :d

اینم دلیلاش
2xs05zuhmvvug1v9duc7.png

x3zn9mogkh0uoquhbyne.jpg

1n0cd21xonjn1mf3ca2u.jpg

236rk2gsr128whip8dfr.png

crkv5rqnjuf0br2y7ox8.jpg

rrpk38s87u6m3k3w2cuy.jpg

3zb54ff4nz5axx7pki6q.jpg

3uomgwvdplcid5rwjue4.jpg

آخرین ویرایش:
LoL!
تاخیر = عدم برنامه‌ریزی مناسب!
من این حرفو قبول ندارم که طرف دیده PS4 قویه و جاه‌طلب شده بازیشو بهتر کنه و ...! اینا قبل از این که شروع کنن به به ساخت بازی، دل و روده کنسول رو در میارن بعد شروع می‌کنن به ساخت، اگه برنامه‌ریزی درست باشه از همون اول یه تاریخ درست واسه انتشار بازی معین می‌کنن.

LoL!
من این حرفو قبول ندارم که طرف دیده PS4 قویه و جاه‌طلب شده بازیشو بهتر کنه و ...! اینا قبل از این که شروع کنن به به ساخت بازی، دل و روده کنسول رو در میارن بعد شروع می‌کنن به ساخت، اگه برنامه‌ریزی درست باشه از همون اول یه تاریخ درست واسه انتشار بازی معین می‌کنن.

افشین اتفاقا داری اشتباه میکنی تاخیر همیشه نشانه ی عدم مدیریت نیست. اتفاقا تو این برهه از زمان واقعا نمیشه به سونی انگ بی برنامگی زد داره مثل یه شطرنج باز حرفه ای همه رو بازی میده. وقتی شما مجبوری که بازیتو سریع وارد بازار بکنی تا از رقیب عقب نمونی اونموقع حرف تو درسته و تاخیر مسلما از عدم مدیریت ناشی میشه. اما وقتی فعلا داری مثل کره میفروشی برای چی بازیت رو با کیفیت تر نکنی؟ همین درایو کلاب یادمه دوستان تاپیک مقایسشو با فورزا 5 زده بودن و قاه قاه میخندیدن. اگه یادت نیست تاپیکش موجوده لینک بدم؟ اما الان چی الانم میتونن قاه قاه بخندن؟ ر

حتی اگه سونی خودش عمداً تاخیر بزنه به بازی‌ها، باز هم حرف یوشیدا درست نیست.

من کاری به حرف یوشیدا ندارم به هر حال باید تصمیماتشون رو موجه جلوه بدن. ولی بشدت موافق کاری هستم که دارن میکنن. فرض کن درایو کلاب رو همون لانچ میدادن بیرون مسلما بازی خوبی نبود. یا اوردر نگرانی هایی در مورد گیم پلیش وجود داشته اگه عالی هم نشه دست آخر بهتر از تاخیر نخوردش در میاد. تاخیر ناراحت کنندس ولی بین تاخیر و بازی نصفه نیمه من قطعا تاخیر رو انتخاب میکنم

آخرین ویرایش:
افشین اتفاقا داری اشتباه میکنی تاخیر همیشه نشانه ی عدم مدیریت نیست. اتفاقا تو این برهه از زمان واقعا نمیشه به سونی انگ بی برنامگی زد داره مثل یه شطرنج باز حرفه ای همه رو بازی میده. وقتی شما مجبوری که بازیتو سریع وارد بازار بکنی تا از رقیب عقب نمونی اونموقع حرف تو درسته و تاخیر مسلما از عدم مدیریت ناشی میشه. اما وقتی فعلا داری مثل کره میفروشی برای چی بازیت رو با کیفیت تر نکنی؟ همین درایو کلاب یادمه دوستان تاپیک مقایسشو با فورزا 5 زده بودن و قاه قاه میخندیدن. اگه یادت نیست تاپیکش موجوده لینک بدم؟ اما الان چی الانم میتونن قاه قاه بخندن؟ ر

حتی اگه سونی خودش عمداً تاخیر بزنه به بازی‌ها، باز هم حرف یوشیدا درست نیست.

می گن که سخت افزار ضعیف PS3 باعث شده که TLG مشکل پیدا کنه. حالا که رسیدن به PS4 الان تیم آقای Ueda بعد از سجده کردن نیم ساعته اول صبح، می یان می شینن افسرده می شن که با ایــــــــــــــن همـــــــــــــــه قدرت زیـــــــــــاد چی کار کنن به خدا :(( احساس هم می کردن به چالش کشیده نشدن توی این 7 سال ساخت، دوباره پروژه رو ریبوت کردن تا بتونن به پتانسیل نهایی PS4 برسن که بعیده.

پ.ن: همه بدن شما فقط بلدین دو خط خبرو بخونین. اصلا نیازی نیست خبر خونده بشه، کُلش lolـه.

وقتی هر بیانیه ای میدن می بینن فن هاشون به به چه چه کردن میفتن! دیگه بعید نیست همچین جملات گهرباری از سران سونی ببینیم ! واقعاً واسه اولین باره رابطه " تاخیر == قدرت == سخت افزار ساده " کنار هم می بینم ! چه میکنه سونی! :d

LoL!

چرا قبول نداری ؟؟؟‌ خیلی ببخشید ... سال اخر نسل هشتم نیستا ... اول نسله .. این بازی های تاخیر خورده هم همه موج اول بازی های این نسل هستم ... خواهی نخواهی هیچ کدوم از استودیو ها اون اشنایی که باید رو با کنسول های نسل بعد نداشتن ...

یه مثال خیلی بارزش همون درایو کلابه ... داریو کلاب قرار بود یه بازی مجانی برای پلاز در لانچ بشه ... سونی هم میتونست اینطوری افراد بیشتری رو تشویق به عضویت پلاز بکنه و با فروختن کلی psn کارت و غیره کلی پول به جیب بزنه ...

اونوقت چی میشه که در عوض کلی هزینه میکنه ویه سال وقت بیشتر به این بازی میده تا این چیزی که الان هست از اب در بیاد ... بعد این همه کار دلیلش چیه

خوب بعله ... عدم برنامه ریزی مناسب .... سونی میبایست یه سه 4 تا ip رو بگیره هر سال یه دونه ازشون یه مشتری هاش بده ... تا مدیریت مناسب و خوبی رو خدمت کاربر هاش داشته باشه...

چرا قبول نداری ؟؟؟‌ خیلی ببخشید ... سال اخر نسل هشتم نیستا ... اول نسله .. این بازی های تاخیر خورده هم همه موج اول بازی های این نسل هستم ... خواهی نخواهی هیچ کدوم از استودیو ها اون اشنایی که باید رو با کنسول های نسل بعد نداشتن ...

یه مثال خیلی بارزش همون درایو کلابه ... داریو کلاب قرار بود یه بازی مجانی برای پلاز در لانچ بشه ... سونی هم میتونست اینطوری افراد بیشتری رو تشویق به عضویت پلاز بکنه و با فروختن کلی psn کارت و غیره کلی پول به جیب بزنه ...

اونوقت چی میشه که در عوض کلی هزینه میکنه ویه سال وقت بیشتر به این بازی میده تا این چیزی که الان هست از اب در بیاد ... بعد این همه کار دلیلش چیه

خوب بعله ... عدم برنامه ریزی مناسب .... سونی میبایست یه سه 4 تا ip رو بگیره هر سال یه دونه ازشون یه مشتری هاش بده ... تا مدیریت مناسب و خوبی رو خدمت کاربر هاش داشته باشه...

دلیلش اینه که بازی از نظر فنی اون جایی که باید می‌بود نبود و تصمیم گرفتن تاخیر بزنن تا کیفیت بازی بهتر شه. ربطی به حرف یوشیدا نداشت.
The Order هم بعضی از نمایش‌هایی که دیدیدم به وضوح مشکل افت فریم داشته (گرچه خودشون گفتن به استریم ربط داشته، ولی من تا حالا یه تریلر بدون مشکل فریم ریت از این بازی ندیدم).
من خودم PS4 خریدم، سونی رو هم از خیلی جهات قبول دارم. ولی دلیل نمی‌شه هر چی می‌گن چشم بسته بپذیرم!

حرف یوشیدا یجورایی درسته در مورد افزایش کیفیت ولی بازی های اول نسل و موج اول و دوم و تفاوت هلشون تو بخش بصری با اواسط نسل مقایسه میکنی میبینی به مرور طول میکشه تا سازنده ها روان شن با سخت افزار و افزایش کیفیت داشته باشن تا ی تاخیر مثلا 6 ماهه من با دوستمون موافقم بیشتر تاخیر ها به دلیل عدم مدیرت مناسب و زمان بندی مناسبه و عدم رضایت خود سازنده یا مدیر از کیفیت بازی که باعث میشه ی تاخیر بلند بزنن و اکثرا ابن تاخیر ها مفید و مناسب هست .البته یکسری بازی ها که از پایه مشکل دارن باز هم تاخیر کمکی نمیکنه بهشون و تو همون فاز ضعیف میمونن ولی کلا تاخیر پدیده مناسبیه در بیشتر مواقع . ولی دلیلش همون عدم رضایت و عدم مدیریت هست.

اصلا سیستم بالای PC که مخصوصا گیم بسته شده باشه ، به نوعی نشون میده سطح این که طرف از بازی میدونه پایینه ، مثلا یکی مثل نتونستی بزرگترین بازی 2010 یعنی RED DEAD رو بازی کنی ، و بازی های گرافیک بالا رو مثل Crysis به این ها رو ترجیح دادی ، اگر از گرافیک بالا خوشت میاد که بستگی به سلیقه طرف هست
این نظر خودم هست ولی میگم اگر شما بجای سیستم بالا هر دو کنسول رو میخرید توی xboxlive راحت آنلاین بازی کنی و همین بازی های شاخ بیشتری بازی کنی مثلا شما الانه این همه خرج کردی ولی هنوز نستونی یه ریسنگ درست حسابی بازی کنی
الان مثلا سال دیگه اگر One کپی خور بدجور پشیمون میشی که احتمالش هم خیلی خیلی زیاده
همه شرایطشون برای گیمری یکسان هم نیست
ریسینگ خوب برای pc که nfs هست
برای ps4 هم gt برای xbox one هم فورزا اگه ریسینگ انحصاری هم نباشه دلیل نمیشه بد باشه :|
اینکه xbox one زود تر کرک بشه به نفع ما ایرانی هاست (ps4 هم همینطور) ولی وقتی xbox one زود تر هک بشه نشانه ضعف نرم افزاریش در مقابل ps4 هست

وقتی هر بیانیه ای میدن می بینن فن هاشون به به چه چه کردن میفتن! دیگه بعید نیست همچین جملات گهرباری از سران سونی ببینیم ! واقعاً واسه اولین باره رابطه " تاخیر == قدرت == سخت افزار ساده " کنار هم می بینم ! چه میکنه سونی! :d
البته دقیقا همین مسائل تو جبهه مقابل هم هست. بهتره یکم عقب تر برگردید تا ببینید که فن های مایکرو حتی از اون سیاست های اولیه مایکرو دفاع هم میکردن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or