Yoshida: تاخیر بازی های PS4، نشان از قدرت PS4 است

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

در E3 امسال، PlayStation LifeStyle شانس این را داشت که با مدیر استودیو های جهانی سونی، Shuhei Yoshida مصاحبه ای داشته باشد. از Yoshida درباره دلیل تاخیر های برخی از بازی های PS4 سوال پرسیده شد.

او در جواب گفت: "در ابتدا می‌خواهم به دلیل تاخیر برخی از بازی ها پوزش بطلبم، اما وقتی مردم از من می‌پرسند "اگر ساخت بازی برای PS4 راحت است، پس چرا تیم های سازنده بازی ها را به تعویق می‌اندازند؟" و من در جواب باید بگویم، دلیل آن، آسودگی ساخت بازی بر روی PS4 است! پس به غیر از آن که قابلیت های PS4 بسیار است، سازنده ها جاه طلب می‌شوند. آنها سعی می‌کنند خود را به چالش بکشند و به درست آورد های جدیدی برسند. گرافیک واقع گرایانه، اتصالات اجتماعی، یا تطابق بخش چند نفره بازی ها با بخش تک نفره آن. این جاه طلبی سبب می‌شود تا با چالش های جدیدی رو به رو شوند و زمان بیشتری از زمان مورد انتظار نیاز داشته باشند.
مردم الآن درک بهتری از نیاز های یک تیم سازنده دارند. آنها می‌گویند که یک بازی که با تمام توانایی های یک تیم ساخته شده است را به یک بازی که با عجله ساخته شده است، ترجیح می‌دهند. زیرا هر پیشرفت، نیازمند تلاشی بهتر است."

منبع

واقعا نمی دونم متن خبر رو برای چی ترجمه می کنم! ظاهرا دوستان فقط به عنوان اکتفا می کنن و کاری به باقی ماجرا ندارن!

توی بازی سنتر تنها اینطور نیست همه سایت ها اینطور هستند همه نظر میدن و هیچکی راجب خود خبر نظر نمیده

خب الان حرف فیل اسپنسر کجاش مشکل داشت؟ :-/ ولی حرف یوشیدا چرت هست، مثل حرف یوسف مهدی:
http://forum.bazicenter.com/thread88650/
ممد جان بیخیال :| ! چرا مفهومو نمیگیری ؟ بچه ها دارن عنوان خبرو میخونن بعد نظر میدن ! چیزی که تو متن نوشته اینه :
من در جواب باید بگویم، دلیل آن، آسودگی ساخت بازی بر روی PS4 است! پس به غیر از آن که قابلیت های PS4 بسیار است، سازنده ها جاه طلب می‌شوند. آنها سعی می‌کنند خود را به چالش بکشند و به درست آورد های جدیدی برسند
یه نکته ای هم بگم . من الان از این تاخیر ها دفاع نمیکنم بلکه ناراضی هم هستم ولی وقتی طرف میاد علتشو میگه دیگه این همه به درو دیوار کوبوندن نداره :) !

ممد جان بیخیال :| ! چرا مفهومو نمیگیری ؟ بچه ها دارن عنوان خبرو میخونن بعد نظر میدن ! چیزی که تو متن نوشته اینه :

یه نکته ای هم بگم . من الان از این تاخیر ها دفاع نمیکنم بلکه ناراضی هم هستم ولی وقتی طرف میاد علتشو میگه دیگه این همه به درو دیوار کوبوندن نداره :) !
من کاری به بقیه ندارم :دی در مورد صحبت فیل اسپنسر کامنت دادی که جواب دادم. یوشیدا هم اومده در مورد تاخیرها صرفا یه بهونه بیاره که خب بهونه جالبی نبود :دی مثل اون تاپیک یوسف مهدی که همه اومدن نظر دادن، اینجا هم فکر کنم بشه نظر داد. اگه این تاپیک به گند کشیده شده، اون تاپیک و 200 تا تاپیک مشابه ـش رو هم به گند کشیدن یه سری، والا :دی

بیشتر دلیل تاخیر ها میخوان فروش بالای کنن مثلا GT5 اگر همون سال اولش میومد اینقدر فروش نمیکرد ، یا مثلا همین Watch Dog ، بازی ها رو تاخیر میندازند که روش بیشتر تبلیغ بشه بیشتر مردم در حسرت بازی نگه داره

واقعا نمی دونم متن خبر رو برای چی ترجمه می کنم! ظاهرا دوستان فقط به عنوان اکتفا می کنن و کاری به باقی ماجرا ندارن!
عزیزم تاخیر خوردن چیز جدیدی نیست و از زمان N64 هم وجود داشته و همیشه هم دلیلش ضعف مدیریت بوده, چیزی نیست که جدیدا" با اومدن آسانیت PS4 اختراع شده باشه که بگیم این پدیده جدید الوقوع بخاطر آسونیت PS4 است!
الان اگه یوسف مهدی دلیل تاخیر AW رو خفنیت 360 اعلام میکرد همه از جمله خودم مسخرش میکردیم

من کاری به بقیه ندارم :دی در مورد صحبت فیل اسپنسر کامنت دادی که جواب دادم. یوشیدا هم اومده در مورد تاخیرها صرفا یه بهونه بیاره که خب بهونه جالبی نبود :دی مثل اون تاپیک یوسف مهدی که همه اومدن نظر دادن، اینجا هم فکر کنم بشه نظر داد. اگه این تاپیک به گند کشیده شده، اون تاپیک و 200 تا تاپیک مشابه ـش رو هم به گند کشیدن یه سری، والا :دی
تاپیک یوسف مهدیو جریانشو نمیدونم یا حداقل باید بگم یادم نمیاد :دی !
منم نگفتم نظر ندید , دارم میگم اون متن رو که مترجم ( Mehdi Cage ) زحمت کشیده و ترجمه کرده رو بخونید بعد اونوقت بفرمایید بحث کنید :| ! ( طرف صحبتمم شما نیستی البته :دی در صفحات قبل آثار بعضیا هنوز هست :دی )

عزیزم تاخیر خوردن چیز جدیدی نیست و از زمان N64 هم وجود داشته و همیشه هم دلیلش ضعف مدیریت بوده, چیزی نیست که جدیدا" با اومدن آسانیت PS4 اختراع شده باشه که بگیم این پدیده جدید الوقوع بخاطر آسونیت PS4 است!
الان اگه یوسف مهدی دلیل تاخیر AW رو خفنیت 360 اعلام میکرد همه از جمله خودم مسخرش میکردیم
وقتی می‌گم متن خبر رو نمی‌خونید یا به هر دلیلی کتمانش می کنید، می گید نــه!!
یوشیدا گفته برخی بازی ها تاخیر می خورن، چون دولوپر ها حین ساخت متوجه می شن که می تونن کارای بیشتری برای بازی تو زمینه های مختلف انجام بدن! مثلا همین The Order، که به گفته R@D برای افزایش کیفیت تو همه زمینه ها به تعویق افتاده. دقت کنید: "افزایش کیفیت"! بله، به قول شما تاخیر بازی ها چیز جدیدی محسوب نمی شه! اما دلیل تاخیر هست که مهم هست! یه بازی مثل W_D تاخیر می خوره بعد از این همه مدت ولی بازم حتی به کیفیت اولیش نمی رسه ( یعنی بهبودی در کار نیست، دلیل تاخیر به قول شما اینجا عدم مدیریت مناسب بوده!) تو یک بازی مثل DriveClub هم تاخیر باعث کلی پیشرفت می شه و 180 درجه کیفیت بازی رو تغییر می ده!
هر تاخیری صرفا چیز بدی نیست.

وقتی می‌گم متن خبر رو نمی‌خونید یا به هر دلیلی کتمانش می کنید، می گید نــه!!
بیخودی تهمت نزن!من این خبر رو توی گف خوندم, اینجا هم خوندم
رخی بازی ها تاخیر می خورن، چون دولوپر ها حین ساخت متوجه می شن که می تونن کارای بیشتری برای بازی تو زمینه های مختلف انجام بدن!
عدم مدیریت مناسب رو خوب خلاصه کردی: اول دیوار رو میسازی بعد بر اندازش میکنی ببینی چیه.

تاپیک یوسف مهدیو جریانشو نمیدونم یا حداقل باید بگم یادم نمیاد :دی !
منم نگفتم نظر ندید , دارم میگم اون متن رو که مترجم ( Mehdi Cage ) زحمت کشیده و ترجمه کرده رو بخونید بعد اونوقت بفرمایید بحث کنید :| ! ( طرف صحبتمم شما نیستی البته :دی در صفحات قبل آثار بعضیا هنوز هست :دی )
شرمنده بابت نقل قول ، شما درست میگی ولی مثلا" یکی اعتقاد و نظرش اینه که همچین مصاحبه ای مسخره یا حتی چرت و پرته درست، خوب یعنی نباید بیاد نظرش رو اعلام کنه؟اگر اینجوری باشه که خوب هیچ بحثی شکل نمیگیره و 10 صفحه پیاپی ملت باید بیان به به و چه چه کنن و تشکر کنن و از این حرفا!:dقبول دارم نظراتی مثل "ای بابا اینم که باز میخواد ماله بکشه" یا "سونی فن (مایکرو فن هم بخوانید) اینجوریه همش حرف" و... صد درصد یه ناهنجاریه ولی اگر من نوعی یا دوستان دیگه بیان با بَیان علت موضوع رو توضیح بدن خوب این دیگه نمیشه به گند کشیدن تاپیک بلکه به نحو در خور تنها داریم نظرمون رو بیان میکنیم!

به نظر خودم هم یه حرف مسخره و برای این که طرف رو از سر خودش باز کنه این حرف رو زده ، با نگاه اول به متن خبر خوب شاید منطقی بیاد ولی واژه ی "تاخیر" مطمئنن مختص به این نسل و حتی PS4 هم نیست که طرف بیاد بگه "به دلیل قدرت PS4 بازی ساختن راحتتره و برای همین بازی تاخیر میخوره تا ایده جدید بیاد روش" ، کاملا" درسته که هرچی زمان بیشتر باشه ایده و فکر بیشتری به ذهن میاد (موردی که مطئنن برای همه ی ما توی یه مسئله ای اتفاق افتاده!) و بیس کار کاملتر میشه اما اگر بخوایم اینطوری فرض کنیم یه بازی نباید کلا" منتشر بشه چون دائماً فکر جدید و ایده ی جدید میاد به ذهن که به نظر پیاده سازیشون باعث بالا رفتن بار کیفیتی میشه ، در کل تاخیر نکته ی منفی داره ، چرا که سطح توقع میره بالا ممکنه در آخر اون چیزی که فنها فکرش رو میکردن در نیاد! از اونطرف با مدیریت درست میتونه نکته ی مثبت هم به شمار بیاد اگر بعد از تاخیر کیفیت بازی رشد داشته باشه و حداقال نظر قشر جدیدی رو جلب کنه و به طور کل فن های اون عنوان رو راضی کنه خوب خوبه ، که یوشیدا هم به نظرم بهتر بود به صورت جامع به موضوع نمی پرداخت و نکات مختلفش رو هم میگفت ، مطمئناً وقتی یه تیم بازی سازی یه زمان معین برای انتشار بازیش اعلام میکنه اون زمان باید با توجه به کلیه ی اتفاقات و بروز ایده های احتمالی باشه که تو چند سال اخیر کلا" زیاد بهش پرداخته نمیشه!

همه ی اینا رو گفتم که بگم حرفش مسخره بود:d

پ.ن: PS4 سفید هم بغل دستشونه ، ای جان:x

توجیح بیخودی کرده!:دی یعنی مثلا طرف برنامه میریزه یه بازی رو یه ساله بسازه اما میبینه کار با PS4‌ خیلی راحته جوگیر میشه یهو دو سال دیگه ساخت بازیش رو طول میده؟ والا نظر من رو بخواید صحبت جالبی نکرده! عمده مشکل سونی توی بخش بازی انحصاری به SM و ND برمیگرده. در حال حاضر هم SM باید یه بازی برای عرضه میداشت و هم UC4 برای عرضه توی همین سال آماده میشد. اما از ان طرف SM به مشکل خورد و حداقل تا 2016 پروژه ای نخواهد داشت، و هم ND روند ساخت UC4 رو انجوری که باید پیش نبرد و بازی رفت برای 2015. یعنی در یک نگاه کلی فرست پارتی ها انطور که باید درست کار نکردن. مثل DC که قضیه عوض شدن کارگردان بازی و این تاخیر یک ساله به وضوح نشون میده سونی اصلا از کیفیت نهایی کار راضی نبوده و سعی کرده با تغییر کارگردان و خریدن یک سال زمان اضافه برای ساخت بازی حداقل بازی قبلی رو تبدیل به یک چیز آبرومتد کنه که خیلی هم مایه آبروریزی نشه! شک ندارم بازی قبلی انقدر افتضاح بوده که سونی میدونسته اگه عرضه بشه Knack جدید میشه و در برابر فورتزا 5 له میشه. (هرچند همین الانش هم دوستان ریسینگ باز از گیم پلی بازی چندان راضی نیستن!) حرف یوشیدا شاید فقط در مورد Order‌یکم صحیح باشه چون خود سازنده هم گفته بود از سونی خواستیم به ما وقت بیشتر بده تا بازی رو بهتر بسازیم و شاید واقعا RaD به این نتیجه رسیده باشه که میشه خیلی کارهای بیشتری کرد و برای همین بازی تاخیر خورد (شاید)

درست میگن اگه کسی بخواد بازی خاص و جاه طلبانه ای بسازه و اینکه چیزی ( قدرت کنسول و معماری اون ) محدودشون نکنه تمام سعیشون رو میکنن که اون بازی رو به شکل بهتری ارائه کنن
در مورد د اوردر سازنده خودش گفته ما از سونی وقت خواستیم تا بازی رو بهتر ارائه کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or