Yoshida: تاخیر بازی های PS4، نشان از قدرت PS4 است

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

در E3 امسال، PlayStation LifeStyle شانس این را داشت که با مدیر استودیو های جهانی سونی، Shuhei Yoshida مصاحبه ای داشته باشد. از Yoshida درباره دلیل تاخیر های برخی از بازی های PS4 سوال پرسیده شد.

او در جواب گفت: "در ابتدا می‌خواهم به دلیل تاخیر برخی از بازی ها پوزش بطلبم، اما وقتی مردم از من می‌پرسند "اگر ساخت بازی برای PS4 راحت است، پس چرا تیم های سازنده بازی ها را به تعویق می‌اندازند؟" و من در جواب باید بگویم، دلیل آن، آسودگی ساخت بازی بر روی PS4 است! پس به غیر از آن که قابلیت های PS4 بسیار است، سازنده ها جاه طلب می‌شوند. آنها سعی می‌کنند خود را به چالش بکشند و به درست آورد های جدیدی برسند. گرافیک واقع گرایانه، اتصالات اجتماعی، یا تطابق بخش چند نفره بازی ها با بخش تک نفره آن. این جاه طلبی سبب می‌شود تا با چالش های جدیدی رو به رو شوند و زمان بیشتری از زمان مورد انتظار نیاز داشته باشند.
مردم الآن درک بهتری از نیاز های یک تیم سازنده دارند. آنها می‌گویند که یک بازی که با تمام توانایی های یک تیم ساخته شده است را به یک بازی که با عجله ساخته شده است، ترجیح می‌دهند. زیرا هر پیشرفت، نیازمند تلاشی بهتر است."

منبع

من کار ندارم حرفش راسته یا غلط ولی اگه فقط 1 مورد منو اذیت کنه در این مورد اینه که سقف توانایی های ps4 خیلی سریع رونمایی میشه --> بسیار سریع می رویم به نسل بعد

من دوست دارم این نسل حد اقل 6-7 سالی باشه. 6 سالم بسه

من کار ندارم حرفش راسته یا غلط ولی اگه فقط 1 مورد منو اذیت کنه در این مورد اینه که سقف توانایی های ps4 خیلی سریع رونمایی میشه --> بسیار سریع می رویم به نسل بعد

من دوست دارم این نسل حد اقل 6-7 سالی باشه. 6 سالم بسه
به 5-6 که میرسه، ولی مثل نسل قبل 8-9 سال نمیشه!

وقتی PS4 قابلیت های زیادی داره چرا برای جذب بیشتر کاربران بازی بهینه سازی و بهتر نباشد کیفیت بازی برای گیمر ها یک اصل است . بعضی ها دشواری ساخت بازی و بهینه سازی بازی را با هم اشتباه می کنند .
دلیلی نداره در این مورد با هم بحث های عجیب بکنید ، در ضمن کیفیت بازی نصبت به موتور بازی تغییر می کند نه گرافیک سخت افزاری ، وقتی یک بازی بی کیفیت بر روی یک گرافیک 780 GTX با سرعت 20 فریم بر ثانیه اجرا می شود نقطه ضعف گرافیک نیست بلکه مشکل موتور گرافیکی است ... مثلا 3 نسل از بازی uncharted با اینکه گرافیک همون گرافیک ps3 اما تغییرات در بازی به صورت چشم گیر است .
392051e116c9e8bca3356bbe7467411a.png

وقتی PS4 قابلیت های زیادی داره چرا برای جذب بیشتر کاربران بازی بهینه سازی و بهتر نباشد کیفیت بازی برای گیمر ها یک اصل است . بعضی ها دشواری ساخت بازی و بهینه سازی بازی را با هم اشتباه می کنند .
دلیلی نداره در این مورد با هم بحث های عجیب بکنید ، در ضمن کیفیت بازی نصبت به موتور بازی تغییر می کند نه گرافیک سخت افزاری ، وقتی یک بازی بی کیفیت بر روی یک گرافیک 780 GTX با سرعت 20 فریم بر ثانیه اجرا می شود نقطه ضعف گرافیک نیست بلکه مشکل موتور گرافیکی است ... مثلا 3 نسل از بازی uncharted با اینکه گرافیک همون گرافیک ps3 اما تغییرات در بازی به صورت چشم گیر است .

والا پس من دلیلی نمی بینم برم ps4 بخرم. اتفاقا کش دادن قضیه کاربرا رو می پرونه، طرف مرض نداره بیاد کنسول بخره بعد یه سال دو سال منتظر بمونه تا واسش بازی بیاد. من نمی دونم اینکه بازی های خوب بیاد و حق انتخاب باشه کجاش عجیب غریب هست!

والا پس من دلیلی نمی بینم برم ps4 بخرم. اتفاقا کش دادن قضیه کاربرا رو می پرونه، طرف مرض نداره بیاد کنسول بخره بعد یه سال دو سال منتظر بمونه تا واسش بازی بیاد. من نمی دونم اینکه بازی های خوب بیاد و حق انتخاب باشه کجاش عجیب غریب هست!
فقط بازی های انحصاری به این گونه هستند ولی بازی های دیگه این مشکل را ندارند :d اگر منتظر بازی های انحصاری هستید بهتر است یکم صبر کنید .

آفرین نخری از نظر من بهتره . چون هر سال یه بازی میده که تمام جوایزو درو میکنه . کش دادن این قضیه کاربرا رو شاید :d ولی گیمرا رو بیشتر تشنه میکنه . میدونی تمام این آمارا هم که هر روز بالائوبالاتر میره توی فروش PS4 ، همش بخاطر همین تاخیراست . منو امثال منم مرض داریم PS4 خریدیم . اثا بازی خوب برا PS4 وجود نداره که بخوای حق انتخاب داشته باشی اثا نیا سمتش .. اگه بیای دلخور میشم باور کن :|

LOL ! خوبه لاافل تو این زمینه از مایکروسافت عقب تر هستن والله الان کلی متلک و تبلیغات هم از اینا داشتیم! مثله جریان رزولیشن اول نسل که تا دید اینطوریه همچین شعاری رو سر داد!
EVERY GAME PLAY ON 1080P

آخرین ویرایش:
آفرین نخری از نظر من بهتره . چون هر سال یه بازی میده که تمام جوایزو درو میکنه . کش دادن این قضیه کاربرا رو شاید :d ولی گیمرا رو بیشتر تشنه میکنه . میدونی تمام این آمارا هم که هر روز بالائوبالاتر میره توی فروش PS4 ، همش بخاطر همین تاخیراست . منو امثال منم مرض داریم PS4 خریدیم . اثا بازی خوب برا PS4 وجود نداره که بخوای حق انتخاب داشته باشی اثا نیا سمتش .. اگه بیای دلخور میشم باور کن :|

فقط بازی های انحصاری به این گونه هستند ولی بازی های دیگه این مشکل را ندارند :d اگر منتظر بازی های انحصاری هستید بهتر است یکم صبر کنید .
دمت گرم، حداقل شما مثل برادر بالایی غیر معقول حرف نمی زنی. اینجاس که فرق فن بوی با غیر فن بوی معلوم میشه.
اقا این منم که به نظرم میاد، یا معمولا پست های کاربرای قدیمی خیلی بهترن؟!

LOL ! خوبه خودش و دوستاش به مایکروسافت و دیگه شرکت ها تیکه میندازن بعد پوز میدن تو همه جا (چه برسه به E3)! بعد قابل توجه دوستان باشه که مایکروسافت و فیل اسپنسر نمیاد برای این چیزهاشون پوز بدن و تیکه پرانی کنن که ما انحصاری بیشتر داریم!

من فکر نمی کنم انحصاری مایکروسافت بیشتر باشه در هر صورت اگر بازی برای خود شرکت نباشه احتمال 50 درصد برای PS4 هم عرضه میشه اکثرا انحصاری مدت زمانی است ، به غیر از بازی های معروف در هر صورت هر دو شرکت بازی های خوبی دارند اما انحصاری رنکینگ بالا بیشتر سونی و نینتندو دارند . تجربه دو نسل کنسول نشان داده بازی های انحصاری سونی بهترین رنکینگ های جهانی را دارد و بعد از اون نینتندو است .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or