XFire

به نام خدا
بچه ها دیدم که الان اکثر بچه ها روی سیستمشون xfire رو نصب کردن و گاهی هم براشون سوال و مشکلی در مورد این برنامه پیش میاد.
و همچنین بهزاد جان گفتن که یه تایپیک بزنیم تا سوالات و مشکلاتمون رو در مورد این نرم افزار توش مطرح کنیم . به خاطر همین این تایپیک رو زدم تا بچه ها هر سوال یا مطلب و یا مشکلی در مورد این نرم افزار دارن تو تایپیک خودش مطرح کنن.
موفق باشید
یا علی مدد

Last edited by a moderator:
نسخه جدید سایت Xfire تا چند وقت دیگه راه میوفته فعلا هم میشه نسخه بتا رو دید که چه پیشرفت های کرده!
http://beta.xfire.com/

خیلی مشکل داره امیدوارم درست بیشه!

برنامشو (BETA) من دارم استفاده میکنم . جز ingame chat مشکل دیگه ای ندیدم

دوستان ایکس فایر مجانیه؟
و ضمنا تازگیا هیچکدوم از بچه ها در ساخت اکانت و کانکت شدن مشکلی نداره؟چون اخرای ثبت نام بهم گیر میده و کامل ثبت نام نمیشه و ارور میده

خدا خیر بده صاحب تاپیک رو ! من یه کلی گشتم بعد دیدم اینجا خودش کلا تاپیک Xfire داره !‌آقا من الان یه نیم ساعتی هست از Xfire دیسکانکت شدم و کانکت هم نمیشه !‌ مشکل چیه ؟‌

خدا خیر بده صاحب تاپیک رو ! من یه کلی گشتم بعد دیدم اینجا خودش کلا تاپیک Xfire داره !‌آقا من الان یه نیم ساعتی هست از Xfire دیسکانکت شدم و کانکت هم نمیشه !‌ مشکل چیه ؟‌
از بیست میلیون نفر80 هزار نفر آنلاین هستن. احتمالا از سرورشون هست،صبر پیشه کن :دی درست می‌شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or