XFire

به نام خدا
بچه ها دیدم که الان اکثر بچه ها روی سیستمشون xfire رو نصب کردن و گاهی هم براشون سوال و مشکلی در مورد این برنامه پیش میاد.
و همچنین بهزاد جان گفتن که یه تایپیک بزنیم تا سوالات و مشکلاتمون رو در مورد این نرم افزار توش مطرح کنیم . به خاطر همین این تایپیک رو زدم تا بچه ها هر سوال یا مطلب و یا مشکلی در مورد این نرم افزار دارن تو تایپیک خودش مطرح کنن.
موفق باشید
یا علی مدد

Last edited by a moderator:
دوستان من MW2 رو به این xfire شناسوندم
ولی بازی تو قسمت سرور نمیاد که سرورارو نشون بده و بتونی کانکت شی.

ممنون میشم کمک کنید.:x

آخرین ویرایش:
دوستان من MW2 رو به این xfire شناسوندم
ولی بازی تو قسمت سرور نمیاد که سرورارو نشون بده و بتونی کانکت شی.

ممنون میشم کمک کنید.:x
قرار هم نیست بیاد :دی

MW 2 چون Dedicated Server رو ساپورت نمی‌کنه به طور رسمی‌ + Xf واسه بازی کردن آنلاین ساخت نشده، بخوایی سرورAdd کنی‌ باید خودتIp رو بدی بهش

یه چیزی مثل یاهو مسنجر هست که توش id میسازی و میتونی در حین بازی با دوستانت چت کنی و عکس ها و ویدیوهای خودت رو به اشتراک بزاری(ویدیوهای بازی رو )

یادت رفت بگی ساعت هم میندازه fps هم نشون میده اگر بخوای چت صوتی هم داره خیلی باحال هست مثلا میتونی با دوستای دوستت دوست بشی :)

قرار هم نیست بیاد :دی

MW 2 چون Dedicated Server رو ساپورت نمی‌کنه به طور رسمی‌ + Xf واسه بازی کردن آنلاین ساخت نشده، بخوایی سرورAdd کنی‌ باید خودتIp رو بدی بهش
کاوه باز درباره یک چیز مثل فلسوفا نظر دادی ^^
Xfire برای بازی انلاین ساخته نشده یعنی چی اونوقت !!! برای بازی افلاین ساخته شده پس؟

Xfire برای بازی انلاین ساخته نشده یعنی چی اونوقت !!! برای بازی افلاین ساخته شده پس؟
نگرفتی‌ دیگه :دی،میگم وجودش به خاطر بازی کردن بازی‌های Multiplayer توش نسیت و خودش سرور نداره که بشه کرکی بازی کرد توش.

تو نمی‌گیری من چیکار کنم :دی

کاش یه توضیحی میدادین بفهمیم xfire اصلا چی هست !!!
دوستان توضیح دادن اما بعضی چیزهارو , اونم ریز البته نگفتن. کلی میگم Xfire یک Client هست برای اجرای بازی مثل Steam , Garena ,Gameranger و... البته تفاوتش با اونها زیاده که الان توضیح میدم.
Xfire برای اجرای بازی +گفتگو در بازی بصورت نوشتاری و صوتی + جوین شدن به دیگران+ ثبت ساعات بازی + گرفتن ویدیو و عکس از بازی + دانلود پچ های بازی + ادد کردن دیگران + ساختن کلن + ارسال و در یافت فایل و بعضی کارهای دیگه هست . اما دو نکته
1. داخل بعضی از بازیها همه اینها که گفتم کار نمیکنه مثلان همون جور که دوستمون گفته MW2 نمیشه باهاش جوین داد که اونها هم دلیل داره چون این بازی که گفتم باید یا Steam اجرا بشه و اینیم که اکثر دوستان بازی میکنن کرک بازی هست نه بازی اورجینال به این خاطر نه میشه مشخصات سرور رو بغیر از ای پی سرور دید نه جوین داد Xfire Ingame رو هم دستکاری میکنن تا کار کنه.
2. این Xfire ingame خودش توضیح داره باز مثل همون که دوستمون گفت نشون دادن FPS , ساعت , باز کردن صفحه وب و ... در بازی.
کلان چیز خوبیه حتی یک صفحه خانگی داری که اونجا تیم پلی , عکس و ویدیو از بازیهات هست . میتونی درباره خودت بنویسی , استاتوس بزاری , بلاگ بسازی و.....
حتمان یک اکانتشو بساز , توضیحاتم رو سعی کردم کوتاه بدم اگر کاملش رو بخوای بیشتر از این میشه که نه حوصلش هست بگم نه حوصلش هست بخونی.
کاوه جوابه تورو هم تو خود Xfire میدم ;)

دوستان توضیح دادن اما بعضی چیزهارو , اونم ریز البته نگفتن. کلی میگم Xfire یک Client هست برای اجرای بازی مثل Steam , Garena ,Gameranger و... البته تفاوتش با اونها زیاده که الان توضیح میدم.
Xfire برای اجرای بازی +گفتگو در بازی بصورت نوشتاری و صوتی + جوین شدن به دیگران+ ثبت ساعات بازی + گرفتن ویدیو و عکس از بازی + دانلود پچ های بازی + ادد کردن دیگران + ساختن کلن + ارسال و در یافت فایل و بعضی کارهای دیگه هست . اما دو نکته
1. داخل بعضی از بازیها همه اینها که گفتم کار نمیکنه مثلان همون جور که دوستمون گفته MW2 نمیشه باهاش جوین داد که اونها هم دلیل داره چون این بازی که گفتم باید یا Steam اجرا بشه و اینیم که اکثر دوستان بازی میکنن کرک بازی هست نه بازی اورجینال به این خاطر نه میشه مشخصات سرور رو بغیر از ای پی سرور دید نه جوین داد Xfire Ingame رو هم دستکاری میکنن تا کار کنه.
2. این Xfire ingame خودش توضیح داره باز مثل همون که دوستمون گفت نشون دادن FPS , ساعت , باز کردن صفحه وب و ... در بازی.
کلان چیز خوبیه حتی یک صفحه خانگی داری که اونجا تیم پلی , عکس و ویدیو از بازیهات هست . میتونی درباره خودت بنویسی , استاتوس بزاری , بلاگ بسازی و.....
حتمان یک اکانتشو بساز , توضیحاتم رو سعی کردم کوتاه بدم اگر کاملش رو بخوای بیشتر از این میشه که نه حوصلش هست بگم نه حوصلش هست بخونی.
کاوه جوابه تورو هم تو خود Xfire میدم ;)

دقیقا شباهت های steam و xfire و garena و game ranger چیه ؟ دقیقا 3 تا client متفاوت از هم هستن

نه استیم با xfire کاملا فرق داره و این دوتا هم با گارنا و گیم رنجر کلا فرق میکنن و قابلیت مشترکشون چت هست!!!
کله مطلب رو خوندی؟!!! گفتم یه کلاینت مثل اونها نگفتم دقیقان هموناست. همه اینها کلاینت بازی هستن این 1.
2. خدارو شکر ایدی ایکسفایر داری میدونی چیه بعله فرق داره. کاره گارنا , گیم رنجر ,هاماچی شبکه کردن هست ip های اونا داخلی هست و کلان جاش اینجا نیست توضیح بدم.
3.نشد یک بار یه حرف داخل تاپیکها بگیم بعدش توضیح نخواد :|

---------- نوشته در 05:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:14 AM ارسال شده بود ----------

دقیقا شباهت های steam و xfire و garena و game ranger چیه ؟ دقیقا 3 تا client متفاوت از هم هستن

اینها 4 تا هستن نه 3 تا که گفتی , کلاینت هستن برای اجرای بازی جملم واضحه بخدا (کلی میگم Xfire یک Client هست برای اجرای بازی مثل Steam , Garena ,Gameranger و... البته تفاوتش با اونها زیاده که الان توضیح میدم.)کجاش نا مفهومه بگو دقیقتر بگم.

کله مطلب رو خوندی؟!!! گفتم یه کلاینت مثل اونها نگفتم دقیقان هموناست. همه اینها کلاینت بازی هستن این 1.
2. خدارو شکر ایدی ایکسفایر داری میدونی چیه بعله فرق داره. کاره گارنا , گیم رنجر ,هاماچی شبکه کردن هست ip های اونا داخلی هست و کلان جاش اینجا نیست توضیح بدم.
3.نشد یک بار یه حرف داخل تاپیکها بگیم بعدش توضیح نخواد :|

---------- نوشته در 05:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:14 AM ارسال شده بود ----------

اینها 4 تا هستن نه 3 تا که گفتی , کلاینت هستن برای اجرای بازی جملم واضحه بخدا (کلی میگم Xfire یک Client هست برای اجرای بازی مثل Steam , Garena ,Gameranger و... البته تفاوتش با اونها زیاده که الان توضیح میدم.)کجاش نا مفهومه بگو دقیقتر بگم.

lol تروخدا از این حرف ها نزنین اینا 3 مدل کلاینت هستن که گارنا و گیم رنجر جفتشون یکی هستن و کار متفاوتی انجام نمیدن یه حرف هایی میزنین ها. از کی تا حالا شما با xfire بازی اجرا میکنی ؟ بعد خوبه خودت میگی تفاوت ها زیادی دارن :-j با گیم رنجر و گارنا بازی رو اجرا نمیکنن کار این 2 تا معلومه دیگه steam هم تابلو هست.

نمیدونم چرا میاین اطلاعات غلط میدین بعد پافشاری میکنین که درسته.

آخرین ویرایش:
واسه همین اطلاعات غلطه که یکی که این تاپیکارو میخونه میره xfire دانلود میکنه بعد میاد اینجا و میپرسه : چجوری با xfire آنلاین بازی کنیم؟!
(کلی میگم Xfire یک Client هست برای اجرای بازی مثل Steam , Garena ,Gameranger و... البته تفاوتش با اونها زیاده که الان توضیح میدم.)کجاش نا مفهومه بگو دقیقتر بگم.)
کلا اینی که گفتی یکی از تفاوت های استیم با gameranger garena xfire هست :دی شما xfire دانلود نمیکنی که باهاش بازی کنی!! برای امکاناتیه که تو بازی بهت میده و اونو دانلود میکنه.
garena و gameranger که تقریبا عین هم هستن و شما اینارو دانلود میکنی هدفت اجرای بازیه؟؟؟:دی یا لن کردن و ... برای بازی با بقیه؟!
ولی وقتی steam دانلود میکنی هدفت اجرای بازی و بعضا مولتی بازی کردنه یک بازی اورجیناله :)
اصلا برای انجام بازی ساخته نشده که بخواد آنلاین بازی کردن یا آفلاین بازی کردن باشه lol اتفاقا نظر کاوه کاملا درست بود :دی
بخدا واسه دادن پستای غلط و خوندن اونا کسی نه جایزه گذاشته نه چیزی!! اگه این اطلاعات غلط نبود که تاپیک 5صفحه هم نداشت :دی هر از چند گاهی یکی سوال میکنه یکی اطلاعات غلط میده و باعث میشه فرد بیاد بگه چرا مثلا این بازی با xfire آنلاین نمیشه! همینجوری تاپیک بیهوده بره جلو

xfire هیچ ربطی به اجرای بازی و سرور ها و اینا نداره . فقط میتونی وسط بازی , بیرون بازی و اینا با دوستات چت کنی . واس هر ساعتی که بازی میکنی time میندازه و نشون میده در هفته چقدر بازی کردی و میتونی باش سرور ها رو peida کنی و ... کلا هیچ تاثیر مستقیمی روی game نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or