راهنمای کامل xfire :ین آموزشی رو که میخوام براتون بزارم توسط یکی از دوستانم به اسم علی در فروم های دارینوس و
سایت خودش هم گذاشته شده که من هم این آموزش رو اینجا برای شما دوستان میزارم تا با برنامه Xfire بیشتر آشنا بشین و از مزیت های بسیار اون برای انجام بازی های آنلاین لذت ببرید .
نمونه این برنامه رو هم در امضای من مشاهده میکنید . :hi:
======================================
به علت اینکه خیلیها هنوز نمی دونند Xfire چی هست من این آموزش اینجا میگذارم تا اگه مشکلی هم هست حل بشه
اول از همه بهتره توضیح بدم که
Xfire چی هست !
Xfire یک مسنجر هست برای Gamerـها که از طریق اون می تونند خیلی راحت با بقیه ی Gamerـها ارتباط برقرار کنند ... اینجور که من فهمیدم ! دومین مسنجر بازی آنلاین پر طرفدار دنیا بعد از Steam هست.
البته تفاوتهایی هم با Steam داره، مثلا Steam خودش فروشنده ی بازی هست و بازیهایی که از خود Steam میخرید امکانات بیشتری دارند ( خود بازی نه، مثلا آپدیت ها و ... ) البته به شخصه Xfire رو ترجیح می دم ! مهمترین کارهایی که Xfire برای شما انجام میده این هست که بازیهای شما رو تشخیص میده و به شما و دیگران نشون میده که چه بازیهایی رو چند ساعت بازی کردید ! می تونید درون بازی از هر چیزی خواستید عکس بگیرید و به نمایش بگذارید، فیلم گرفتن از بازی هم از دیگر امکاناتشه ! امکان دیگه ی اون که خیلی هم به درد بخور هست امکان جستجوی سرور بازی مورد نظر شما درون خود Messengerـه Xfire هست. می تونید در بین هزاران سرور جستجو کنید و سرور مورد علاقه تون رو پیدا کنید ... همینطور می تونید ببینید دوستانتون مشغول انجام چه بازیهایی هستند، و اگه شما هم اون بازی رو دارید بهشون بپیوندید و با هم از بازی لذت ببرید، می تونید گروه برای خودتون درست کنید و درون بازی ، بدون نیاز به خروج از بازی ( منظورم Alt+Tab ـه ) با دوستتون به راحتی درون مسنجر چت کنید. و البته می تونید خلاصه ی بازیهایی که انجام دادید رو در انجمنها ( توی امضاتون ) برای بقیه نمایش بدید ...
خوب اگه نیاز دارید به همچین برنامه ای که بازی رو برای شما لذت بخش تر می کنه آماده بشید برای ثبت نام
( چون خودم از آموزشهای مرحله به مرحله بذت می برم این آموزش رو هم همینطوری تایپ می کنم )
1- وارد سایت
http://www.xfire.com بشید.
2- اول از همه باید مسنجر رو دانلود کنید، روی
DOWNLOAD XFIRE کلیک کنید.
3- توی صفحه ای که برای شما میاد منتظر بشید تا دانلود مسنجر شروع بشه، در غیر این صورت
اینجا را کلیک کنید. ( حجم : 5 مگابایت )
4- بعد از دانلود و نصب مسنجر ، شما باید یک اکانت در سایت Xfire بسازید ... برای این کار به
این قسمت بروید. نیازی به توضیح نداره اگه مشکلی دارید مطرح کنید !
5- بعد از عضویت باید Username و پسورد خودتون رو در مسنجر وارد کنید.
6- جونم براتون بگه که به محیط Xfire خوش اومدید ! شاید محیط یه کم براتون غیر عادی باشه ولی باور کنید زود تر از کار با Yahoo! M کار با این رو یاد میگیرید ... من فقط چند نکته که برای شروع لازمتون میشه رو یاد آوری کنم !
و اما در مورد
شناسوندن بازیها به Xfire ، بیشتر بازیها رو خود Xfire به طور اتوماتیک وقتی که دارید لاگین می کنید میشناسه وقتی نصب کنید، ولی اگه یه بازی رو نصب کردید و بعد از لاگین کردن دیدید بازی به لیست بازیهای شما اضافه نشده باید به صورت دستی این کار رو انجام بدید ... :
به این مسیر برید : Tools > Options > Games
مشاهده می کنید که باز یک بار دیگه Xfire شروع می کنه به جستجو برای بازی جدیدی که نصب شده ... که اگه قبلا پیدا نکرده 100% الان هم پیدا نمی کنه ! یعنی تشخیص نمیده که این بازی نصب شده ( دلیلش هم در 90% بازیها این هست که بازی کرک شده و فایلها با فایلهای اصلی که باید وجود داشته باشه، جاهاش فرق می کنه یا بعضی فایلها نیست ! )
توی لیست بازیها بیایید به آخرین قسمت، نوشته ای هست با نام " Not Installed " روش کلیک کنید لیست همه ی بازیهایی که توسط Xfire شناخته میشه رو می بینید ... به دنبال اسم بازیتون بگردید ... وقتی پیدا کردید گزینه های وسط و سمت چپ صفحه روشن میشه، شما باید روی " Manual Detection " کلیک کنید و حالا آدرس جایی که بازی توی اون نصب هست رو بهش بدید و بعد OK کنید ... اگه Errorـی ندیدید که یعنی بازی به لیست اضافه شده ، ولی اگه با ارور مواجه شدید یا آدرس رو درست ندادید ( مثلا توی بعضی بازیها باید آدرس بازی رو توی فولدر X اون بازی بدید اینجوری C:\Program Files\MAHALE NASBE BAZI\bin ... یا اینکه امکان پیدا کردن فایلی نیست که باید برید بگردید ببینید صورت اصلی قرار گرفتن فایلها چجوری هست و فایلهاتون رو همونطوری بچینید که توصیه می کنم بیخیالش بشید، البته این مورد خیلی کم براتون پیش میاد.
مورد بعدی
عکس گرفتن و فیلم گرفتن و چت کردن درون بازی هست.
اول از همه باید مطمئن بشید که Xfire بازی رو شناخته ، ساده ترین راحشم اینه که وقتی وارد بازی میشید یه پیغام از Xfire میاد که شما دارید بازی رو انجام میدید ! در این صورت شما می تونید از این 3 امکان که گفتم استفاده کنید ... کلیدهاشون به صورت پیش فرض اینهاست :
Scroll Lock + X => چت در هنگام بازی
Scroll Lock + S => عکس گرفتن از صحنه ای که در آن قرار دارید ( توجه داشته باشید وقتی که عکس بگیرید عکس روی سایت ارسال نمیشه ! وقتی از بازی خارج میشید یک صفحه باز میشه و لیست عکسهایی که توسط شما گرفته شده رو میبینید ... دو گزینه دارید، یکی اینکه Upload کنید یا اینکه Deleteـش کنید چون اگه هیچ کاری انجام ندید عکس روی کامپیوتر شما می مونه، در صورتی که آپلود را بزنید می تونید در قسمت پایینش یه توضیح هم در مورد عکس بگذارید ، خیلی کوتاه در حد 3 4 کلمه حد اکثر !
Scroll Lock + V => فیلم برداری از بازی ( توجه داشته باشید توی قسمت Options خود برنامه Xfire می تونید کیفیت فیلم رو تعیین کنید. توجه داشته باشید اگه روی بهترین کیفیت باشه حجم زیادی از Hard شما رو اشغال می کنه پس اگه الکی یه ویدئو با کیفیت بالا ذخیره کردید برید توی قسمت ویدئوها ( توی عکسها نشون دادم ) و پاکش کنید.
و اما آخرین موردی که من احتیاج می بینم که بگم
گذاشتن اطلاعات بازی شما در انجمنها هست.
کار بسیار راحتی هست، به سایت Xfire برید و لاگین کنید ... در همون صفحه ی اصلی این نوشته رو می تونید ببینید ( بالای صفحه ) :
Miniprofile: Display your miniprofile on any web
( اگه پیدا نمی کنید !
اینجا را کلیک کنید. )
در صفحه ی جدید تنظیمات ساده ای هست مثل Username شما، Skinـه MiniProfile شما ( که در امضا قرار میدید ) که بعد از انتخاب هر کدوم همونجا بهتون نشون میده که چه بلایی به سر Mini Profleـتون میاد با اون اسکین و گزینه بعدی هم سایزش هست ...،
دو تا کد هست :
1- اولی HTML هست که به درد Forum نمی خوره !
2- دومی هم BB هست که کد رو کپی می کنید و توی امضاتون قرار میدید ...
دیگه نکته ای به فکرم نمیرسه که برای شروع نیاز باشه برای کسی ، فقط یه چیز رو می گم اون هم اینکه برای اینکه Xfire اطلاعات بازی شما رو ضبط کنه ( مثل اینکه چند ساعت بازی کردید و ... ) حتما باید آنلاین باشید.
در ضمن یه قسمت Broadcast هم جدیدا به Messenger اضافه شده که چون فعلا هنوز به طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته توضیحی در موردش نمی دم:d منبع:
www.onlinenews.ir