XFire

به نام خدا
بچه ها دیدم که الان اکثر بچه ها روی سیستمشون xfire رو نصب کردن و گاهی هم براشون سوال و مشکلی در مورد این برنامه پیش میاد.
و همچنین بهزاد جان گفتن که یه تایپیک بزنیم تا سوالات و مشکلاتمون رو در مورد این نرم افزار توش مطرح کنیم . به خاطر همین این تایپیک رو زدم تا بچه ها هر سوال یا مطلب و یا مشکلی در مورد این نرم افزار دارن تو تایپیک خودش مطرح کنن.
موفق باشید
یا علی مدد

Last edited by a moderator:
همونطور که خودتون هم گفتید خود سایت هم فعلا داون هستش... احتمالا دارن چیزی رو ارتقا میدن. (بلک اپس داره میاد بایدم ارتقا بدن! :دی )

سلام.
من توی بازیه MEtin2 نه میتونم عکس بگیرم و نه میتونم فیلم بگیرم اصلا هیکدوم از کلیدهای xf توی بازی کار نمیکنه!!ولی وقتی میرم توی سایت xf اونجات خیلی ها هستن که عکس و فیلم گرفتن میخوام ببینم مشکل از کجاست و چه جوری بر طرف میشه!

• Like
Reactions: kasra_s_741
سلام دوستان
من xfire نصب کردم،براي شناختن counter strike source نياز به steam داشت که دانلود و آپديت کردم اما رو حالت manual detect ميگه يه فايل نيست
Unable to find the following files:
E:\Counter-Strike Source\Steam\steamapps\counter-strike source shared.gcf

دوستان لطفا راهنمايي کنيد.
اگر فايلي لازمه براي دانلود بزاريد،ممنون.

سلام.
من توی بازیه MEtin2 نه میتونم عکس بگیرم و نه میتونم فیلم بگیرم اصلا هیکدوم از کلیدهای xf توی بازی کار نمیکنه!!ولی وقتی میرم توی سایت xf اونجات خیلی ها هستن که عکس و فیلم گرفتن میخوام ببینم مشکل از کجاست و چه جوری بر طرف میشه!

مطمئن بشید که XFire in Game فعال باشه.

سلام دوستان
من xfire نصب کردم،براي شناختن counter strike source نياز به steam داشت که دانلود و آپديت کردم اما رو حالت manual detect ميگه يه فايل نيست
Unable to find the following files:
E:\Counter-Strike Source\Steam\steamapps\counter-strike source shared.gcf

دوستان لطفا راهنمايي کنيد.
اگر فايلي لازمه براي دانلود بزاريد،ممنون.

دوست عزیز اینطور که معلومه شما کانتر استرایک اورجینال ندارید. پس لازم نیست استیم رو دانلود و نصب کنید.
از این آموزش استفاده کنید:
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1183089&postcount=115

آخرین ویرایش:
سلام.
آره عزیزه من فعاله ولی کار نمیکنه.توی همه بازیهای دیگم کار میکنه ولی این نه چرا؟؟

تنها دلیلش که کاری از دست منو شما بر بیاد اینه که In-Game فقط واسه Metin 2 غیر فعال باشه. برید Options از لیست Inistalled Games بازی رو پیدا کنید اگه Disable XFire In-Game تیک داشت تیکش رو بردارید. اگه مشکل حل نشد فکر نکنم کسی بتونه راه حلی پیدا کنه :d XFire رو دوباره نصب کنید امیدوارم که مشکلتون حل بشه.

Disable-XFire-In-Game.jpg

ای بابا!!
رفیق دفعه ی قبل هم که همین رو گفتی!منم گفتن xfire in game فعال هست.الان تو سایت xfire بری خیلی ها هستند که توی بازی عکس انداختن ولی به نظرم اینها چیزی رو دستکاری کردند که تونستن اینکار رو انجام بدن.چون دوستهای من هم که xf دارن نمیتونن از xf توی بازی استفاده کنن!

شرمنده من اولش منظورم این بود که کلا XFire In-Game فعال نیست که شما گفتی بازی های دیگه که داری این مشکل رو ندارن پس فکر کردم واسه Metin 2 غیر فعال هستش. این که دعوا نداره >:d< .
وقتی Metin 2 بازی رایگان هستش تا جایی که من میدونم و مثل بازی های تحت استیم نیست که تو XFire مشکل داشته باشن پس نباید نیازی به دست کاری باشه. پس من یه نگاه به سایت های خارجی میندازم همین پست رو ویرایش می کنم.

شرمنده من اولش منظورم این بود که کلا XFire In-Game فعال نیست که شما گفتی بازی های دیگه که داری این مشکل رو ندارن پس فکر کردم واسه Metin 2 غیر فعال هستش. این که دعوا نداره .
وقتی Metin 2 بازی رایگان هستش تا جایی که من میدونم و مثل بازی های تحت استیم نیست که تو XFire مشکل داشته باشن پس نباید نیازی به دست کاری باشه. پس من یه نگاه به سایت های خارجی میندازم همین پست رو ویرایش می کنم.

سلام.
شما داری کمک من میکنی دعوا برای چی باید بکنم؟؟:-/
اگه ناراحت شدی عذر میخوام.ولی همونطور که گفتم الان من و چندتا از دوستام این مشکل رو داریمو نمیتونیم از Xf توی بازی استفاده کنیم.

من از امروز xfire ام لاگین نمیکنه!مگه وی پی ان بزنم که اونم مقدور نیست!کسی راه حلی نداره؟یا نمی دونه مشکل چیه؟
مشکل از ISP هست که ازش استفاده میکنید این مشکل رو هم من خیلی وقت پیش داشتم که بعد از چند روز خودش درست شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or