XFire

به نام خدا
بچه ها دیدم که الان اکثر بچه ها روی سیستمشون xfire رو نصب کردن و گاهی هم براشون سوال و مشکلی در مورد این برنامه پیش میاد.
و همچنین بهزاد جان گفتن که یه تایپیک بزنیم تا سوالات و مشکلاتمون رو در مورد این نرم افزار توش مطرح کنیم . به خاطر همین این تایپیک رو زدم تا بچه ها هر سوال یا مطلب و یا مشکلی در مورد این نرم افزار دارن تو تایپیک خودش مطرح کنن.
موفق باشید
یا علی مدد

Last edited by a moderator:
بازی call of 4

سلام
دوستان من بازی کال آف دیوتی 4 رو نمیتونم تویه xfire به صورت Manualاضافه کنم.
وقتی میرم تو قسمت GAME و می خوام اضافه کنم بخش Manual هنوز خاموشه حتی وقتی از حالت اتوماتیک به Manual تغییرش میدم هم هنوز خاموشه.
ممنون میشم کمکم کنید.

سلام
دوستان من بازی کال آف دیوتی 4 رو نمیتونم تویه xfire به صورت Manualاضافه کنم.
وقتی میرم تو قسمت GAME و می خوام اضافه کنم بخش Manual هنوز خاموشه حتی وقتی از حالت اتوماتیک به Manual تغییرش میدم هم هنوز خاموشه.
ممنون میشم کمکم کنید.
اون قیافه اشه که اونطوریه، رو Browse کلیک کنی میبینی که کار میکنه.

سلام من یک مشکل داشتم ولی نمی دونم چه طوری درستش کنم

xfire بازی های منو می شناسه ولی سرور ها رو پیدا نمی کنه به جز دو بازی(شکل)

لطفا کمک کنید:(

این عکسها که چیزی نشون نداد .. چون اصلاً معلوم نشد میخواهید کدام بازی ها را اضافه کنید.
اضافه کردن به صورت دستی را امتحان کردید ؟

xfire من mw2 رو نمیشناسه چیکارش کنم؟
اگه ویستا یا 7 داری برو به درایو ویندوزت تو مسیر ProgramData\Xfire فایل xfire_games.ini رو باز کن و اینا رو پیست کن جای قبلی ها و به صورت Manual بازی رو بشناسون!

Code:
[5992]
LongName=Call of Duty: Modern Warfare 2 Singleplayer
ShortName=codmw2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432 Node\Activision\Modern Warfare 2
LauncherExe=iw4sp.exe
DetectExe=iw4sp.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 10180 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE

[5993]
LongName=Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer
ShortName=codmw2m
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432 Node\Activision\Modern Warfare 2
LauncherExe=iw4mp.exe
DetectExe=iw4mp.exe 
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 10190 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or