XFire

به نام خدا
بچه ها دیدم که الان اکثر بچه ها روی سیستمشون xfire رو نصب کردن و گاهی هم براشون سوال و مشکلی در مورد این برنامه پیش میاد.
و همچنین بهزاد جان گفتن که یه تایپیک بزنیم تا سوالات و مشکلاتمون رو در مورد این نرم افزار توش مطرح کنیم . به خاطر همین این تایپیک رو زدم تا بچه ها هر سوال یا مطلب و یا مشکلی در مورد این نرم افزار دارن تو تایپیک خودش مطرح کنن.
موفق باشید
یا علی مدد

Last edited by a moderator:
سلام دوستان.
نميدونم اينجا جاش هست يا نه ولي دوستان با خط 128kb هم ميشه آنلاين بازي كرد؟؟سرعت دانلود من بين 18 تا 22 هست.؟بعد با Xfire هر بازي رو ميشه آنلاين زد يا بازي هايي كه مولتي دارن؟؟

سلام دوستان
کسی‌ می‌تونه به من کمک کنه، و بگه که اصلا چجوری می‌تونم انلاین بازی‌ کنم؟
من راستش هیچی‌ نمیدونم از بازیهای انلاین
شرمنده اگه اینجا جاش نبود بپرسم

بجای xfire من game ranger رو پیشنهاد می کنم که از اینجا دانلودش کنی و البته لیست بازی هایی که ساپورت می کنه رو هم از قسمت games ببینی؛ بعد از پروسه دانلود و نصب نرم افزار، همینجا یا توی پیغام خصوصی سوال های خودت رو مطرح کن.

راستش من اکثر بازی ‌‌های جدید رو دارم.کلا می‌خوام ببینم چجوری می‌تونم انلاین بازی‌ کنم؟یعنی‌ راهش چیه؟هیچی‌ نمیدونم من از این قاضیا:blushing::-"

در حال حاضر من رو سیستم Bionic Commando & Hawx رو دارم :biggrin1:

بازیها که نباید ارجینال باشن؟:eek:

اگر قرار بود بازی اُرجینال بخواد و همه هم اُرجینال داشتن خب ملت می رفتن سرور قانونی خود بازی ها و حال می کردن دیگه ;) فلسفه همچین سرورهایی برای بازی های غیر قانونی هست! که بشه شبکه شون کرد...
فعلاً در مورد این بازی هایی که گفتی نمی تونم کمکت کنم ولی اگه ردآلرت 2 نصب کنی کار شما تو اجرای بازی های آنلاین راه خواهد افتاد!

هیچکس نیست کمک کنه!؟

:(:(

:laughing:

سلام من تاپیک رو تا صفحه 9 خوندم دیگه حسش نبود

من Win 7 دارم

Xfire رو نصب کردمو اکانتم دارم

online هم هستم

چطوری حالا بازی کنم؟

مثله اون کانتر که نیس هزارتا کوفتو زهر مار نصب کردیم اخرم نشد بازی کنیم!

سلام من تاپیک رو تا صفحه 9 خوندم دیگه حسش نبود

من Win 7 دارم

Xfire رو نصب کردمو اکانتم دارم

online هم هستم

چطوری حالا بازی کنم؟

مثله اون کانتر که نیس هزارتا کوفتو زهر مار نصب کردیم اخرم نشد بازی کنیم!
ای خدا! :دی
برادر منظورت از بازی کردن چیه؟
ببین این یه برنامه مثل یاو مسنجر هست! منتها در قالب گیم!
حالا چکارس؟:دی میشه با رفیقا چت کرد تو بازی یا خارج بازی میشه اسکرین شات گرفت از بازی میشه ویدیو از بازی تهیه کرد و ...! سرورهای بازیارو برات پیدا میکنه!پچ بازیارو برات پیدا و دانلود میکنه!
ولی هیچ حرکتی در این باب که شما مد نظرته انجام نمیده!

پس میشه آنلاین با دوستات بازی کرد یا فقط چت کرد و عکس گرفت؟!
یک نرم افزار دیگه بود برای آنلاین زدن؟!(گانرا بود ..چی بود!) یکم هم در مورد hamachi توضیح بدید!
لطفا!

مسلمه این جا جاش نیست,پس چرا این جا میگین؟:biggrin1:
ضمنا پسورد رو از RcoN TOOL میزارن(اگر به این طریق میزارن من نمیدونم!)
عزیز جان منظور مسعود، Command ـه کانکت شدن به یک سرور پسورد دار از داخل بازی بود که خود شما نوشته بودید "فکر نمی کنید بشه"
(فکر نمیکنم با رمز از داخل بازی بشه رفت)

امروز NOD فایل xfire.exe رو پاک میکنه
یه بار هم xfire رو از سایتش دانلود کردم ولی بازم همین مشکل پیش میاد :(
view-pic-img.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or