XFire

به نام خدا
بچه ها دیدم که الان اکثر بچه ها روی سیستمشون xfire رو نصب کردن و گاهی هم براشون سوال و مشکلی در مورد این برنامه پیش میاد.
و همچنین بهزاد جان گفتن که یه تایپیک بزنیم تا سوالات و مشکلاتمون رو در مورد این نرم افزار توش مطرح کنیم . به خاطر همین این تایپیک رو زدم تا بچه ها هر سوال یا مطلب و یا مشکلی در مورد این نرم افزار دارن تو تایپیک خودش مطرح کنن.
موفق باشید
یا علی مدد

Last edited by a moderator:
XFire بازی Empire Total War رو نمیشناسی وقتی هم خودم آدرس میدم این پیغام میاد:

h261skkcfxq0wjh3l28t.jpg

کسی نمیدونه چی کار کنم :confused:

XFire بازی Empire Total War رو نمیشناسی وقتی هم خودم آدرس میدم این پیغام میاد:

h261skkcfxq0wjh3l28t.jpg

کسی نمیدونه چی کار کنم :confused:
به محل نصب xfire برو و فایل تکست xfire_games رو با notepad باز کن ! اسم بازیو توش سرچ کن وقتی پیدا کرد اینارو
Code:
[5730]
LongName=Empire: Total War
ShortName=emptw
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=Empire.exe
DetectExe=Empire.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 10500 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
DetectServer=FALSE
به جاش replace کن و فایل رو save کن و ببند! حالا یه بار دیگه بذار detect کنه اگه پیدا کرد هیچ اگه نکرد دستی بشناسونش!

این مشکل مدت هاست برای دوستم پیش اومده:
وقتی ueser و pass رو وارد xfire میکنه سر geting group گیر میکنه و دیگه وارد نمیشه!
یه یوزر دیگه امتحان کرد , آخرین نسخه xifre رو از سایتش دانلود کرد حتی ویندوز عوض کرد ولی مشکلش حل نشد!!!
کسی میدونه چی کار میشه کرد؟؟؟
فقط از یه طریق تونسه xfire باز کنه از دایل آپ استفاده کنه یا کیس رو ببره جایی دیگه مشکل حتما از اینرنتشه کسی نمیدون چی کار باید انجام بده؟؟

این مشکل مدت هاست برای دوستم پیش اومده:
وقتی ueser و pass رو وارد xfire میکنه سر geting group گیر میکنه و دیگه وارد نمیشه!
یه یوزر دیگه امتحان کرد , آخرین نسخه xifre رو از سایتش دانلود کرد حتی ویندوز عوض کرد ولی مشکلش حل نشد!!!
کسی میدونه چی کار میشه کرد؟؟؟
فقط از یه طریق تونسه xfire باز کنه از دایل آپ استفاده کنه یا کیس رو ببره جایی دیگه مشکل حتما از اینرنتشه کسی نمیدون چی کار باید انجام بده؟؟
بله مشکل از نت و 100% پینگ افتضاحشه! کاریش نمیشه کرد

xfire از پورت خاصی استفاده نمیکنه؟ چون وقتی با Dial up وصل شده دیگه مشکل پورت وجود نداره ولی با ADSL ممکنه اون مشکل خودشو نشون بده.

پینگ خوبه
چون بدون xfire , cod بازی میکنه !
اینترنتش در ظاهر که مشکلی نداره!

مشکل پینگ نیست.

1. چک کنید که Firewall جلوی اتصال برنامه xFire به اینترنت را نگرفته باشد. حتی اگر فایروال دیگری نداشته باشند ممکن است هنوز فایروال خود ویندوز را غیرفعال نکرده باشند. اگر فایروال دارند یک بار آنها را ببندند و بعد ببینید میتونید داخل xFire لاگین کنید و یانه .

2. اینجا http://www.xfire.com/forums/182626/topic/1229988/ نوشته که خیلی این مشکل را دارند البته بیشتر کاربران یک ISP خاص هستند.
این حالت بیشتر وقتی پیش میاد که DNS که ISP ازش استفاده میکنه آدرس های درست سرورها را نداره یعنی نمیتونه آدرس سرور را به IP درست تبدیل کنه. بعد چون روی کامپیوتر ما هم این جداول Cache میشوند دچار مشکل میشیم. این شرکتهای ایرانی هم که همیشه از DNS های درپیت استفاده می کنند.

الف. xFire را ببندید .. در حال اجرا نباشد.
ب. در داخل دایرکتوری xFire یک فایل به نام xfire.ini وجود دارد.
ج. از این فایل یک کپی بگیرید که اگر مشکلی پیش اومد بتونید برش گردونید.
د. داخل این فایل (و نه کپی) دو خط به صورت
[DNS Cache]
cs.xfire.com=206.220.42.147

وحود دارد. این دو خط را پاک کنید و فایل را save کنید.

ه. حالا شما یک xfire.ini دارید که اون دو خط بالا را ندارد و یک کپی هم دارید که نسخه اصلی است که اگر مشکلی پیش آمد میتوانید از آن برای برگشتن به حالت قبل استفاده کنید.
و. حالا ببنید میتونید وارد xfire شوید و یا خیر.

برای پاک کردن دستی DNS Cache خود ویندوز هم میتوانید از دستور زیر استفاده کنید.
در start -> run تایپ کنید cmd و در آن ipconfig /flushdns

ممنون از راهنمایتون
این کار هارو انجام داد ولی فایده ای نداشته!
الان user & pass ADLS خودم رو بهش دادم xifre رو راحت باز کردش!
ما هر دو از یک isp استفاده میکنیم! ولی وقتی user & pass خودش رو زد وارد دیگه xfire باز نشد!

این پیغام برای بازی SAW میاد :
nwr8xnxlsiu8kspk8k82.jpg

کسی میدونه باید چی کار کنم؟

همون راهی رو که Meysam برای Empire نوشته، می‌تونید برای بقیه‌ی بازی‌هایی هم که با Steam کار می‌کنن انجام بدید.
فایل xfire.ini رو باز کنید و [5978] رو توش سرچ بزنید و بخش پایین رو به جای کل بخش [5978] replace کنید:

Code:
[5978]
LongName=Saw
ShortName=saw
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\InstallPath
LauncherExe=SawGame.exe
DetectExe=SawGame.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 27300 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9

همون راهی رو که Meysam برای Empire نوشته، می‌تونید برای بقیه‌ی بازی‌هایی هم که با Steam کار می‌کنن انجام بدید.
فایل xfire.ini رو باز کنید و [5978] رو توش سرچ بزنید و بخش پایین رو به جای کل بخش [5978] replace کنید:

Code:
[5978]
LongName=Saw
ShortName=saw
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\InstallPath
LauncherExe=SawGame.exe
DetectExe=SawGame.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 27300 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
سلام
من تو جایی که xfire رو نصب کردم نه فایل xfire_games رو پیدا کردم نه xfire.ini ، یعنی کجا می تونن رفته باشن:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or