Xenia | Xbox 360 Emulator

rdr تست کردم حدود 20 25 فریم میده و فکر کنم بدون باگ هم میشه کل بازیو رفت
gear1 تست نکردم نیازی هم نیست با شبیه ساز برید چون نسخه pc موجوده

با نسخه های custom تست بزنید
همین gear 3 هم با نسخه سایت رسمی بالا نمیاد بلک اسکرین میشه بعد لوگو اپیک

کلا این شبیه ساز از این لحاظ نابوده و عجیب هست که چرا هیچ منوی درست درمونی برای تنظیمات گرافیکی و کنترلر و .. نداره و همشو باید از طریق فایل .config دستی تغییر داد
این نسخه ای که gears3 من تست زدم و تا حدودی خوب و قابل بازیه

اینم ویدیوی بوتیوب

مشخصات سیستم تستش nvidia بوده و بعید نیست همینطور باشه که شما میفرمایید
همینه چون خودش قشنگ اجرا کرده و خیلی ها هم موفق بودن یارو با 1050 هم بازیو آورده بالا ولی من وقتی میزنم دموی اولی حتی توی گیرز 2 رو نشون میده و بعد میپره بیرون ...
خیلی ناراحت کننده است حالا فردا با لپ تاپ که 1050ti هست تست میکنم ببینم اونم همینطوره

rdr تست کردم حدود 20 25 فریم میده و فکر کنم بدون باگ هم میشه کل بازیو رفت
gear1 تست نکردم نیازی هم نیست با شبیه ساز برید چون نسخه pc موجوده

با نسخه های custom تست بزنید
همین gear 3 هم با نسخه سایت رسمی بالا نمیاد بلک اسکرین میشه بعد لوگو اپیک

کلا این شبیه ساز از این لحاظ نابوده و عجیب هست که چرا هیچ منوی درست درمونی برای تنظیمات گرافیکی و کنترلر و .. نداره و همشو باید از طریق فایل .config دستی تغییر داد
این نسخه ای که gears3 من تست زدم و تا حدودی خوب و قابل بازیه

اینم ویدیوی بوتیوب

مشخصات سیستم تستش nvidia بوده و بعید نیست همینطور باشه که شما میفرمایید
شما الان با چه سیستمی گیرس 3 رو بازی کردی و تا اخر رفتی ؟
همه بازیا رو اجرا مکینه ؟

دوستان یه خبر خوب
ظاهرا جدیدترین نسخه Xenia canary تونسته مشکلات بخصوص گرافیکی نسخه های قبل رو حل کنه و Gears 3 رو بدون هیچ مشکلی ران کنه..
Gears of War 3 and Gears of War Judgement Now Fully Playable on PC Through Xenia Xbox 360 Emulator
من نسخه قبلی canary رو با gears 2 تست کرده بودم که اصلا قابل قبول نبود..حالا نسخه جدید رو خودم هم تست میکنم خبر میدم

دوستان یه خبر خوب
ظاهرا جدیدترین نسخه Xenia canary تونسته مشکلات بخصوص گرافیکی نسخه های قبل رو حل کنه و Gears 3 رو بدون هیچ مشکلی ران کنه..
Gears of War 3 and Gears of War Judgement Now Fully Playable on PC Through Xenia Xbox 360 Emulator
من نسخه قبلی canary رو با gears 2 تست کرده بودم که اصلا قابل قبول نبود..حالا نسخه جدید رو خودم هم تست میکنم خبر میدم
اخرین ورژن xenia canary برای 7 اپریله یعنی 21 روز پیش.من تست کردم تو gears 3 تفاوتی ندیدم هنوز مشکل گرافیکی داره.بازی های دیگه رو خبر ندارم

اخرین ورژن xenia canary برای 7 اپریله یعنی 21 روز پیش.من تست کردم تو gears 3 تفاوتی ندیدم هنوز مشکل گرافیکی داره.بازی های دیگه رو خبر ندارم
دوستان یه خبر خوب
درود
الان این فیلم گرفته شده 60 تا فریم داده البته با سیستم خفن

i7 8700k @5.0Ghz 16gb DDR4 3200Mhz RAM GTX 1080ti 11gb 256gb NVME M.2 SSD

یا این فیلم با این سیستم یعنی 30 فریم

CPU: Intel i5-3570K @ 4.5 GHz (MB MSI Z77A-G45), CPU Cooler: ZALMAN CNPS10X Optima @ 1100rpm RAM: 4x4GB DDR3-1600 MHz (Kingston HyperX Fury), GPU: Nvidia GTX 1070 8GB (ASUS ROG Strix),

نسخه CANRY EXE نداره برای اجرا؟

چقدر شبیه ساز خفنیه هیچ اپشنی نداره:D
نسخه dev رو دانلود کردی.از قسمت releases میتونی جدیدترین ورژن رو دانلود کنی
=============
برای راحتی بیشتر اخرین ورژن رو آپلود کردم براتون

Attachments

نسخه dev رو دانلود کردی.از قسمت releases میتونی جدیدترین ورژن رو دانلود کنی
=============
برای راحتی بیشتر اخرین ورژن رو آپلود کردم براتون
داداش بازیش تا ارم اپیک میاد میپره بیرون من بازیم فایل ایزو هست بعد شبیه ساز اصلا تنظیمات نداره این چه شبیه سازی هست شما بازیتون را از کجا گرفتید بدون مشکل هست

آره همون نسخه 21 روز پیشه..من دیدم خبرو جدید داده حتی تو خبر زده با نسخه جدید canary گفتم لابد تو نسخه جدید اوکی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or