Persia Tech
کاربر سایت
عزیز شبیه ساز پی سی هم سخت افزاریه دیگه اگه نبود که با رزولوشن بالاتر قابل اجرا نبود اصلا فرقش اینکه ماکروسافت سورس کد خودش داره شبیه ساز بهتری ارائه داده که صد البته بعدا این شبیه سازها هم به اونجا می رسنگرامی من بیست سال پی سی گیمر بوده ام مزایا رو میدونم . مایکرو دو نسله داره بکوارد ساپورت میکنه مطمئنا نسل بعدش هم همینطور است . همه پی سی ها ایمولاتور نیستند . همه ایمولاتور ها هم کار نمیکنند درست (بگ و کرش و مشکلات تکنیکی که حلش از عهده خیلی ها بر نمیاد ...)بازی اصلی ۳۶۰یا ایکس اوجی بسیار ارزونه بندرت بازی اصلی گرون هست اکثر رنج صد تا پانصد تومن .بعد بلاک باستر ها به بهترین شکل ممکن اجرا میشن روی سخت افزار native با رزلوشن بالا و ساپورت کنترلر استاندارد و حتی اچیومنت و ذخیره سازی کلود.و... من چندین ساله دارم بکوارد بازی میکنم قابل مقایسه نیست ایمولوت بگیر نگیر زیاد داره.
بکوارد.دیسک فیزیکی میزاری تو دستگاه تمام بازی ده سال بیست سال پیش رو یا 1080یا 4کا بازی میکنی.
این پیج تاپیک خودم رو ملاحظه کنید متوجه میشید فرایند راحته و کاربردی :
پیوستن به Team XBOX . برای بار سوم
بقیه شبیه سازها هم که دقیقا همین شبیه سازها پی سی هست توی Developer mode می شه فعالش کرد که صد البته خیلی بدترم از پی سی روش اجرا می شه
شما ایکس باکس خریدی یا حاضری برای بازی اصل پول بدی اینجا خیلی ها حاضر نیستن نه ایکس باکس بخرن نه بازی اصل
بعدشم برخی بازی ها نسخه دانلودیشم دیگه گیر نمیاد چه برسه به اصلش
تازه توی ایران که اصلا بازی اصل xbox 360 خیلی کمه کلا بازی اصل توی ایران کمه
بعدشم کار کردن با پی سی هم خیلی راحت تره هم دستت خیلی باز تره هر نوع گیم پد یا موس و کیبورد یا مد تکسچری چیزی کیویک سیو یا خلاصه کلی کارهای دیگه در کنار اینکه همیشه ساختار یک شکلی داره نه اینکه نسل بعدی ایکس باکس شاید developer mode بسته بشه یا دیگه سیوهای قدیمی روی جدیده کار نکنه و خیلی مشکلات دیگه
کنسولی ها خیلی تلاش می کنن که بگن کنسول برای بازی بهتره اما پی سی توی همه چیز بهتره نه فقط بازی چون ازادی عملش خیلی بیشتره اما برای کسایی که زندان به جنگل ترجیح می دن نمی شه جنگل توصیف کرد چون همیشه توی زندان بودن
من در کنار بزرگ ترین ارشیو پی سیم ارشیو خیلی بزرگی از 360 هم داشتم اما متاسفانه بعد که وان خریدم کل ارزشش از بین رفت هیچ خبری از انتقال داده هام نبود چون جیتگ شده بود الان کل زحمت های من فقط داخل همون 360 که هنوزم دارم قابل استفاده هست اما تمامی زحمات پی سی من همچنان پا برجاست و هر نسلیم که پیش می ره می تونم با رزولوشن بهتریم بازیشون کنم یعنی من از دهه ی 90 تا الان هر بازی که هوس بکنم با یک کلیک داخلشم به همین راحتی
الان من برای پی اس ویتا هم کلی زحمت کشیدم و بعید می دونم کسی به این دقت ارشیو به این زیبایی تونسته باشه درست کرده باشه اما خوب اگر مشکل دار بشه دستگاه باز باید بگردم دنبال دستگاه تمیز جایگزین که شاید با توجه به قفل psn شاید بشه بازسازیش بکنم اما پی سی هر چقدرم که اپگرید کنید همه چیز به راحتی منتقل می شن تازه بهترم می شن الان kill zone 2 دارم با دسته ps5 بازی می کنم که قطعا لذتش از دسته خود 3 بیشتره