Xbox LOVE کاربر سایت Feb 10, 2009 #496 آقا من یه مشکلی دارم....نمیدونم چجوری لایو بازی کنم؟؟؟!!! اینم تگم: halfconstantin
Terova No Trolls کاربر سایت Feb 10, 2009 #497 آقا من یه مشکلی دارم....نمیدونم چجوری لایو بازی کنم؟؟؟!!! اینم تگم: halfconstantin بیشتر... شما سعی کن دوستان رو اد کنی.. اونجا که اومدی کامل متوجه میشی.. من الان یک ماهه کارم شده راه انداختن بچه های تازه وارد.. ان گیمرتک من هست: livebaz
آقا من یه مشکلی دارم....نمیدونم چجوری لایو بازی کنم؟؟؟!!! اینم تگم: halfconstantin بیشتر... شما سعی کن دوستان رو اد کنی.. اونجا که اومدی کامل متوجه میشی.. من الان یک ماهه کارم شده راه انداختن بچه های تازه وارد.. ان گیمرتک من هست: livebaz
virtual30t کاربر سایت Feb 10, 2009 #498 gamet tage منم roshan gh هر کی می خواد دوست بشه. امشب بریم Geow 2 بریم.
genaveh کاربر سایت Feb 10, 2009 #499 سلام به دوستان همیشه لایو:biggrin1: معمولا چه بازیهائی توی لایو بیشترین طرفدار رو دارن به جز Geow2 و COD5؟
سلام به دوستان همیشه لایو:biggrin1: معمولا چه بازیهائی توی لایو بیشترین طرفدار رو دارن به جز Geow2 و COD5؟
McAfeex کاربر سایت Feb 10, 2009 #500 HALO3 FIFA Pro Left4D Geow1 COD4 Guitar Hero Smack down Undercover
S syaleni کاربر سایت May 28, 2009 #501 کسی پایه ی گیتار هیرو 3 نیست ؟ یه سری اچیومنت هست که دو نفره خیلی راحت میشه گرفت . کسی هست که بیاد با هم بگیریمشون .
کسی پایه ی گیتار هیرو 3 نیست ؟ یه سری اچیومنت هست که دو نفره خیلی راحت میشه گرفت . کسی هست که بیاد با هم بگیریمشون .
babz کاربر سایت Sep 13, 2009 #502 Add me سلام از اهالی Call of duty waw درخواست میکنم منو add کنن dash bahman حداقل باهم بازی کنیم که تاخیر نداشته باشه در ضمن من برای اینکه سرعت اینترنتم به ماکسیموم برسه شب تا صبح آنلاین هستم
Add me سلام از اهالی Call of duty waw درخواست میکنم منو add کنن dash bahman حداقل باهم بازی کنیم که تاخیر نداشته باشه در ضمن من برای اینکه سرعت اینترنتم به ماکسیموم برسه شب تا صبح آنلاین هستم
M MSLion کاربر سایت Sep 13, 2009 #503 بچه ها اگر کسی Dragon Ball Z : Burst LImited یا Ikaruga یا Small Arms میزنه بیاد دو دست بازی کنیم TheOrangeLion
بچه ها اگر کسی Dragon Ball Z : Burst LImited یا Ikaruga یا Small Arms میزنه بیاد دو دست بازی کنیم TheOrangeLion
hamid_barca Loyal Member Feb 17, 2010 #505 نوشته شده توسط sorosh: این ایدی منه فیفا هرکی پا بیاد بد جوری ببرمش mahdisorosh2009 بیشتر... فیفا میزنیم:biggrin1: HamidFCBarca
نوشته شده توسط sorosh: این ایدی منه فیفا هرکی پا بیاد بد جوری ببرمش mahdisorosh2009 بیشتر... فیفا میزنیم:biggrin1: HamidFCBarca
atnn.tk کاربر سایت Feb 18, 2010 #508 نوشته شده توسط sorosh: این ایدی منه فیفا هرکی پا بیاد بد جوری ببرمش mahdisorosh2009 بیشتر... گلدم تموم شده وگر نه یه بازی با هم می زدیم.آخه من با اکثرا که بازی می کنم می برم.خسته شدم.:cheesygri
نوشته شده توسط sorosh: این ایدی منه فیفا هرکی پا بیاد بد جوری ببرمش mahdisorosh2009 بیشتر... گلدم تموم شده وگر نه یه بازی با هم می زدیم.آخه من با اکثرا که بازی می کنم می برم.خسته شدم.:cheesygri
gsm کاربر سایت Mar 14, 2010 #509 دوستان ایا pec میشه تو لایو با کسی بازی کرد؟ منظورم اینه که مثل فیفا روونه یا نه مثل(pec (psn تیک داره؟
دوستان ایا pec میشه تو لایو با کسی بازی کرد؟ منظورم اینه که مثل فیفا روونه یا نه مثل(pec (psn تیک داره؟
gsm کاربر سایت Mar 15, 2010 #510 نوشته شده توسط gsm: دوستان ایا pec میشه تو لایو با کسی بازی کرد؟ منظورم اینه که مثل فیفا روونه یا نه مثل(pec (psn تیک داره؟ بیشتر... کسی نیست جواب مارو بده؟
نوشته شده توسط gsm: دوستان ایا pec میشه تو لایو با کسی بازی کرد؟ منظورم اینه که مثل فیفا روونه یا نه مثل(pec (psn تیک داره؟ بیشتر... کسی نیست جواب مارو بده؟