NaViiDii God Of War کاربر سایت Mar 15, 2010 #511 نوشته شده توسط gsm: کسی نیست جواب مارو بده؟ بیشتر... 2009 كه به شدت سرورهاي آشغالي داشت اصلا نميشد بازي كرد . 2010 رو هم من به شخصه نديدم تاحالا كسي بازي كنه :biggrin1:
نوشته شده توسط gsm: کسی نیست جواب مارو بده؟ بیشتر... 2009 كه به شدت سرورهاي آشغالي داشت اصلا نميشد بازي كرد . 2010 رو هم من به شخصه نديدم تاحالا كسي بازي كنه :biggrin1:
Silent Death کاربر سایت Mar 15, 2010 #512 هر کس فکر میکنه توی FIFA10 رقیب نداره، من رو اد کنه یا گیمرتگش رو بده تا اد کنم، بهش نشون بدم دنیا دست کیه! Spoiler گیمرتگ من: ARFarokhiSCSA
هر کس فکر میکنه توی FIFA10 رقیب نداره، من رو اد کنه یا گیمرتگش رو بده تا اد کنم، بهش نشون بدم دنیا دست کیه! Spoiler گیمرتگ من: ARFarokhiSCSA
gamekhor2007 کاربر سایت Mar 16, 2010 #513 دوستان کی یک قرار برای modern warfear 2 بزاریم؟امشب ساعت 9 خوبه؟
NaViiDii God Of War کاربر سایت Mar 16, 2010 #514 نوشته شده توسط gamekhor2007: دوستان کی یک قرار برای modern warfear 2 بزاریم؟امشب ساعت 9 خوبه؟ بیشتر... برا BC2 قرار ميزارين من پايه هستم اما MW2 شرمنده ي اخلاق ورزشيت :biggrin1:
نوشته شده توسط gamekhor2007: دوستان کی یک قرار برای modern warfear 2 بزاریم؟امشب ساعت 9 خوبه؟ بیشتر... برا BC2 قرار ميزارين من پايه هستم اما MW2 شرمنده ي اخلاق ورزشيت :biggrin1:
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Mar 16, 2010 #515 2009 كه به شدت سرورهاي آشغالي داشت اصلا نميشد بازي كرد . 2010 رو هم من به شخصه نديدم تاحالا كسي بازي كنه بیشتر... نويد من خودم امروز داشتم با يه بابا فرانسه ايه بازي ميكردم , يك هيچ بردمش . 2010 رو ميگم دوستان نويد و احمدرضا و بقيه ساعت 9 زوده از ساعت 11.30 به بعد بزنيم ! نميدونم چرا! BF:BC2 و MW2 و كلا هرچي پايه ايد ديگه !!
2009 كه به شدت سرورهاي آشغالي داشت اصلا نميشد بازي كرد . 2010 رو هم من به شخصه نديدم تاحالا كسي بازي كنه بیشتر... نويد من خودم امروز داشتم با يه بابا فرانسه ايه بازي ميكردم , يك هيچ بردمش . 2010 رو ميگم دوستان نويد و احمدرضا و بقيه ساعت 9 زوده از ساعت 11.30 به بعد بزنيم ! نميدونم چرا! BF:BC2 و MW2 و كلا هرچي پايه ايد ديگه !!
aragorn کاربر سایت Mar 16, 2010 #516 ببخشید یه سوال داشتم تقریبا بی ربط. شما چطوری بازی می کنید که بن نمی شید؟ بازی اوریجینال دارید؟
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Mar 16, 2010 #517 ببخشید یه سوال داشتم تقریبا بی ربط. شما چطوری بازی می کنید که بن نمی شید؟ بازی اوریجینال دارید؟ بیشتر... سلام آقا . نه عزيزم با LT هيچ كس بن نميشه ! البته بازم دست خداست!
ببخشید یه سوال داشتم تقریبا بی ربط. شما چطوری بازی می کنید که بن نمی شید؟ بازی اوریجینال دارید؟ بیشتر... سلام آقا . نه عزيزم با LT هيچ كس بن نميشه ! البته بازم دست خداست!
O omid_fakhrayi کاربر سایت May 22, 2010 #520 نوشته شده توسط Silent Death: هر کس فکر میکنه توی FIFA10 رقیب نداره، من رو اد کنه یا گیمرتگش رو بده تا اد کنم، بهش نشون بدم دنیا دست کیه! Spoiler گیمرتگ من: ARFarokhiSCSA بیشتر... پایتم gt: dayyeromid
نوشته شده توسط Silent Death: هر کس فکر میکنه توی FIFA10 رقیب نداره، من رو اد کنه یا گیمرتگش رو بده تا اد کنم، بهش نشون بدم دنیا دست کیه! Spoiler گیمرتگ من: ARFarokhiSCSA بیشتر... پایتم gt: dayyeromid
ps lover کاربر سایت May 22, 2010 #522 fifa worldcupکسی نیست؟!!! هر کی پایه هست منو اد کنه. amirgameclub
Daedalus کاربر سایت Jun 17, 2010 #523 splintercell conviction کسی هست ؟ fifa هم هستم اما ادعایی ندارم :d geow 2 هم هستم اونم ادعا انچنانی ندارم :d
splintercell conviction کسی هست ؟ fifa هم هستم اما ادعایی ندارم :d geow 2 هم هستم اونم ادعا انچنانی ندارم :d
S summer jangi کاربر سایت Jun 17, 2010 #524 آره امیر جون تو تایم بدی اومدیم فیفا تگم رو هم که ادد کردی summerjangi
Daedalus کاربر سایت Jun 17, 2010 #525 نوشته شده توسط spiderferi: splintercell conviction کسی هست ؟ fifa هم هستم اما ادعایی ندارم :d geow 2 هم هستم اونم ادعا انچنانی ندارم :d بیشتر... اقا هرکی پایه اسپلینتر سل هست منو ادد کنه و یه message بده :d
نوشته شده توسط spiderferi: splintercell conviction کسی هست ؟ fifa هم هستم اما ادعایی ندارم :d geow 2 هم هستم اونم ادعا انچنانی ندارم :d بیشتر... اقا هرکی پایه اسپلینتر سل هست منو ادد کنه و یه message بده :d