M M3ti J70 کاربر سایت Jan 6, 2009 #481 سلام اگه میشه یکی به من بگه از کجا باید بفهمم بازی Review copy یا نه ؟؟؟
NaViiDii God Of War کاربر سایت Jan 6, 2009 #482 دوستان چند نفر منم add كنن گناه دارم!!!تنهام!!! NaViDi من بيشتر GeOW2 و FIFA09 بازي ميكنم بعضي وقتام Cod:MW آخرین ویرایش: Jan 7, 2009
دوستان چند نفر منم add كنن گناه دارم!!!تنهام!!! NaViDi من بيشتر GeOW2 و FIFA09 بازي ميكنم بعضي وقتام Cod:MW
POW3R کاربر سایت Jan 7, 2009 #483 کسی هست IV بازی کنه؟؟ من تو کف موندم با یکی IV بازی کنم منظورم GTA هست
The Kop کاربر سایت Jan 7, 2009 #484 نوشته شده توسط Kian_X: کسی هست IV بازی کنه؟؟ من تو کف موندم با یکی IV بازی کنم منظورم GTA هست بیشتر... gta iv بازی دائمی نیست. من توی دوستان 100 نفریم شاید هفته ای یک بار ببینم.
نوشته شده توسط Kian_X: کسی هست IV بازی کنه؟؟ من تو کف موندم با یکی IV بازی کنم منظورم GTA هست بیشتر... gta iv بازی دائمی نیست. من توی دوستان 100 نفریم شاید هفته ای یک بار ببینم.
POW3R کاربر سایت Jan 7, 2009 #485 بابا همه GEAR بازی میکن ما هم وصل میشیم گیر بزنیم از بس سرعت پایین اعصابم خورد میشه دستگاه رو خاموش میکنم
بابا همه GEAR بازی میکن ما هم وصل میشیم گیر بزنیم از بس سرعت پایین اعصابم خورد میشه دستگاه رو خاموش میکنم
The Kop کاربر سایت Jan 7, 2009 #486 نوشته شده توسط Kian_X: بابا همه GEAR بازی میکن ما هم وصل میشیم گیر بزنیم از بس سرعت پایین اعصابم خورد میشه دستگاه رو خاموش میکنم بیشتر... سرعت کافی نیاز اساسی برای لایو هست. برو از سرعتت تست بگیر و توی تاپیک تست سرعت مقایسه کن.
نوشته شده توسط Kian_X: بابا همه GEAR بازی میکن ما هم وصل میشیم گیر بزنیم از بس سرعت پایین اعصابم خورد میشه دستگاه رو خاموش میکنم بیشتر... سرعت کافی نیاز اساسی برای لایو هست. برو از سرعتت تست بگیر و توی تاپیک تست سرعت مقایسه کن.
PaRaDoXiSt کاربر سایت Jan 8, 2009 #487 نوشته شده توسط Kian_X: کسی هست IV بازی کنه؟؟ من تو کف موندم با یکی IV بازی کنم منظورم GTA هست بیشتر... بیا خودم باهات بازی میکنم عزیز! چند روز پیش با 5-6 تا از دوستان GTA IV زدیم!
نوشته شده توسط Kian_X: کسی هست IV بازی کنه؟؟ من تو کف موندم با یکی IV بازی کنم منظورم GTA هست بیشتر... بیا خودم باهات بازی میکنم عزیز! چند روز پیش با 5-6 تا از دوستان GTA IV زدیم!
NaViiDii God Of War کاربر سایت Jan 8, 2009 #489 نوشته شده توسط id_nabood: خوش به حالتون بیشتر... نه اينجوري نگو خب دلم كباب شد!!!!!!!!!!!
The Kop کاربر سایت Jan 21, 2009 #491 دوستان یک تیم 4 نفره L4D در حال تشکیل است. هرکسی خواست عضو شود باید بهم PM بده. آخرین ویرایش: Jan 21, 2009
eric666_godofgame کاربر سایت Jan 21, 2009 #492 خوب من هم 360 درست شد وتا 2-3 روز آینده میرسه دستم!! به زودی میام تا با هم gears of war 2 بزنیم!!! راستی چندتا Glitch جدید هم واسه GoW 2 یاد گرفتم!!!
خوب من هم 360 درست شد وتا 2-3 روز آینده میرسه دستم!! به زودی میام تا با هم gears of war 2 بزنیم!!! راستی چندتا Glitch جدید هم واسه GoW 2 یاد گرفتم!!!
Terova No Trolls کاربر سایت Jan 21, 2009 #493 خوب من هم 360 درست شد وتا 2-3 روز آینده میرسه دستم!! به زودی میام تا با هم gears of war 2 بزنیم!!! راستی چندتا Glitch جدید هم واسه GoW 2 یاد گرفتم!!! بیشتر... خوب به ما هم یاد بده ... تا دعات کنیم..:biggrin1: اما فکر کنم ا آمدن آپدیت جدید دیگه از این حفرها خبری نباشه..
خوب من هم 360 درست شد وتا 2-3 روز آینده میرسه دستم!! به زودی میام تا با هم gears of war 2 بزنیم!!! راستی چندتا Glitch جدید هم واسه GoW 2 یاد گرفتم!!! بیشتر... خوب به ما هم یاد بده ... تا دعات کنیم..:biggrin1: اما فکر کنم ا آمدن آپدیت جدید دیگه از این حفرها خبری نباشه..
Dreadlord کاربر سایت Jan 25, 2009 #494 هر كي Halo 3 ميزنه اعلام كنه تا قرار مدار بزاريم.:biggrin1: من به شدت پايه ام. در هر زمان و در هر مكان.:biggrin1: آي دي: bAbiblack
هر كي Halo 3 ميزنه اعلام كنه تا قرار مدار بزاريم.:biggrin1: من به شدت پايه ام. در هر زمان و در هر مكان.:biggrin1: آي دي: bAbiblack
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Jan 26, 2009 #495 بچه ها به من فقیر بیچاره کمک کنید. اصلا فکر کنید دارین به مردم غزه کمک میکنید بیاین پول جمع کنید برای من یه گلد بخریم
بچه ها به من فقیر بیچاره کمک کنید. اصلا فکر کنید دارین به مردم غزه کمک میکنید بیاین پول جمع کنید برای من یه گلد بخریم