kiya
کاربر سایت
کیا خوبی؟ GTA چند روزه دیگه میرسه دستم.
چه خوب
تو خوبی؟:smile:
تا شنبه میرسه؟
LIVE بدون تو اصلا حال نمیده
مرسی
کیا خوبی؟ GTA چند روزه دیگه میرسه دستم.
بابا مارو شرمنده نکن :blushing: لایوم داره تموم میشه فقط دعا کنید کریدید کارت برسه به دستم تا تمدید کنم اون موقه در خدمتم آقای Mcafee چی شد شوما لایو نمییای فقط ماه مهر شلوغه ها بدش یه نفرم پیدا نمیکنی .
( بازی اوجینال قیمت کردم 30 تا 40 تومنه بیشتر بدی ضرر کردی , خود روزبه HALO3 رو 30 تومن خریده ) .
سلام دوستان!بابا مارو شرمنده نکن :blushing: لایوم داره تموم میشه فقط دعا کنید کریدید کارت برسه به دستم تا تمدید کنم اون موقه در خدمتم آقای Mcafee چی شد شوما لایو نمییای فقط ماه مهر شلوغه ها بدش یه نفرم پیدا نمیکنی .
( بازی اوجینال قیمت کردم 30 تا 40 تومنه بیشتر بدی ضرر کردی , خود روزبه HALO3 رو 30 تومن خریده ) .
یه قرار بذاریم واسهGTA IV ... شنبه ساعت 3 بعد از ظهر
مرسی
ببين اقاي MCFEE بن دوره ايه. يعني ممكنه 1 سال هيچكس بن نشه بعد يهو 400-500 نفر بن شن.راست ميگن حتی اگر درايوتو عوض هم کنی بازم از لايو بن ميشی؟ من به نکست جن گفتم ، گفت تاحالا همچين موردی نداشتيم که کسی بياد بگه من بن شدم.
نميدونم چيکار کنم ديگه.
خوب نميشه این دوره هارو تشخيص داد. يا اینکه همچين که شک کرديم که يه دوره ديگه آغاز شده برای 1 ماه لايو رو بزاريم کنار. فکر ميکنم 1 ماه لايو بازی نکردن بهتر از هميشه بازی نکردن باشه.ببين اقاي MCFEE بن دوره ايه. يعني ممكنه 1 سال هيچكس بن نشه بعد يهو 400-500 نفر بن شن.
اخرين دوره ي بن شدن اگه اشتباه نكنم ابان پارسال بود و احتمالا دوره ي بعد حدودا تا اخر پاييز(اخر سال) 2008 هست.
به نظر من شما صبر كن يه دوره ي بن بيادو بره بعد درايوتو عوض كن كه بعد از يه ماه گذشتن از تعويض درايو بن نشي كه بد درديه.
(راستي بهتره سؤالاتو راجع به بن تو تاپيك هايي مثل امار X360 هاي بن شده در سايت و تاپيك هاي مربوط به اين موضوع مطرح كني)
بدرود...روزبه.
نه,شما براي بن ممكنه از 6 ماه قبل شناسايي شده باشي و اگر براي 5 ماه هم لايو رو بذاري كنار بازم بن ميشي.خوب نميشه این دوره هارو تشخيص داد. يا اینکه همچين که شک کرديم که يه دوره ديگه آغاز شده برای 1 ماه لايو رو بزاريم کنار. فکر ميکنم 1 ماه لايو بازی نکردن بهتر از هميشه بازی نکردن باشه.
ميشه اینطوری عمل کرد؟
یادتون نره بیاید ها:smile:
مرسی
سلام بچه ها
من میخواهم با GTA IV و Gears Of War و Smackdown Vs Raw 2008 بیام Live ببینم کی میتونه با من درگیر بشه
Gamer Tag منم تو امضام هست
منتظرتونم تا ببینم کی اول میاد