xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

سلام بچه ها چند وقت بود نمی تونستم بیام.واقعا دلم برای چرت پرت حرف زدنای نیکنام تنگ شده :biggrin1: امشب ساعت 12 حتما یه سر می زنم.;)

من کی چرت حرف زدم شما لایو باز نیستین لایو بازا باید اینجوری حرف ب:punish::gunner::discussion:زنن تا لایو بهشون بچسبه فردین بیای لایو ......سرویست میکنم

من کی چرت حرف زدم شما لایو باز نیستین لایو بازا باید اینجوری حرف ب:punish::gunner::discussion:زنن تا لایو بهشون بچسبه فردین بیای لایو ......سرویست میکنم

بله ..... دیشب دیدم :-" البته دیشب نمی دونم من حالم خوب بود یا تو .... شده بودی :biggrin1:

عزيزان به نظر بنده بايد يک برنامه ريزی کامل و دقيق بشه . نه اینکه مثلا بگيد خوب اینجا که همه آنلاين هستن چه نيازی به قرار هست. اصلا قرار گزاشتن مزه و هيجان بازی رو بيشتر ميکنه.
يک برنامه ريزی کامل که در طول هفته و از ساعت 8 شب به بعد ( يا 7 ) هر شب 2 بازی انجام بشه توسط تمام بچه های سايت از جمله خودم.! اینجوری خيلی حال ميده . هر بازی به مدت 2-3 ساعت انجام ميگيره و بعدش همه از اون بازی ميان بيرون و ميرن تو بازی بعدی که تو برنامه اون شب هست. مثلا ميشه هفته ای دوبار کال آف ديوتی زد. بعد در طول این برنامه هفتگی ميشه مسابقات ويژه ای هم گزاشت که تيم ها باهم در يک بازی مسابقه بدن. بخدا اگر اینجور برنامه هارو بريزيم بدجوری هيجان بازی ها ميره بالا. نه فقط يک قرار ساده .!!! من با مديران صحبت ميکنم تا ایشالا با هماهنگی ليچ کينگ این تاپيک مخصوص هم راه بيوفته . تو فکر من خيلی چيزا بالاتر از اینا هست که نميتونم اینجوری بگم . بايد رو کاغذ پياده بشه. لطفا نظرات خودتون رو بگيد تا يک برنامه کامل و بدون نقص بشه.!
خوشبختم . منم مازيارم . به من بگين خاويار .!!!
که اشتباه نشه .! ( خجالت هم نکشين هااااااااااااااا)

ایده خیلی خوبیه فقط اگر اجرا بشه...نظری هم که من دارم اینه که همش بازی هایی مثل COD , GeOW نباشه...تو سبکای مختلف...

ایده خیلی خوبیه فقط اگر اجرا بشه...نظری هم که من دارم اینه که همش بازی هایی مثل COD , GeOW نباشه...تو سبکای مختلف...
دقيقا همينطور خواهد بود. البته با نظرات دوستان و هماهنگی هاشون اینکارا قابل اجرا هست. از دوستان تقاضا دارم پيشنهادات خودشون رو بگن .
بازيهايی مثل :
Viva pinata
NFS
ACE combat
fifa street
&......
هم ميتونه باشه.

عزيزان به نظر بنده بايد يک برنامه ريزی کامل و دقيق بشه . نه اینکه مثلا بگيد خوب اینجا که همه آنلاين هستن چه نيازی به قرار هست. اصلا قرار گزاشتن مزه و هيجان بازی رو بيشتر ميکنه.

يک برنامه ريزی کامل که در طول هفته و از ساعت 8 شب به بعد ( يا 7 ) هر شب 2 بازی انجام بشه توسط تمام بچه های سايت از جمله خودم.! اینجوری خيلی حال ميده . هر بازی به مدت 2-3 ساعت انجام ميگيره و بعدش همه از اون بازی ميان بيرون و ميرن تو بازی بعدی که تو برنامه اون شب هست. مثلا ميشه هفته ای دوبار کال آف ديوتی زد. بعد در طول این برنامه هفتگی ميشه مسابقات ويژه ای هم گزاشت که تيم ها باهم در يک بازی مسابقه بدن. بخدا اگر اینجور برنامه هارو بريزيم بدجوری هيجان بازی ها ميره بالا. نه فقط يک قرار ساده .!!! من با مديران صحبت ميکنم تا ایشالا با هماهنگی ليچ کينگ این تاپيک مخصوص هم راه بيوفته . تو فکر من خيلی چيزا بالاتر از اینا هست که نميتونم اینجوری بگم . بايد رو کاغذ پياده بشه. لطفا نظرات خودتون رو بگيد تا يک برنامه کامل و بدون نقص بشه.!

خوشبختم . منم مازيارم . به من بگين خاويار .!!!
که اشتباه نشه .! ( خجالت هم نکشين هااااااااااااااا)

قربانت به منم تو Live ميگن ماست خيار:biggrin1:

دوستان عزيز به ليچ کينگ پيغام بديد بگيد بياد اینجا و برنامه هارو بريزه و مارو باهم هماهنگ کنه. منکه بشخصه ایشون رو خيلی قبول دارم.
من بهشون پيغام زدم که بيان اینجا اما خبری ندادن به بنده. !

عزيز شما ميدوني چه اشتباهي كردي شما بايد اول تابستون اينكارارو مي كردي چون بعضيا درس دارن يا براي پيش دانشگاهي بخونن نميتونن بيان;)
ماستو خيار جان :دی ;):love: من اول تابستون قصد خريد ایکس باکس نداشتم. يعنی پولشو نداشتم. تازه اول شهريور خريدم و الان ميخوام با يه برنامه ريزی معين و عالی برای بچه های بازی سنتر وارد لايو بشم تا به همه خوش بگزره.

ماستو خيار جان :دی ;):love: من اول تابستون قصد خريد ایکس باکس نداشتم. يعنی پولشو نداشتم. تازه اول شهريور خريدم و الان ميخوام با يه برنامه ريزی معين و عالی برای بچه های بازی سنتر وارد لايو بشم تا به همه خوش بگزره.​

ببخشيد من فك ميكردم از اول تابستون ايكس باكس داشتي شما حالا gamertag ت چيه تو لايو ;)

ببخشيد من فك ميكردم از اول تابستون ايكس باكس داشتي شما حالا gamertag ت چيه تو لايو ;)
هنوز که نساختم. هروقت وارد شدم این هست :
Mcafee :love:
or
Mcafee*
or
Hellgate
or
....​
هرکدوم که بشه ساخت.

به به واقعا 2 روز نبودم چه اتفاقاتی افتاده ( رامین , ماست خیار , نیک نام , امیر , جناب آقای PRISON BREAK , فردین , ... خوبید ) :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
برنا مه ی جامع میخواید هر روز یه نفر بیاد بگه امروز ساعت فلان COD4 هر کی میاد دستش بالا :thumbsup: . چرا دعوا میکنید:ranting: . ( راستی هر کی از live این star wars FORCE خبرای خوب داره پست بده )

خوبید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or