Mcafee کاربر سایت Sep 13, 2008 #406 فکر ميکنين بهترين بازی که ميتونم بگيرم تا سرگرم کنه منو تا 5 ماه ديگه چی ميتونه باشه؟ GTA? Viva pinata? Gears of war? Fifa? Ace combat?
فکر ميکنين بهترين بازی که ميتونم بگيرم تا سرگرم کنه منو تا 5 ماه ديگه چی ميتونه باشه؟ GTA? Viva pinata? Gears of war? Fifa? Ace combat?
S sefroyek2007 کاربر سایت Sep 13, 2008 #407 نوشته شده توسط Mcafee: فکر ميکنين بهترين بازی که ميتونم بگيرم تا سرگرم کنه منو تا 5 ماه ديگه چی ميتونه باشه؟ GTA? Viva pinata? Gears of war? Fifa? Ace combat? بیشتر... تا 5 ماه؟؟ چه خبره نگران نباش یواش یواش دارن بازی های خوب میان فکر کنم GTA و FIFA خوب باشه البته نه تا 5
نوشته شده توسط Mcafee: فکر ميکنين بهترين بازی که ميتونم بگيرم تا سرگرم کنه منو تا 5 ماه ديگه چی ميتونه باشه؟ GTA? Viva pinata? Gears of war? Fifa? Ace combat? بیشتر... تا 5 ماه؟؟ چه خبره نگران نباش یواش یواش دارن بازی های خوب میان فکر کنم GTA و FIFA خوب باشه البته نه تا 5
Mcafee کاربر سایت Sep 13, 2008 #409 تا 5 ماه؟؟ چه خبره بیشتر... عزيزه دلم درايوم لايتون هست و همونطور که ميدونی ..... !
Ham3d کاربر سایت Sep 14, 2008 #412 امروز live من فعال شد... بیان یه شب همگی با هم قرار بزاریم GTA IV بریم...خوبه؟!
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Sep 14, 2008 #413 نوشته شده توسط Avenger: کی بد کمپانی لایو بازی میکنه؟! بیشتر... من بازی می کنم. اما cod4 کیفش بیشتره.
نوشته شده توسط Avenger: کی بد کمپانی لایو بازی میکنه؟! بیشتر... من بازی می کنم. اما cod4 کیفش بیشتره.
S A M کاربر سایت Sep 14, 2008 #414 یه نفر تو لایو هست که درایوش لایتون و فقط GOW , COD4 بازی میکنه . چند ماه صبر کنی COD5 میاد :biggrin1: .
یه نفر تو لایو هست که درایوش لایتون و فقط GOW , COD4 بازی میکنه . چند ماه صبر کنی COD5 میاد :biggrin1: .
Mcafee کاربر سایت Sep 16, 2008 #417 اگر کسی لاست پلنت (LOST PLANET) بازی ميکنه این جديدش بگه منم به لايو وصل شم.
Rainbow کاربر سایت Sep 16, 2008 #418 شما بهتره که دوستان رو ADD کنین و همونجا ( در لایو ) قرار مداراتون رو بذارین! شما اینجا با 1/10 ( یک دهم ) بچه های پایه لایو هم در ارتباط نیستین...
شما بهتره که دوستان رو ADD کنین و همونجا ( در لایو ) قرار مداراتون رو بذارین! شما اینجا با 1/10 ( یک دهم ) بچه های پایه لایو هم در ارتباط نیستین...
kiya کاربر سایت Sep 17, 2008 #419 نوشته شده توسط Rainbow: شما بهتره که دوستان رو ADD کنین و همونجا ( در لایو ) قرار مداراتون رو بذارین! شما اینجا با 1/10 ( یک دهم ) بچه های پایه لایو هم در ارتباط نیستین... بیشتر... ااا سلام چقد باهم CoD4 بازی کردیم نمیدونستم تویی:biggrin1: ------ CoD4 دیگه احتیاج به قرار گذاشتن نداره :cheesygri یه قرار بذاریم واسهGTA IV ... شنبه ساعت 3 بعد از ظهر مرسی
نوشته شده توسط Rainbow: شما بهتره که دوستان رو ADD کنین و همونجا ( در لایو ) قرار مداراتون رو بذارین! شما اینجا با 1/10 ( یک دهم ) بچه های پایه لایو هم در ارتباط نیستین... بیشتر... ااا سلام چقد باهم CoD4 بازی کردیم نمیدونستم تویی:biggrin1: ------ CoD4 دیگه احتیاج به قرار گذاشتن نداره :cheesygri یه قرار بذاریم واسهGTA IV ... شنبه ساعت 3 بعد از ظهر مرسی