xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

سلام بچه ها چند وقت بود نمی تونستم بیام.واقعا دلم برای چرت پرت حرف زدنای نیکنام تنگ شده :biggrin1: امشب ساعت 12 حتما یه سر می زنم.;)

عزيزان به نظر بنده بايد يک برنامه ريزی کامل و دقيق بشه . نه اینکه مثلا بگيد خوب اینجا که همه آنلاين هستن چه نيازی به قرار هست. اصلا قرار گزاشتن مزه و هيجان بازی رو بيشتر ميکنه.
يک برنامه ريزی کامل که در طول هفته و از ساعت 8 شب به بعد ( يا 7 ) هر شب 2 بازی انجام بشه توسط تمام بچه های سايت از جمله خودم.! اینجوری خيلی حال ميده . هر بازی به مدت 2-3 ساعت انجام ميگيره و بعدش همه از اون بازی ميان بيرون و ميرن تو بازی بعدی که تو برنامه اون شب هست. مثلا ميشه هفته ای دوبار کال آف ديوتی زد. بعد در طول این برنامه هفتگی ميشه مسابقات ويژه ای هم گزاشت که تيم ها باهم در يک بازی مسابقه بدن. بخدا اگر اینجور برنامه هارو بريزيم بدجوری هيجان بازی ها ميره بالا. نه فقط يک قرار ساده .!!! من با مديران صحبت ميکنم تا ایشالا با هماهنگی ليچ کينگ این تاپيک مخصوص هم راه بيوفته . تو فکر من خيلی چيزا بالاتر از اینا هست که نميتونم اینجوری بگم . بايد رو کاغذ پياده بشه. لطفا نظرات خودتون رو بگيد تا يک برنامه کامل و بدون نقص بشه.!
سلام
مازيار كه ميگه منم :biggrin1:
خوشبختم . منم مازيارم . به من بگين خاويار .!!!
که اشتباه نشه .! ( خجالت هم نکشين هااااااااااااااا)

اقایون یکی منه تازه کارم اد کنه به خدا صواب داره (1 در دنیاها صد ...)
Legend of 1991
کسی اینجا burnout بازی نمیکنه یا مثلا soulcalibur ؟؟؟؟
من کال اف دیوتی ندارم :-" :biggrin1:

همون شنبه که گفتم خوبه دیگه :cheesygri
شنبه از ساعت 3 ظهر به بعد همه باشید(Call of Duty 4)
به دوستاتونم بگین
هر کی به ادد لیستش بگه

مرسی

همون شنبه که گفتم خوبه دیگه :cheesygri
شنبه از ساعت 3 ظهر به بعد همه باشید(Call of Duty 4)
به دوستاتونم بگین
هر کی به ادد لیستش بگه

مرسی
این همون يک قرار ساده هست. این جور قرار ها به جايی نميرسه. بعضی ها ميان بعضی ها هم بندش نيستن. اما اگر مسابقات با برنامه ريزی و هماهنگی کامل انجام بشه............... اووووف کلی حال ميده.

این همون يک قرار ساده هست. این جور قرار ها به جايی نميرسه. بعضی ها ميان بعضی ها هم بندش نيستن. اما اگر مسابقات با برنامه ريزی و هماهنگی کامل انجام بشه............... اووووف کلی حال ميده.

خوب شما بگو چیکار کنیم:smile:

مرسی

هر كسي كه تازه وارده بايد خودش بقيه رو اد كنه نه اينكه بگه شما منو اد كنين!:biggrin1:
يه چيزي هم بگم ظهرها بچه ها اون قدر زيادن كه خيلي ها پشت در هاي بسته ميمونن!ماشالله كانكشن هيچ كس هم خوب نيست و 12 نفر رو نميكشه و هي يازي ميپوكه!
يعني ما اگه در روز 8 ساعت بازي ميكنم 7 ساعت 30 دقيقه توي لابي ها هستيم براي تعويض هوست!:biggrin1:
مازيار كه ميگه منم :biggrin1:
خود نامردشه!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
عزيزان به نظر بنده بايد يک برنامه ريزی کامل و دقيق بشه . نه اینکه مثلا بگيد خوب اینجا که همه آنلاين هستن چه نيازی به قرار هست. اصلا قرار گزاشتن مزه و هيجان بازی رو بيشتر ميکنه.

يک برنامه ريزی کامل که در طول هفته و از ساعت 8 شب به بعد ( يا 7 ) هر شب 2 بازی انجام بشه توسط تمام بچه های سايت از جمله خودم.! اینجوری خيلی حال ميده . هر بازی به مدت 2-3 ساعت انجام ميگيره و بعدش همه از اون بازی ميان بيرون و ميرن تو بازی بعدی که تو برنامه اون شب هست. مثلا ميشه هفته ای دوبار کال آف ديوتی زد. بعد در طول این برنامه هفتگی ميشه مسابقات ويژه ای هم گزاشت که تيم ها باهم در يک بازی مسابقه بدن. بخدا اگر اینجور برنامه هارو بريزيم بدجوری هيجان بازی ها ميره بالا. نه فقط يک قرار ساده .!!! من با مديران صحبت ميکنم تا ایشالا با هماهنگی ليچ کينگ این تاپيک مخصوص هم راه بيوفته . تو فکر من خيلی چيزا بالاتر از اینا هست که نميتونم اینجوری بگم . بايد رو کاغذ پياده بشه. لطفا نظرات خودتون رو بگيد تا يک برنامه کامل و بدون نقص بشه.!

خوشبختم . منم مازيارم . به من بگين خاويار .!!!
که اشتباه نشه .! ( خجالت هم نکشين هااااااااااااااا)

پايه ي مسابقات هستم ولي نه مسابقه ي COD 4 ها.مسابقه ي Gears of War.
بروبچ COD 4 با خودتون يك برنامه بريزين بياين با ما مسابقه ي Gears of War بدين بعدن ما هم با شما مسابقه ي COD ميديم.:p:love:

خوب شما بگو چیکار کنیم:smile:

مرسی
دارم با ليچ کينگ صحبت ميکنم تا برنامه ها ريخته بشه.
پايه ي مسابقات هستم ولي نه مسابقه ي COD 4 ها.مسابقه ي Gears of War.
بروبچ COD 4 با خودتون يك برنامه بريزين بياين با ما مسابقه ي Gears of War بدين بعدن ما هم با شما مسابقه ي COD ميديم.:p:love:
طبق برنامه ای که داده ميشه هر روز 2 بازی انجام ميشه از ساعت 7-8 شب به بعد . که هم کال هست و هم گيرز.
بعد در روز های مخصوصی مسابقاتی انجام ميشه که اونا هم بايد برنامه ريزی بشن. دوستان اینا همش در حد حرف هست هنوز وبايد همکاری بشه و هماهنگی ايجاد بشه. از تمام عزيزان خواهش ميکنم عجله نکنيد و اینکه همکاری کنيد . ممنون .
با این برنامه ها بازی ها بسيار لذت بخش تر خواهد شد . اینو بهتون قول ميدم. ميشه مثل مسابقات المپيک.

يعني ما اگه در روز 8 ساعت بازي ميكنم 7 ساعت 30 دقيقه توي لابي ها هستيم براي تعويض هوست
اگر از پچه های پايه بازی يکی يه ADSL512 بگيره ميتونه هميشه اون هاست باشه تا بازی بهتر اجراب شه و کانکشن ها تقويت بشن. کلا بايد 1-2 نفر پشتيبان داشته باشيم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or