xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

بچه ها کسی اینجا اهل فیفا استریت 3 نیست ؟؟؟؟ آنلاینش خیلی حال میده ;)
( من با خارجی ها وقتی میخوام بازی کنم خیلی لگ داره ، تو تاپ اسپین 3 هم دقیقا همینطور بود که امشب با یکی از بچه های ایرانی بازی کردم اصلا هیچ مشکلی نداشت (( حتی یک ذره )) احتمالا اینم همین طوریه )
این قدر به بازی های اکشن نچسبید بابا هر وقت من رفتم تو لایو دیدم دارن COD4 بازی میکنن !!!:eek: بازی های ورزشی هم خدایی خیلی حال میده :love:

بچه ها کسی اینجا اهل فیفا استریت 3 نیست ؟؟؟؟ آنلاینش خیلی حال میده ;)
( من با خارجی ها وقتی میخوام بازی کنم خیلی لگ داره ، تو تاپ اسپین 3 هم دقیقا همینطور بود که امشب با یکی از بچه های ایرانی بازی کردم اصلا هیچ مشکلی نداشت (( حتی یک ذره )) احتمالا اینم همین طوریه )
این قدر به بازی های اکشن نچسبید بابا هر وقت من رفتم تو لایو دیدم دارن COD4 بازی میکنن !!!:eek: بازی های ورزشی هم خدایی خیلی حال میده :love:
بابا تو انقدر به ورزش نچسب cod4 بیشتر حال میده ها الف الف الف .

بابا تو انقدر به ورزش نچسب cod4 بیشتر حال میده ها الف الف الف .

همین این قدر به بازی های اکشن چسبیدید که میگن بازی ضرر داره دیگه !! بسه بابا مختون نپکید ؟؟؟؟ هر موقع من اومدم همه ریخته بودن تو این بازی :eek::eek::eek::evil::evil::evil:
خلاصه هر کی فیفا استریت 3 رو پایه هست ، ما هم هستیم ;)
یا علی

GTA IV

سلام بچه ها هیچکدوم پایه ی gta iv نیستید.خیلی حال میده.:biggrin1::love:
چرا این قدر شما بی حالین.تاپیکای :sick:ps3:sick: رو ببینین هر روز قرار میذارن بازی میکنن.:-"

داداش میشه بگی halo3 رو چه جوری باید آنلاین بازی کنم من هزچی میرم تو سروری پیدا نمی کنم که باهاشون بازی کنم:(
باید بری تو قسمت Match Making و Xbox Live رو بر روی Open Party بگذاری.
وقتی رفتی باید صبر کنی تا بازی هایی که جای خالی دارند رو پیدا کنه و بعد تو هم به اونا بپیوندی.
با تشکر، Mr.Nobakht

سلام بچه ها هیچکدوم پایه ی gta iv نیستید.خیلی حال میده.:biggrin1::love:
چرا این قدر شما بی حالین.تاپیکای :sick:ps3:sick: رو ببینین هر روز قرار میذارن بازی میکنن.:-"
معمولا من و امير و رضا و گاهي اوقات هم روزبه GTA IV بازي ميكنيم.البته نصف شب ها ساعت 2 بعد.
اينا گيمر تگامونه:
MAFIA1980,Firouzfard,King of Pershia,خدا بيامرزRoozbeh X98

آخرین ویرایش:
همین این قدر به بازی های اکشن چسبیدید که میگن بازی ضرر داره دیگه !! بسه بابا مختون نپکید ؟؟؟؟ هر موقع من اومدم همه ریخته بودن تو این بازی :eek::eek::eek::evil::evil::evil:
خلاصه هر کی فیفا استریت 3 رو پایه هست ، ما هم هستیم ;)
یا علی
تو خودت هم كه COD 4 بازي ميكني.:cheesygri:laughing:
من از اين به بعد افتادم تو خط Euro 2008 اگه هستي بگو كه قرار بذاريم.

معمولا من و امير و رضا و گاهي اوقات هم روزبه GTA IV بازي ميكنيم.البته نصف شب ها ساعت 2 بعد.
اينا گيمر تگامونه:
MAFIA1980,Firouzfard,King of Pershia,خدا بيامرزRoozbeh X98

روزبه رو یادم انداختی بازم دلم گرفت.دلم براش خیلی می سوزه آخه دقیقا می دونم چه حسی داره. غم دوری از بچه های لایو برای هر لایو بازی سخته بخدا. :((

روزبه ما رو هم در عم خودت شریک بدون.البته امیدوارم درست شه, که می شه.نگران نباش.;)

تو خودت هم كه COD 4 بازي ميكني.:cheesygri:laughing:
من از اين به بعد افتادم تو خط Euro 2008 اگه هستي بگو كه قرار بذاريم.

من کلا یکی - دو روز بیشتر بازی نکردم :biggrin1:
واقعا هنوزم تو کف Greas of War آنلاین موندم :((:((:((:((:((
ایول که افتادی تو خط :laughing: منم پایم بد جور ;) پس قرار رو OK کن و بزن زنگو !!! :eek: :laughing:
راستی کسی تو یورو 2004 شاخ بازی در نیاره واسه من :cool: و منو ضعیف خطاب نکنه چون ممکنه دست دومی که با میزنه 4 تایی و بیشتر بشه :cool::cool::cool:

واسه چي تو كف موندي؟؟:confused:

به خاطر اینکه دیسکم استیلث کامل نبود ، خودم استیلثش کردم ولی بد رایت شد و دستگاه نخوند :((:((:((:(( البته همون موقع برای Cod4 هم همین کارو انجام دادم و رایت کردم ولی اون سالم از آب دراومد این یکی نه :((:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or