xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

با سلام
یک سوال داشتم من به لایو وصل هستم و با دیسک های پلی باکس بازی می کنم خواستم بدونم احتمال بن شدنم چقدره؟
با تشکر:دانیال

با برنامه XDVDMulleter چک کن ببین Stealth هست یا نه .اگر هم درایوت iXtreme روش باشه اگه دیسکت مشکل داشته باشه اجرا نمی کنه.
اینم لینک آموزش و دانلود برنامه ها توسط Lich King
اینجا

راستی سامان جان از امضات حال کردم. *خوبی *

آخرین ویرایش:
سوالت خيلي کليه،;) اکثر بازي ها يه قسمتي به نام Xbox Live يا MultiPlayer دارند که مي شه از اونجا يکي سرور بشه و بقيه رو invite (دعوت) کنه.

البته .. بايد اکانت گلدتو فعال کني که احتمالا کردي..

حالا خودت ياد مي گيري

1. اول gamertage بچه ها رو که تو سايت هست رو بردار و برو به قسمت friend's تو xbox liveو خودش نوشته add friend ( چيزي به غير از اون نيست ) بعد gamertage بچه هارو عيناً وارد ميکني اول خودمو add کن تا بهت يادبدم اگه ياد نگرفتي :biggrin1:.

2. ADSL چه 512 باشه چه 128 بازي هارو ميکشه البته مربوط به شرکتي که اشتراک گرفتي مربوط مي شه که نوسانات داخلي نداشته باشه.. حتي با 128 هم اگر real باشه راحت مي شه بازي کرد ولي معمولا نوسان داره و 128 نيست مثلا از بين 64 ت 128 نوسان مي کنه ولي بعضي شرکت ها هستند که واقعاً خدمات خوبي ميدن مثل ( داتک،پارس آنلاين،اوراکل،..)

موفق باشي
دستت درد نکنه رفتم تو لایو اد کردن راحت بود ممنون بازیم کردم یه ربع gow بازی کردم البته زیاد حال نداد به نظره من gow زیاد آنلاینش حال نمیده ولی خوب اصلا لگ نمی خورد راحت بازی کردم بدونه هیچ مشکلی صبح شمارو اد می کنم البته به شرطه نگفتنه خوبی فقط یه چیزی من چه جوری می تونم باشما بازیکنم ؟ می خوام با شما cod4 بازی کنم میشه برام توضیح بدید راستی یه چیزه دیگه چرا تو مشخصاته من الان گیمر تگمو نزده من وارد کردم برای شما ها همتون زده:(

دستت درد نکنه رفتم تو لایو اد کردن راحت بود ممنون بازیم کردم یه ربع gow بازی کردم البته زیاد حال نداد به نظره من gow زیاد آنلاینش حال نمیده ولی خوب اصلا لگ نمی خورد راحت بازی کردم بدونه هیچ مشکلی صبح شمارو اد می کنم البته به شرطه نگفتنه خوبی فقط یه چیزی من چه جوری می تونم باشما بازیکنم ؟ می خوام با شما cod4 بازی کنم میشه برام توضیح بدید راستی یه چیزه دیگه چرا تو مشخصاته من الان گیمر تگمو نزده من وارد کردم برای شما ها همتون زده:(

در مورد gow که می گی حال نداد, درکت می کنم منم اولین بار همین فکرو می کردم.اما بعدا می بینی حال میده.البته به پای جذابیت COD4 نمی رسه.
در مورد گیمر تگت هم اگه می خوای بیاد زیر اسمت بورو بالای صفحه نوشته لیست XboxLive اونجا گیمر تگت رو وارد کن.

در مورد gow که می گی حال نداد, درکت می کنم منم اولین بار همین فکرو می کردم.اما بعدا می بینی حال میده.البته به پای جذابیت COD4 نمی رسه.
در مورد گیمر تگت هم اگه می خوای بیاد زیر اسمت بورو بالای صفحه نوشته لیست XboxLive اونجا گیمر تگت رو وارد کن.

شاید ولی من می خوام cod4 بازی کنم با halo راستی من ادت کردم باید ok بدی ;)

گیمر تگمرو هم زدم ولی نمیدونم چرا نمیاد شاید یکم طول میکشه

برای cod4 ,بازی کردن با خارجی ها رو بی خیال شو چون سرعتمون پایینه.اگه می خوای بازی کنی هر شب ساعت 12 بیا به یکی از بچه ها بگو Invited کنه.
در مورد گیمر تگتم نمی دونم من که زدم همون لحظه اومد.شاید قوانین سایت تغییر کرده و باید توسط مدیر تائید شه. نمی دونم.:confused:
اگر هم بخوای مثل مال ما تو امضاتم یکیشو بذاری بورو به سایت mygamercard.net و گیمر تگتو وارد کن و مدل نمایشش هم خودت بپسند بعدش بهت یه لینک میده که بیار اون لینک رو بذار تو امضات وتمام شد.:biggrin1:

چشم هرموقه آن شدم ...

مشکلی فکر نکنم داشته باشه واسه من اولش اومد ولی همین 1 هفته پیش تا 2 روز گیمرتگم نیومد ولی الان درسته ... :):cheesygri:biggrin1: :groupwave::gunner:

باید با هم بریم cod یه گروه قدر تشکیل بدیم بفهمن ایرانی یعنی چه
من دیشب بازی میکردم یه گروه بودن توی اون قسمتی هست که یه خاکریز با چند تا صندوق وسطه زمینه ( اسمه مپش الان یادم نمیاد ) 6 نفر بودن 3تا رو خاکریز بودن 3 تا گوشه ها
حتی یکبار کشته نشدن یعنی با هم کاملا مچ بودن هر کی رد میشد یا اسنایپش میکردن یا نایف همشونم امتیازاشون فیکس 30 بود .
ما هم باید با هم یه یه گروه تشکیل بدیم و اسمشم بذاریم
این گروه خفن:sniper::coolgun::gunner:

هر کی پایست گیمرتگشو بذاره

از من اینه : DarkCondition

باید با هم بریم cod یه گروه قدر تشکیل بدیم بفهمن ایرانی یعنی چه
من دیشب بازی میکردم یه گروه بودن توی اون قسمتی هست که یه خاکریز با چند تا صندوق وسطه زمینه ( اسمه مپش الان یادم نمیاد ) 6 نفر بودن 3تا رو خاکریز بودن 3 تا گوشه ها
حتی یکبار کشته نشدن یعنی با هم کاملا مچ بودن هر کی رد میشد یا اسنایپش میکردن یا نایف همشونم امتیازاشون فیکس 30 بود .
ما هم باید با هم یه یه گروه تشکیل بدیم و اسمشم بذاریم
این گروه خفن:sniper::coolgun::gunner:

هر کی پایست گیمرتگشو بذاره

از من اینه : DarkCondition

عزیز مثل اینکه تا حالا با بچه ها بازی نکردی.همه ایرانیها با هم بازی میکنن و با خارجی ها کاری ندارن.در ضمن فرقی نداره کی با کی همگروه می شه همه با هم مچ هستن.

دوستان من میخوام یه سری بازی برای Live بگیرم میخواستم بدونم کسی هست که Team Fortress 2 هم بازی کنه ؟
با تشکر، Mr.Nobakht

والا من خودم چند باری خواستم بازی کنم اما از بچه های ایرانی کسی نبود .با خارجی هام که می دونی پینگ ما اجازه نمی ده.حالا نمی گم اینجا بچه ها با هم قرار بذارن که بازی کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or