xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

اینجا کسی آنریل 3 نمیزنه ؟؟؟ آخه خیلی حال میده ، رفتم با خارجی ها زدم همه رو سوسک کردم :laughing:
( جدی گفتم ها !!! ;) )
بعدشم ظاهرا فعلا هیلو تعطیله !!! آخه هیچکس نبود !! :eek::eek::eek::eek:
ولی بروبچ ایرانی داشتن Frontlines میزدن :laughing: این بازیم خدایی انلاینش خیلی حال میده :love::love::love::love::love:

اینجا کسی آنریل 3 نمیزنه ؟؟؟ آخه خیلی حال میده ، رفتم با خارجی ها زدم همه رو سوسک کردم :laughing:
( جدی گفتم ها !!! ;) )
بعدشم ظاهرا فعلا هیلو تعطیله !!! آخه هیچکس نبود !! :eek::eek::eek::eek:
ولی بروبچ ایرانی داشتن Frontlines میزدن :laughing: این بازیم خدایی انلاینش خیلی حال میده :love::love::love::love::love:

من رو اد کن halo و bf بازی میکنم ... .

خواهشا" دیگه خوبی رو تو این تاپیک تموم کنید بیاید تو لایو اونجا حسابتون رو میرسم مخصوصا" آقا روزبه ی خالی بند .
درباره ی قرار بگم اگه تونستم امشب ساعت 12 میام اگر بالای 4 نفر بودیم BF میترکونیم .
من رو هم حتما" add کنید . :biggrin1:

با تشکر

ببخشید مگه کنسولهای شما کپی خور نیست؟
مگه بازیتون کپی نیست پس چطوری تو لایو بازی میکنید؟
chera hast.
khob riske ban shodanam ziade dige albatte kheylia sp ro check mikonan va kheyliam na mesle man
modirane mohtaram bebakhshid computeram virus gerefte farsi nemizane chan rooz dige doros mishe. lotfan ban nakonin
:(:love:

ببخشید مگه کنسولهای شما کپی خور نیست؟
مگه بازیتون کپی نیست پس چطوری تو لایو بازی میکنید؟

چرا کپی خورن اما رو دستگاه همه بچه ها iXtreme هستش و دیسکامونم همه Stealth هستن که تا حدود خیلی خیلی زیادی جلوی شناسایی رو میگیره.

چرا کپی خورن اما رو دستگاه همه بچه ها iXtreme هستش و دیسکامونم همه Stealth هستن که تا حدود خیلی خیلی زیادی جلوی شناسایی رو میگیره.

بله همونطور که آقا فردین میفرمایند ixtreme باید داشته باشید که آخرین ورژنش 1.4 هست و کارش شناسایی بازی هست اگر خطر احساس کنه بازی لود نمیشه.

>>>>> اطلاعات بیشتر <<<<<

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=4367

برو بچز منم تازه به لایو وصل شدم چه طوری می تونم بیام با شما بازی کنم ؟ چه جوری شمارو add کنم ؟ pes2008 رو میشه با 256 آنلاین بازی کرد ؟

سوالت خيلي کليه،;) اکثر بازي ها يه قسمتي به نام Xbox Live يا MultiPlayer دارند که مي شه از اونجا يکي سرور بشه و بقيه رو invite (دعوت) کنه.

البته .. بايد اکانت گلدتو فعال کني که احتمالا کردي..

حالا خودت ياد مي گيري

1. اول gamertage بچه ها رو که تو سايت هست رو بردار و برو به قسمت friend's تو xbox liveو خودش نوشته add friend ( چيزي به غير از اون نيست ) بعد gamertage بچه هارو عيناً وارد ميکني اول خودمو add کن تا بهت يادبدم اگه ياد نگرفتي :biggrin1:.

2. ADSL چه 512 باشه چه 128 بازي هارو ميکشه البته مربوط به شرکتي که اشتراک گرفتي مربوط مي شه که نوسانات داخلي نداشته باشه.. حتي با 128 هم اگر real باشه راحت مي شه بازي کرد ولي معمولا نوسان داره و 128 نيست مثلا از بين 64 ت 128 نوسان مي کنه ولي بعضي شرکت ها هستند که واقعاً خدمات خوبي ميدن مثل ( داتک،پارس آنلاين،اوراکل،..)

موفق باشي

با سلام
یک سوال داشتم من به لایو وصل هستم و با دیسک های پلی باکس بازی می کنم خواستم بدونم احتمال بن شدنم چقدره؟
با تشکر:دانیال
البته به stealth patch بازی مربوط هست که ماله playbox کاملتر از بقیه هست. ولی firmware دستگاه خیلی خیلی مهمه که اگه iXtreme 1.4 باشه که آخریشه احتمال بن شدن دستگاه خیلی خیلی کمه یعنی در واقع صفره ولی اتفاق یک بار می افته دیگه :biggrin1:

اگر Microsoft بخواد بن کنه ، می کنه........ ( تا آلانشم کلی به کپی بازها حال داده):cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or