xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

درود
بچه ها منم میخوام بیام تو بازی
فقط میخواستم بدونم آیا برای لایو بازی کردن حتما باید اکانت گلد داشته باشیم یا نه همینجوری میشه.
آخه من تازه وارد لایو هستم.
خیلی دوست دارم PES2008 رو با شماها بازی کنم.
بعد یک سوال دیگه هم داشتم که من نزدیک یک سال 360 دارم و 12212 گیم اسکور دارم حالا میخوام برم لایو ولی اسم گیمر تگ من چیز دیگه است میخواستم بدونم نمیشه این گیم اسکور رو منتقل کنم به گیمر تگ لایوم؟

به خدا نمیدونم چرا 2 تا پست شد.

آخرین ویرایش:
درود
بچه ها منم میخوام بیام تو بازی
فقط میخواستم بدونم آیا برای لایو بازی کردن حتما باید اکانت گلد داشته باشیم یا نه همینجوری میشه.
آخه من تازه وارد لایو هستم.
خیلی دوست دارم PES2008 رو با شماها بازی کنم.
بعد یک سوال دیگه هم داشتم که من نزدیک یک سال 360 دارم و 12212 گیم اسکور دارم حالا میخوام برم لایو ولی اسم گیمر تگ من چیز دیگه است میخواستم بدونم نمیشه این گیم اسکور رو منتقل کنم به گیمر تگ لایوم؟

به خدا نمیدونم چرا 2 تا پست شد.

1-آره باید Gold داشته باشی.
2-نه نمیشه گیم اسکورو به یه اسم دیگه انتقال بدی.بهتره همون profile ی رو که 12212 تا امتیاز داری رو تبدیل به live کنیش.همون اولم بهت 1 ماه gold مجانی میده.

منم بازی :gunner:

تازه xbox گرفتم و 6 تا بازی تموم کردم ... خیلی حال میده یه دفه ای جو گیر شدم به live وصل شم اما هی چیز از مکان live نمیدونم ... کسی میتونه کمک کنه تا بیفتم تو ؟

با این بازی ها کسی live بازی میکنه ===> HALO3 , Bad company , call of duty 4 ,
army of two .

متشکرم

این گیم های بکش بکش چیه شماها هی بازی میکنین آینده مملکتو با این کارای خشن به باد میدین :biggrin1:

اینجا Grid باز نداریم؟ البته من آماتورما ولی اگه عادت کنم آخر دسفرمونم (1 ساعت بیشتر بازی نکردم) رفتم با این خارجیا زدم کاملا" سوسک شدم :biggrin1:

سلام دوستان، من اینترنت محدود دارم.
می خواستم بدونم که با یک ساعت GTA IV بازی کردن چند مگابایت دانلود میشه؟ (اگه GTA IV رو نمی دونستید یک بازی دیگه مثال بزنید.)

من هرشب (اکثر شبا:biggrin1:) ساعت 3 به بعد تا خودِ صبح هستم;)
gta IV
CoD4
Lost Planet Colonies
GoW (به زودی)
و بازیای دیگه که انلاین حال میده بگین بگیرم:cheesygri

گیمرتگ من: KIYAMARAMY

مرسی

سلام دوستان، من اینترنت محدود دارم.
می خواستم بدونم که با یک ساعت GTA IV بازی کردن چند مگابایت دانلود میشه؟ (اگه GTA IV رو نمی دونستید یک بازی دیگه مثال بزنید.)

اتفاقا من همین بازیو تست کردم:biggrin1:
یک ساعت و ده دقیقه حدودا 70 مگ کم کرد

موفق باشی

مثلا" من الان بخوام GOW با بچه های سایت بازی کنم باید چیکار کنم؟باید گیمر تگ خودم رو بدم بعد خود بچه ها منو دعوت میکنن؟ یعنی کسایی که سرور هستن هر روز میان این تایپیک رو چک میکنند!
مگه قرار نشد برنامه هفتگی گذاشته بشه چی شد
راستی مگه قرار نشد هر 2-3 ساعت که با کنسول بازی میکنید 1.5 ساعت استراحت بدین که 3چراغ نشه
یعنی بچه ها وقتی میرن تو لایو جوگیر میشن دیگه خاموش نمیکنن تا 3-4 ساعت؟؟؟
چون اکثر بچه میگن ما از 12 شب تا صبح هستیم!!!

آخرین ویرایش:
مثلا" من الان بخوام GOW با بچه های سایت بازی کنم باید چیکار کنم؟باید گیمر تگ خودم رو بدم بعد خود بچه ها منو دعوت میکنن؟ یعنی کسایی که سرور هستن هر روز میان این تایپیک رو چک میکنند!
مگه قرار نشد برنامه هفتگی گذاشته بشه چی شد
راستی مگه قرار نشد هر 2-3 ساعت که با کنسول بازی میکنید 1.5 ساعت استراحت بدین که 3چراغ نشه
یعنی بچه ها وقتی میرن تو لایو جوگیر میشن دیگه خاموش نمیکنن تا 3-4 ساعت؟؟؟
چون اکثر بچه میگن ما از 12 شب تا صبح هستیم!!!

بله هر کسی که آنلاین بشه میتونه یه Match بسازه و شما رو Inivite کنه

یعنی کسایی که سرور هستن

مگه کانتره ؟ :دی

مگه قرار نشد هر 2-3 ساعت که با کنسول بازی میکنید 1.5 ساعت استراحت بدین که 3چراغ نشه

قرار شد ؟ :دی من به شخصه 3-4 دفعه حتی تا حدود 17-18 ساعت هم روشن گذاشتم هیچی نشده ! حالا نمیگم شما هم روشن بزار !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or