xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

هم اینکه دفعه ی قبلی که سیم مودم رو زدم به 360 سه چراغ شدم و یکی دیگه خریدم.

:eek::eek:
جدا" فکر کردی به خاطر سیم مودم کنسولت نابود شده ؟

راستی تو لایو فقط با دوستامون میتونیم بازی کنیم یا با همه؟فقط با ادلیستمون یا با هرکسی که در جهان به لایو وصله میتونیم بازی کنیم؟؟

با چندین میلیون نفر از سراسر جهان میتونی بازی کنی ! بالاخره باید با یه سری افراد آشنا بشی که برن توی Addlist ــت

ممنون Sam Fisher جان خیلی کمک کردی.پس منم فردا ظهر انشاالله به امید خدا به جمعتون می پیوندم.فردا چه ساعتی بیام همه هستین؟ چه بازی طرفدارش از همه بیشتره و حال میده؟؟

ممنون Sam Fisher جان خیلی کمک کردی.پس منم فردا ظهر انشاالله به امید خدا به جمعتون می پیوندم.فردا چه ساعتی بیام همه هستین؟ چه بازی طرفدارش از همه بیشتره و حال میده؟؟
ظهر ها کسی زیاد نیست اما از 6-7 بعد از ظهر سر و کله ی بچه ها پیدا میشه :دی
بازی های پر طرفدارم COD4-GEOW-GTA IV ــه

كسي اينجا Team Fortress بازي نميكنه؟؟؟من از فردا هستم هر كي ميخواد بگه فردا بريم بازي كنيم
كلا نميدونم چرا اين بازي توي ايران زياد طرفدار نداره؟;)

من خودم فردا میام.من عاشقه team Fortress هستم.ولی تاحالا بازی نکردم:biggrin1:
شنیدم GTA IV در لایو قسمت های مختلف داره.درست شنیدم؟؟میگن که یک قسمتش یک عده پلیس هستن و یک عده دزد که همدیگرو میکشن.

بروبچ Xbox-Live چرا شماها اینقدر بی بخارید؟؟همین چند دقیقه پیش تو تاپیک بروبچ PS3 بودم کلی حال کردم.کلی شلوغه(قسمت آنلاین)ولی اینجا هیچ خبری نیست.بیاین همدیگرو اد کنیم و قرار بذاریم یک ساعتی همگی با هم آن بشیم.
هرکی نظرشو درباره ی ساعت و بازیه مورد نظرش همینجا بگه.
من خودم شروع میکنم.
ساعت 18 بازیه:Call of Duty 4
Gamertag:Mafia1980

بروبچ Xbox-Live چرا شماها اینقدر بی بخارید؟؟

:eek:

حالا من خودم که نه ! ولی بچه ها همیشه به تعداد زیاد تقریبا هستن !
برو اینجا و بچه ها رو با زدن دکمه ی
group_link.png
اَد کن ...

درود
بچه ها منم میخوام بیام تو بازی
فقط میخواستم بدونم آیا برای لایو بازی کردن حتما باید اکانت گلد داشته باشیم یا نه همینجوری میشه.
آخه من تازه وارد لایو هستم.
خیلی دوست دارم PES2008 رو با شماها بازی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or