KhashiMetal کاربر سایت Sep 17, 2007 #212 یا Cod4 Mp ؟ بیشتر... ؟؟؟؟؟؟؟ مگه بازي رليز شده ... امکان نداره که... با دموش ميشه لايو زد ؟ --- مخففش ميشه Cod4 : Mw
یا Cod4 Mp ؟ بیشتر... ؟؟؟؟؟؟؟ مگه بازي رليز شده ... امکان نداره که... با دموش ميشه لايو زد ؟ --- مخففش ميشه Cod4 : Mw
S SamFisher کاربر سایت Sep 17, 2007 #213 مگه بازي رليز شده ... امکان نداره که... با دموش ميشه لايو زد ؟ بیشتر... کی گفته بازی ریلیز شده ؟ دموی مولتی پلیر قابل بازیش ریلیز شده ! با دموش هم فقط میشه لایو زد ! :laughing: اصلا سینگل نمیشه بازی کرد ! مخففش ميشه Cod4 : Mw بیشتر... من منظورم این بود : Call Of Duty 4 : Multi Player Beta
مگه بازي رليز شده ... امکان نداره که... با دموش ميشه لايو زد ؟ بیشتر... کی گفته بازی ریلیز شده ؟ دموی مولتی پلیر قابل بازیش ریلیز شده ! با دموش هم فقط میشه لایو زد ! :laughing: اصلا سینگل نمیشه بازی کرد ! مخففش ميشه Cod4 : Mw بیشتر... من منظورم این بود : Call Of Duty 4 : Multi Player Beta
play3 کاربر سایت Apr 25, 2008 #221 fifa08 guitar hiro fifa street gers of war رو هر كس پايست امروز بازي كنيم اونم هر ساعتي كه شما مايليد
fifa08 guitar hiro fifa street gers of war رو هر كس پايست امروز بازي كنيم اونم هر ساعتي كه شما مايليد
play3 کاربر سایت Apr 27, 2008 #222 نوشته شده توسط play3: fifa08 guitar hiro fifa street gers of war رو هر كس پايست امروز بازي كنيم اونم هر ساعتي كه شما مايليد بیشتر... يعني هيچكس اين بازيها رو انلاين بازي نميكنه:confused:
نوشته شده توسط play3: fifa08 guitar hiro fifa street gers of war رو هر كس پايست امروز بازي كنيم اونم هر ساعتي كه شما مايليد بیشتر... يعني هيچكس اين بازيها رو انلاين بازي نميكنه:confused:
Mohammad Aquatic Guru Loyal Member Apr 27, 2008 #223 نوشته شده توسط play3: يعني هيچكس اين بازيها رو انلاين بازي نميكنه:confused: بیشتر... gow, cod4, guitar hero, vegas2 ,... رو بچه ها هر روز بازی میکنن، شما چند تا از بچه های لایو رو add کن ( گیمرتگ ها توی امضا یا پروفایل هست ) تا بتونی باهاشون بازی کنی.
نوشته شده توسط play3: يعني هيچكس اين بازيها رو انلاين بازي نميكنه:confused: بیشتر... gow, cod4, guitar hero, vegas2 ,... رو بچه ها هر روز بازی میکنن، شما چند تا از بچه های لایو رو add کن ( گیمرتگ ها توی امضا یا پروفایل هست ) تا بتونی باهاشون بازی کنی.
Rajer کاربر سایت May 4, 2008 #224 سلاااام من به خاطر cod4 یه xbox نو خریدم تازه کپی خور نکردم یه cod4 اریجینال هم خریدم که دیگه مثل دفه پیش بن نشم از فردا هر شب هستم
سلاااام من به خاطر cod4 یه xbox نو خریدم تازه کپی خور نکردم یه cod4 اریجینال هم خریدم که دیگه مثل دفه پیش بن نشم از فردا هر شب هستم
mmmm کاربر سایت May 4, 2008 #225 من هم COD4 اورجینال گرفتم فقط نمی دونم کی ها بازی می کنن و چه ساعت هایی بازی می کنن !!!