xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

من هم بیشتر موقع ها هستم ولی فلان هم امتحان دارم و هم profile قاطی کرده
فقط COD 4
IIG Persia Team
خوبي عرفان من رامينم:biggrin1:.به به همه كه هستن خشي عرفان:bye:.آقا رو منم حساب كنين البته فعلا امتحانا يقمونو گرفته.فقط همcod4.(گيمر تگمم عوض كردم):arrowl:
RKD Persia Team

آخرین ویرایش:
خوبي عرفان من رامينم:biggrin1:.به به همه كه هستن خشي عرفان:bye:.آقا رو منم حساب كنين البته فعلا امتحانا يقمونو گرفته.فقط همcod4.(گيمر تگمم عوض كردم):arrowl:
RKD Persia Team
پس RKD تو هستی آخه از روزی که من رفتم 4 تا Persia Team اضافه شده من فقط 1 دونشون رو میشناسم :eek:

پس RKD تو هستی آخه از روزی که من رفتم 4 تا Persia Team اضافه شده من فقط 1 دونشون رو میشناسم :eek:
تو مگه دوباره شروع كردي بازي كردن.خوشا به حالت سلام منو به نيك نام وعليرضا برسون.;)
راستيgnl persia team كيه؟بچه ها تا يك مااه ديگه ميام./:)

تو مگه دوباره شروع كردي بازي كردن.خوشا به حالت سلام منو به نيك نام وعليرضا برسون.;)
راستيgnl persia team كيه؟بچه ها تا يك مااه ديگه ميام./:)
نه بابا من هنوز نرفتم بازی کنم ولی بعد از امتحانات میام ! GNL بهراد هست یکی از اعضای قدیمی Persia Team راستی تو CCD-VLA رو میشتاسی ؟ اینا جدیدا وارد Persia Team شدن

نه بابا من هنوز نرفتم بازی کنم ولی بعد از امتحانات میام ! GNL بهراد هست یکی از اعضای قدیمی Persia Team راستی تو CCD-VLA رو میشتاسی ؟ اینا جدیدا وارد Persia Team شدن
نه من نميشناسم:confused:.اما خوبه كه خيليها دارن وارد Persia Team ميشن.فعلا... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or