Rajer
کاربر سایت
من هم COD4 اورجینال گرفتم
فقط نمی دونم کی ها بازی می کنن و چه ساعت هایی بازی می کنن !!!
من که از ساعت 10 شب هستم تا 1 صبح
من هم COD4 اورجینال گرفتم
فقط نمی دونم کی ها بازی می کنن و چه ساعت هایی بازی می کنن !!!
خوبي عرفان من رامينم:biggrin1:.به به همه كه هستن خشي عرفان.آقا رو منم حساب كنين البته فعلا امتحانا يقمونو گرفته.فقط همcod4.(گيمر تگمم عوض كردم):arrowl:من هم بیشتر موقع ها هستم ولی فلان هم امتحان دارم و هم profile قاطی کرده
فقط COD 4
IIG Persia Team
پس RKD تو هستی آخه از روزی که من رفتم 4 تا Persia Team اضافه شده من فقط 1 دونشون رو میشناسمخوبي عرفان من رامينم:biggrin1:.به به همه كه هستن خشي عرفان.آقا رو منم حساب كنين البته فعلا امتحانا يقمونو گرفته.فقط همcod4.(گيمر تگمم عوض كردم):arrowl:
RKD Persia Team
تو مگه دوباره شروع كردي بازي كردن.خوشا به حالت سلام منو به نيك نام وعليرضا برسون.پس RKD تو هستی آخه از روزی که من رفتم 4 تا Persia Team اضافه شده من فقط 1 دونشون رو میشناسم
نه بابا من هنوز نرفتم بازی کنم ولی بعد از امتحانات میام ! GNL بهراد هست یکی از اعضای قدیمی Persia Team راستی تو CCD-VLA رو میشتاسی ؟ اینا جدیدا وارد Persia Team شدنتو مگه دوباره شروع كردي بازي كردن.خوشا به حالت سلام منو به نيك نام وعليرضا برسون.
راستيgnl persia team كيه؟بچه ها تا يك مااه ديگه ميام.
نه من نميشناسم:confused:.اما خوبه كه خيليها دارن وارد Persia Team ميشن.فعلا... .نه بابا من هنوز نرفتم بازی کنم ولی بعد از امتحانات میام ! GNL بهراد هست یکی از اعضای قدیمی Persia Team راستی تو CCD-VLA رو میشتاسی ؟ اینا جدیدا وارد Persia Team شدن
:biggrin1:سلام دوستان منم با اجازه میام بازی بکنم