xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

میگم یعنی شما 6 ساعت تو لایو بودی و داشتی بازی میکردی ؟!!
اکثرا همین مقدار میشینی ؟!
کنسولت خدای نکرده 3 چراغ نداده تالا ؟ (اگه نه راهشو به منم بگو تا کنسول منم بعد از ساعات متمادی بازی کردن هیچ مشکلی پیدا نکنه و 3 چراغ نده . البته دستگاه من تالا 3 چراغ نداه ولی خب زیاد پشت سر هم باهاش بازی نمیکنم .)

این سانس نصف شب بود.. :cheesygri
سانش صبح و بعد از ظهر هم داریم تازه...
این 6 ساعت هم بله داشتم بازی می کردم...
کنسولم 3 چراغ نمیده کار خاصی هم باهاش نکردم..به غیر از اینکه 24 ساعت روز روشنه...

مثه اینکه X360 در درجه ی اول یه کنسول بازی هستا !

میگم اگه 24 ساعت روشن باشه تقریبا چن ساعت باید باش بازی کنیم که مشکلی واسش پیش نیاد و 3 چراغ نده ؟

اینجا جای بحث 3 چراغ نیست.تمومش کنید.
360 هم با زیاد بازی کردن 3 چراغ نمیشه معمولا...من خودم میشینم لایو 6-7 ساعتی میگذره ولی چیزیش نمیشه...

بله داره.با خیال راحت بشین و دن کن.

فقط یه نکته ای رو بگم:
برو توی ستینگ دستگاه قسمت Shutdown و از اونجا اون گزینه ی Background download رو روشن کن و اونیکی که دستگاه بعد 6 ساعت خاموش کنه رو Off کن.
بعد بزن روی دانلود...1% که رفت دستگاه رو خاموش کن...دستگاه خاموش میشه ولی چراغ پاور سبزه و فن های دستگاه هم کار میکنه...اینطوری دانلودت هم انجام میشه و دستگاهم زیادی روشن نمیمونه.
پ ن:شرمنده از اف تاپیک

يه موضوعي رو در رابطه با isp براي لايو بگم:
فقط داتك بگيريد چون آسياتك دانلود p2p يا peer 2 peer نداره! مديرشون بستتش!! عجب آدم مزخ...!
پس اگه آسياتك بگيريد نميتونيد تو لايو فعاليت كنيد! و از torrent هيچي نميتونيد دانلود كنيد.

يه موضوعي رو در رابطه با isp براي لايو بگم:
فقط داتك بگيريد چون آسياتك دانلود p2p يا peer 2 peer نداره! مديرشون بستتش!! عجب آدم مزخ...!
پس اگه آسياتك بگيريد نميتونيد تو لايو فعاليت كنيد! و از torrent هيچي نميتونيد دانلود كنيد.
آسياتك
يه سوال فقط آسيا تك اينجوريه يا بازم از اينجور ISP ها هست ؟؟ سپنتا هم اينجوريه ؟؟

سپنتا رو نميدونم زنگ بزن به بخش فنيش ازشون بپرس. پارس آنلاين زنگ زدم بخش فنيش يه سوال در همين مورد پرسيدم بلد نبودن!!:laughing::laughing: مثلاً تيم فنيشون مدارك فوق دارن!:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or