xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

از هم اکنون تا 3 ساعت وارده live ميشوم!اگه خواستين تو live بهمpm بدين ليسته بازيايی که بازی ميکنم:

gears of war
medal of honor airborne
forza2
rayman raving rabits 2
ghost recon 2
defjam icon
darkness
dirt
blazing angles 2
halo2
full auto
call of dute 3
vegas
battle stations midway
C&C3

بابا شماها چه قد بی بخارین ؟!!

منو بگو فک میکردم بچه های اهل لایو B.c پایه ی هر شبه ی لایو هسن !

عزیز الآن ساعت 4 صبحه که من دارم این پست رو می نویسم تا همین ربع ساعت پیش داشتم به بچه ها بازی می کردم تقریبا از ساعت 10 هم نشسته بودم...امشب یه فرجی شده بود و 16 نفر باهم اومده بودن ، بدبختی اینکه بازی بیشتر از 8 نفر جا نمی داد...نوبتی جا خالی می کردیم. :biggrin1:...

در ضمن من و امیر و یه 6 -7 نفر دیگه از بچه همیشه روز خدا آنلاینیم...:-"

ویرایش : فردا هم بچه های می خوان بریزن CoD4 Beta ، یه 3-4 نفری از جمله خودم بازی رو از امشب شروع به دانلود کردن ، 3-4 نفر هم که از قبل داشتیم ، 8 نفر تیم ایران فردا ( یعنی امروز ) کامل میشه.... می خوایم اسم ایران رو سربلند کنیم و مثل *** رو سر اجنبی ها نازل بشیم...

عزیز الآن ساعت 4 صبحه که من دارم این پست رو می نویسم تا همین ربع ساعت پیش داشتم به بچه ها بازی می کردم تقریبا از ساعت 10 هم نشسته بودم...امشب یه فرجی شده بود و 16 نفر باهم اومده بودن ، بدبختی اینکه بازی بیشتر از 8 نفر جا نمی داد...نوبتی جا خالی می کردیم. :biggrin1:...

راست ميگه بنده خدا منم بودم
در ضمن من و امیر و یه 6 -7 نفر دیگه از بچه همیشه روز خدا آنلاینیم.

از جمله خودم

باشه دیگه :biggrin1:
حالا که ما گلدمون تموم شد همه لایو باز شدن ! :biggrin1:
اونم COD4 !
صبر کنین این Halo بیاد ، اگه بن نشدم یه اکانت میگیرم برمیگردم ! :)

عزیز الآن ساعت 4 صبحه که من دارم این پست رو می نویسم تا همین ربع ساعت پیش داشتم به بچه ها بازی می کردم تقریبا از ساعت 10 هم نشسته بودم...

ممنون Rainbow جان ;)

میگم یعنی شما 6 ساعت تو لایو بودی و داشتی بازی میکردی ؟!!
اکثرا همین مقدار میشینی ؟!
کنسولت خدای نکرده 3 چراغ نداده تالا ؟ (اگه نه راهشو به منم بگو تا کنسول منم بعد از ساعات متمادی بازی کردن هیچ مشکلی پیدا نکنه و 3 چراغ نده . البته دستگاه من تالا 3 چراغ نداه ولی خب زیاد پشت سر هم باهاش بازی نمیکنم .)

MER30 :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or