xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

خوش بهالتون من که دارم از حسودی;) میترکم(شوخی)
اما تا چند روز دیگه 360 میگیرم اون وقت میام با هم بازی کنیم.
241.gif

پ.ن:ببخشید که پستم بی ربط بود آخه داشتم دیونه میشدم.:blushing:

ببخشید که ارسالم ارزش محتوایی ندارد...
اگر تا دو هفته دیگر کسی خواست گیمرتگ تون رو Add کند و ابتدای گیمرتگ طرف با Hamed شروع می شد بدونید که من هستم.من حامد 19.4 ساله از اهواز هستم ، در بازیهای Call of Duty 3 , Gears of War , FIFA 07 مهارت دارم ، قریب به یک ماه است که X360 خریده ام و فعلا" 470G دارم.
خوشحال می شوم که در هر بازی ، یکی از شما رقیب من باشید.;)

دوستان همونطوری که میدونید 2 تا Map Pack بازی Gears of War بصورت مجانی در اومده البته یکیش از قبل مجانی بود ، ولی خوب به VPN برای دانلودشون نیازه...
فقط 2 تا مسئله اینجا باید مطرح بشه...

اول اینکه دوستانی که می تونن VPN در اختیار دوستان بگذارن بیان اینجا اعلام کنن و شرایط خودشون رو اعلام کنن ولی خوب سفارشات رو از طریق پیغام خصوصی دنبال کنن...

دوم اینکه بچه هایی که این 2 تا رو دانلود کردن بگن که ما بدونیم میشه این نقشه ها رو هم می تونیم در Cycle Map بازی بذاریم یا نه؟!

============

من خودم هر دو رو دانلود کردم...

بچه ها چطوری قرار میزارید؟تا من هم بیام.آی دی من هم gamekhor2007.مثلا اگر بخوام با یکی از بچه های سایت gears بازی کنم چطوری باید پیداش کنم؟اصلا کلا یه توضیحی بدید.ممنون میشم

بچه ها چطوری قرار میزارید؟تا من هم بیام.آی دی من هم gamekhor2007.مثلا اگر بخوام با یکی از بچه های سایت gears بازی کنم چطوری باید پیداش کنم؟اصلا کلا یه توضیحی بدید.ممنون میشم
باید ادش کنی اونم ادت کنه بعد یکیتون اون یکی رو اینویت میکنه ؛ بعد با هم بازی میکنید !

سلام اينجا چه جورياست چه جوري ميشه باهم بازي كنيم حالا من بر ميگردم پستاي قبلي مي خونم توضيح دادين ديگه؟ اگر ندادين به ماهم بگيد يعني ياد ببديد ماهم بازي
مرديم دريق از يك هم بازي:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or