xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این عکسی که گذاشتید Res 640در 480 هستش امکان نداره چنین تصویر شفاف و صافی را نمایش بده مگر اینکه شما از طریق خروجیه Ps2 اقدام نکرده باشید فقط و حد اقل از 4aa/af استفاده کرده باشید
هیچ موقع640 در 480 که خروجیه Ps2 هستش این تصویر را نمیتونه بیرون بده
از مات بودن تصویر کاملا مشخصه که از یک نوع فیلتر استفاده شده

در ضمن شمایید که دارید PS2 و GT را یک قول در نظر میگیرید
من چیزی را که با چشم دیدم میخوام به دیگران نیز نشون بدم که اشتباه نکنند
اگر صحبت ها و دلایل من اشتباه بود قبول میکنم

در ضمن کی تا حالا RES HD شده 640 در 480 ؟؟؟؟؟؟؟؟ شما بد ترین عکس از این بازی را گذاسشتید به عنوان یه مدیر اصلا به جا نیست ، بیشتر از این توقع داشتم

خواهشا اگر هم عکس میزارید از REPLAY نباشه و توی خود بازی باشه

آخرین ویرایش:
این عکسی که گذاشتید Res 640در 480 هستش امکان نداره چنین تصویر شفاف و صافی را نمایش بده مگر اینکه شما از طریق خروجیه Ps2 اقدام نکرده باشید فقط و حد اقل از 4aa/af استفاده کرده باشید
هیچ موقع640 در 480 که خروجیه Ps2 هستش این تصویر را نمیتونه بیرون بده
از مات بودن تصویر کاملا مشخصه که از یک نوع فیلتر استفاده شده

سلام ...
اول بگم که این تصویر کاملا از خروجی گرفته شده و هیچگونه فیلتری درش استفاده نشده و صحبت شما را در حد یک توهین بچه گانه میخونم .

در ضمن کی تا حالا RES HD شده 640 در 480 ؟؟؟؟؟؟؟؟ شما بد ترین عکس از این بازی را گذاسشتید به عنوان یه مدیر اصلا به جا نیست ، بیشتر از این توقع داشتم

در ضمن تا توقعتون از یک مدیر بیشتر نشده خدمتتون بگم من این قسمت را از یک تصویر 1024 جدا کردم تا هم تاپیک به هم نخوره و هم تصاویر اطراف مد نظر من نبود.

هیچ گونه توهینی نکردم ...
این هم عکس از GT 4 از توی GAME PLAY

561066_20050222_screen051.jpg

در مقایسه با PGR3 !!!!
این یک HD هستش نه اونی که شما فرض کردید ، معلوم نیست از کدوم سایت اون عکس را گذاشته بودید !!!!

آخرین ویرایش:
مطلبي خوندم در مورد تكنولوژيي كه شركت TDK براي ديسكهاي Blu-Ray اختراع كرده كه باعث مستحكم شدن سطح اطلاعاتي ديسكهاي BD ميشه. احتمالاً همتون ميدونيد كه ديسكهاي BD به علت حساسيت سطح ذخيره اطلاعاتشون نياز به يك كارتريج دارند كه از اين سطح محافظت ميكنه. شركت TDK با ابداع يك تكنولوژي كه نام اون رو Durabis hard-coating گذاشته ، نياز ديسكهاي BD رو به كارتريج محافظ از بين برده !
با استفاده از اين تكنولوژي ديسكهاي BD توليد شده در برابر خش و گرد و غبار و همچنين اثر انگشت مقاوم ميشن و به همين خاطر ديگه نيازي به كارتريج محافظ وجود نداره. شكل زير تفاوت وجود و عدم وجود اين لايه رو به وضوح نشون ميده :
010605_durabis2.jpg

همچنين در عكس زير مشاهده ميكنيد كه شخصي در حال سعي كردن براي خش انداختن روي سطح ديسك BD هست ، تا قابليت اين تكنولوژي رو به نمايش بگذاره :
tdk_01.jpg

شركت TDK يكي از شركتهايي هست كه در زمينه توسعه و ساخت تكنولوژي Blu-Ray فعاليت زيادي داره. TDK‌موفق به ساخت ديسكهاي BD با ظرفيت 100 گيگابايت در يك طرف ديسك هم شده.

در مورد بحث تار بودن تصوير در عكسهاي آقا حامد هم بايد عرض كنم به علت استفاده از كارت كپچر براي آوردن تصوير خروجي Ps2 بروي مانيتور تصاوير تار شدن !
اكثر كارتهاي Tv و كپچر همين حالت رو دارند. هيچ افكت و فيلتري در كار نيست.

بچه ها این کن کوتاراگی گفته تمام بازیهای ps3 در 120 fps اجرا میشه به نظر شما راست گفته؟
الان بازیهای x360 حداکثر در 60 fps اجرا میشن!

بچه ها این کن کوتاراگی گفته تمام بازیهای ps3 در 120 fps اجرا میشه به نظر شما راست گفته؟
الان بازیهای x360 حداکثر در 60 fps اجرا میشن!
این بستگی به سازندگان بازی داره که چطوری بازی را بسازند....
همیشه سازندگان بازی هستند که تصمیم میگیرند بازی روی چه فریمی اجرا بشه و مقدار فریم در همه ی بازی ها یکسان نیست

اخرین خبر رو در مورد ps3 شنیدین؟
سایت کیکیزو به ps3 دسترسی داشته و برای اون چند صفحه مطلب نوشته که تو تمام سایتها سرو صدای زیادی راه انداخته و در کل گفته که ps3 هنوز مالی نیست و اصلا به کیلزون نزدیک نیست و در مقایسه با xbox360 چیز بهتری نیست.اینم ادرس خبر:
http://games.kikizo.com/news/200602/065_p1.asp

شما مطمئنین که درست منظور همو می فهمین؟حامد هیچوقت نگفت که گرافیک پی جی آر3 از گرافیک جی تی4 تا حد زیادی بالاتر نیست.ولی منم با توجه به دموهای Hdکه از کانال گیم وان پخش میشد و جی تی4 که خودم بازی کردم(جفتش رو یه تلویزیون)(و با توجه به اینکه من تا حالا هر چی دمو رو گیم وان دیدم کیفیتش از چیزی که خودم بازی کردم بهتر بوده!!)به راحتی میگم که پی جی آر نتونست کاری رو با 360 بکنه که جیتی4 باپی اس2 کرد.(که اینم بر میگرده به سریع عرضه شدن بازی).رو حرفای حامدم شک نکنین چون علی رغم اینکه طرفدار پی اس3 هستش کاملا بی تعصبه.
در ضمن منم عکس حامد رو تائید میکنم حتی با کیفیت بیشتر...

ممکنه بلوریps3 باعث ورشکستگی سونی بشه؟
اگه سونی بخواد بلوری یک سرعته رو دستگاهش بذاره در مقایسه با dvdrom xbox360 که 12 سرعته هست زمان لود شدن بازی ها حدودا 60!! ثانیه میشه در صورتی که زمان لود xbox360 چیزی حدود 20 ثانیه می باشد.اگه دو سرعته بذاره به xbox360 میرسه ولی با توجه به جدید بودن بلوری هرچه سرعت ان بالاتر باشد قیمت ان هم بالاتر میرود .
پول علف خرس نیست!!!
طبق محاسباتی که شده سونی با توجه به اینکه کنسولها در چند سال اول ضرر میدهند
سونی در سال اول حدود 1.18 بیلیون و در سال دوم 730 میلیون و در سال سوم 457 میلیون که جمع اینها حدود 1.86 بیلیون دلار میشود.که با این حساب موجودی بانکی سونی بسمت خشک شدن میرود!!!که تازه اگه سونی بخاد برای ps3 قسمت انلاین هم درست کند که هزینه ان باز هم بیشتر میشود.(xboxlive یکی از برگهای برنده ms هست)
ممکنه بگین سونی دستگاهشو گرونتر میفروشه ولی باید بگم که نمیتونه بالاتر از 500دلار بده چون بشدت مشتریهاشو از دست میده!
و تازه بدبختی سونی اینجاس که باید با hd-dvd هم رقابت بکنه که ms با 37 بیلیون دلار پول نقد پشتشه!(البته ms میدونه بلوری بهتره ولی برای ضربه زدن به سونی hd-dvd رو انتخاب کرده)اگه hd-dvd شکست بخوره ms چیز زیادی از دست نمیده ولی اگه بلوری شکست بخوره سونی همه چیشو از دست میده!!!و با توجه به اینکه ارزون ترین بلوری پلیر 1000دلار قیمت داره و hd-dvd پلیر از 500 دلار شروع میشه اینهم به سونی ضربه میزنه.
یکی بگه بلوری به چه دردی میخوره؟
اگه شما یه تلوزیون hd داشته باشین میبینین که کیفیت بلوری با dvd زیاد فرق نمیکنه و تازه الان همه منتظرن که تلوزیون hd ارزون بشه و هنوز خریدار زیاد نیست!
زمانی که dvd ها به بازار اومدن مردم دلیل زیادی برای خرید داشتن یکی اینکه کیفیت ان از vhs و cd خیلی بهتر بود و اطلاعات داخل dvd خیلی کاملتر بود (پشت صحنه و صحبت با کارگردان و...)و احتیاجی به تعویض تلوزیون نبود ولی برای تغییر dvd به بلوری یا hd-dvd شما اول باید یه تلوزیون hd داشته باشین . تازه با داشتن tvhd بازم داشتن بلوری پلیر زیاد اورجانسی نیست.
و تازه با توجه به اینترنت به سمت hd داره میره نیاز به پلیر hd کمتر میشه و درسته ممکنه hd-dvd شکست بخوره ولی این دلیل نمیشه که بلوری بتونه dvd رو شکست بده.و به قول بیل گیتس (جون) جنگ بین فرمتها اصلا مهم نیست.
سونی و بازی
درسته که سونی بازی های زیادی دارد و بازی سازها از ان پشتیبانی می کنند ولی باید توجه داشت که سونی برای رسیدن به رکورد ps2 مشکلات بیشتری دارد یکی اینکه ساخت بازی برای ps3 سختر است و دوم غولی بنام ms که نمیخواد بلای xbox سرش بیاد.وقتی که xbox به بازار اومد سازندگان بازی مجبور بودن به سونی بچسبن چون اون زودتر اومده بود و جلوتر بود از لحاظ فروش و ای الان بر عکس شده و همانطور که شنیدین جان کارمک و هیدئو کوجیما و... هم گفتن که به xbox360 علاقه دارن و دوست دارن براش بازی بسازن.سونی باید پشتیبانی بازی سازهای زیادی رو داشته باشه و این باعث میشه پورسانت کمتری از بازی سازها بگیره و اینهم برای سونی دردسر سازه.
من فکر نمیکنم پشت پرده سونی خبرهای خوبی در جریان باشه .ms دستگاه بی نظیر xbox360 رو داره و سونی پیشینه عالی پلی استیشنو داره . امیدوارم سونی هرچه زودتر سیاست کاریشو روشن کنه.
(دوستان اگه زحمتی نیست دوست دارم نظر شمارو هم بدونم)

آخرین ویرایش:
این بستگی به سازندگان بازی داره که چطوری بازی را بسازند....
همیشه سازندگان بازی هستند که تصمیم میگیرند بازی روی چه فریمی اجرا بشه و مقدار فریم در همه ی بازی ها یکسان نیست
والا متنی که من خونده بودم توش نوشته بود همه بازیهاش! که برای خود منم تعجب آوره آخه اگه اینجوری باشه که سازنده ها می تونن با پایین آوردن نرخ فریم بازها رو با گرافیک بالاتری رو بسازن؟

ممکنه بلوریps3 باعث ورشکستگی سونی
البته در مورد اینکه PS3 شاید نتونه موفقیت PS2 را بدست بیاره قبلا هم گفتم تغریبا همین دلایل را آوردم
1-اقدام زود به هنگام MS برای LUNCH دستگاه XBOX 360
2-تفاوت نچندان زیاد PS3 با XBOX 360 (با توجه به زمان LUNCH هر 2)
3-XBOX 1 یک دستگرمی برای MS بود ،درست که از PS2 قویتر بود ولی شرایط زیر باعث ماندن PS2 در صدر شد
دلیل-SONY در زمان ورود PS2 با دستگاه DC مقابل بود، شرکت سگا شرکتی بود ضعیف(نسبت به رقبا) که با یک بار شکست ، با دنیای سخت افزار خداحافظی کرد
PS2 زود تر از XBOX و GC اومده بود یعنی 1 سال و نیم SONY وقت کافی داشت برای جلب نظر بازار ، حساب کنید تا زمان اومدن XBOX چه مقدار بازی برای PS2 ساخته شده بود
-SONY برای تبلیغات PS2 از هر مکانی استفاده میکرد ، با توجه به مشاهدات عینی...
ولی MS در عوض این سیاست SONY ، مشغول به تبلیغات دیگر محصولات خودش شده بوده و فکر میکرد که با سخت افزار قویتر دیگه مشکل حل میشه،
PS2 دارای بازی هایی بود در سبک های مختلف برای سنین مختلف، که از بچه گرفته تا جوون و میانسال را جذب کنه، ولی قالب بازی های XBOX این گونه نبود
در زمان XBOX برای MS خیلی سخت و غیر معقول بود که به عنوان بزرگترین غول نرم افزار
برای ساخت بازی به دیگر شرکت ها رو بزنه، و فکر میکرد خودش و چند تا از شرکت های وابسته به اون میتونند از پس حجم زیاد طرفداران بازی های رایانه ای بر بیاند
ولی الان شاهد هستیم که شرکت های زیاد ای نه تنها به درخاست MS بلکه به میل خودشون اعلام همکاری کردند ، چیزی که XBOX از آن عاجز بود
پس یک فرمت BLU-RAY ، سخت افزار کمی قویتر(هنوز چیزی معلوم نیست) ، تکیه به اسم PS نمیتونه موفقیت PS3 را تامین کنه
XBOX 1 دارای APP-KILLER های خیلی کمی بود در حالی که PS2
MGS،GT،AC،.... را داشت
3- و اما میرسیم به APP-KILLER های 360 ، در کمال ناباوری که همگان داشتند،و فکر میکردند که 360 دباره تنها با نام HALO 3 همراه خواهد بود، میبینیم که قول دیگری در کنار این بازی یعنی GEARS OF WAR جولان میدهد، و باز هم MASS EFFECT ،PDZ،3 3 بازی در سبک GTA(در یکی از موارد پیشرفته تر و متنوع تر) ، از لحاظ RACING هم که لازم به گفتن نیست ،
استارت RGP هم با بازیه بسیار زیبای KAMEO زده شده،
دوستان طرفدار PS3 درست میگند ، XBOX 360 اکثر بازی های PC را داره ولی به چه قیمت ؟ ، به قیمت مفت!!! به قیمتی که خیالش از بابت بازی های اختصاسی راحته،
بازی های PC + بازی های تخصصی+بازی هایی که انتظار ساخت اونها فقط بر روی PS3 ولی در کمال ناباوری در لیست XBOX 360 هم قرار گرفتند، به طور مثال GUNDAMP، KILLING DAY،RE5 ،WAR DEVIL
این نظرات شخصیه منه ، با دلایلم ، هیچ گونه مسولیتی هم در قبالش ندارم.

ببین عزیز من باید قبول داشته باشی که بازی هایی که برای کنسول درست می کنند نقش بسزایی رو در موفقیت اون کنسول دارند . همونطور که خودت میدونی تقریبا بازی هایی که برای Ps3 زدند و خواهند زد بهتر از Xbox 360 هستند پس این بعد قضیه رو هم باید در نظر گرفت بنظر تو اینطور نیست ؟

همونطور که خودت میدونی تقریبا بازی هایی که برای Ps3 زدند و خواهند زد بهتر از Xbox 360 هستند پس این بعد قضیه رو هم باید در نظر گرفت بنظر تو اینطور نیست ؟

دوست عزیز شما چرا جای من تصمیم گرفتید؟
من کی گفتم که
میدونم بازی های PS3 بهتر از 360 هستش؟
شما تا الان چند تا بازی های PS3 را تا آخارش رفتید که این حرف را میزنید؟
من قبول دارم که بازی های XBOX 360 که فعلا در مقابل PS3 یک سر و گردن بالاتر هستش

به نظر من هنوز خیلی زوده در مورد موفقیت یا عدم موفقیت PS3 صحبت کرد...
از قدیمو ندیم گفتند شاهنامه آخرش خوش است...
در مورد بلوری بنظر من شانس موفقیت بلوری از Hd-DVD بیشتره چون Hd غیر از مساله قیمت کمتر هیچ برتری دیگری بر بلوری نداره..اما بلوری به تنهایی هم نمی تونه عامل موفقیت PS3 باشه همانطور که قیمت کمتر Xbox 360 به تنهایی نمی تونه عامل موفقیت این کنسول در برابر PS3 باشه...

نوشته شده توسط mt3691:
ممکنه بلوریps3 باعث ورشکستگی سونی بشه؟
اگه سونی بخواد بلوری یک سرعته رو دستگاهش بذاره در مقایسه با dvdrom xbox360 که 12 سرعته هست زمان لود شدن بازی ها حدودا 60!! ثانیه میشه در صورتی که زمان لود xbox360 چیزی حدود 20 ثانیه می باشد.اگه دو سرعته بذاره به xbox360 میرسه ولی با توجه به جدید بودن بلوری هرچه سرعت ان بالاتر باشد قیمت ان هم بالاتر میرود .
پول علف خرس نیست!!!
طبق محاسباتی که شده سونی با توجه به اینکه کنسولها در چند سال اول ضرر میدهند
سونی در سال اول حدود 1.18 بیلیون و در سال دوم 730 میلیون و در سال سوم 457 میلیون که جمع اینها حدود 1.86 بیلیون دلار میشود.که با این حساب موجودی بانکی سونی بسمت خشک شدن میرود!!!که تازه اگه سونی بخاد برای ps3 قسمت انلاین هم درست کند که هزینه ان باز هم بیشتر میشود.(xboxlive یکی از برگهای برنده ms هست)
ممکنه بگین سونی دستگاهشو گرونتر میفروشه ولی باید بگم که نمیتونه بالاتر از 500دلار بده چون بشدت مشتریهاشو از دست میده!
و تازه بدبختی سونی اینجاس که باید با hd-dvd هم رقابت بکنه که ms با 37 بیلیون دلار پول نقد پشتشه!(البته ms میدونه بلوری بهتره ولی برای ضربه زدن به سونی hd-dvd رو انتخاب کرده)اگه hd-dvd شکست بخوره ms چیز زیادی از دست نمیده ولی اگه بلوری شکست بخوره سونی همه چیشو از دست میده!!!و با توجه به اینکه ارزون ترین بلوری پلیر 1000دلار قیمت داره و hd-dvd پلیر از 500 دلار شروع میشه اینهم به سونی ضربه میزنه.
یکی بگه بلوری به چه دردی میخوره؟
اگه شما یه تلوزیون hd داشته باشین میبینین که کیفیت بلوری با dvd زیاد فرق نمیکنه و تازه الان همه منتظرن که تلوزیون hd ارزون بشه و هنوز خریدار زیاد نیست!
زمانی که dvd ها به بازار اومدن مردم دلیل زیادی برای خرید داشتن یکی اینکه کیفیت ان از vhs و cd خیلی بهتر بود و اطلاعات داخل dvd خیلی کاملتر بود (پشت صحنه و صحبت با کارگردان و...)و احتیاجی به تعویض تلوزیون نبود ولی برای تغییر dvd به بلوری یا hd-dvd شما اول باید یه تلوزیون hd داشته باشین . تازه با داشتن tvhd بازم داشتن بلوری پلیر زیاد اورجانسی نیست.
و تازه با توجه به اینترنت به سمت hd داره میره نیاز به پلیر hd کمتر میشه و درسته ممکنه hd-dvd شکست بخوره ولی این دلیل نمیشه که بلوری بتونه dvd رو شکست بده.و به قول بیل گیتس (جون) جنگ بین فرمتها اصلا مهم نیست.
سونی و بازی
درسته که سونی بازی های زیادی دارد و بازی سازها از ان پشتیبانی می کنند ولی باید توجه داشت که سونی برای رسیدن به رکورد ps2 مشکلات بیشتری دارد یکی اینکه ساخت بازی برای ps3 سختر است و دوم غولی بنام ms که نمیخواد بلای xbox سرش بیاد.وقتی که xbox به بازار اومد سازندگان بازی مجبور بودن به سونی بچسبن چون اون زودتر اومده بود و جلوتر بود از لحاظ فروش و ای الان بر عکس شده و همانطور که شنیدین جان کارمک و هیدئو کوجیما و... هم گفتن که به xbox360 علاقه دارن و دوست دارن براش بازی بسازن.سونی باید پشتیبانی بازی سازهای زیادی رو داشته باشه و این باعث میشه پورسانت کمتری از بازی سازها بگیره و اینهم برای سونی دردسر سازه.
من فکر نمیکنم پشت پرده سونی خبرهای خوبی در جریان باشه .ms دستگاه بی نظیر xbox360 رو داره و سونی پیشینه عالی پلی استیشنو داره . امیدوارم سونی هرچه زودتر سیاست کاریشو روشن کنه.
(دوستان اگه زحمتی نیست دوست دارم نظر شمارو هم بدونم)

دوست عزيز شركتي مثل سوني با از دست دادن يك پروژه به خاك سياه نخواهد نشست!! گرچه اعتقاد من اينه كه اينها تبليغات منفي عليه سوني با سوء استفاده از عدم آگاهي مردم به يكسري مسائله (منظورم شما نيستي) ... سوني هيچوقت نمياد و تمام سرمايش رو روي يك محصول بكار بگيره در نهايت اينه كه اون پروژه رو كنسل ميكنه، مطمئن باش كساني كه الان بر كرسي مديريت سوني نشستن قطعاً به اندازه من شما متوجه مسائل هستند... جائي خوندم (چون سورسش يادم نيست فقط اشاره ميكنم) كه يك شركت نظامي كه براي ايالات متحده تجهيزات جنگي الكترونيكي توليد ميكنه از CELL در پروژه جديدش داره استفاده ميكنه براي توليد نوعي موقعيت ياب ماهواره اي كه البته من دقيق يادم نيست جزئياتش رو... همونطور كه گفتم سل تنها به PS3 خلاصه نميشه و در خيلي جاهاي ديگه و در پروژه هاي ديگه سوني استفاده خواهد شد، PS3 براي سوني يك پروژه موفق بوده و مطمئناً سوني براي حفظ اعتبار اين پروژه و اعتبار خودش تدابير لازم رو انجام داده و اينطوري نبوده كه شب كوتاراگي بخوابه و خواب ببينه صبح پاشه بياد پروژه جديد شروع كنه.. من بعنوان يكي از طرفداراي سوني كاملاً به اين مسئله ايمان دارم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or