xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نوشته شده توسط mt3691:
میشه بگین کجای اینکار احمقانه هست؟شاید عقل من نمیرسه لطفا درست به من توضیح بدین که چرا سونی نباید اینکارو بکنه؟به نظر من این تکنولوجی چیز خیلی خوبی برای سونی هست(و خیلی وحشتناک برای ما)چرا شما فکر میکنید سونی باید به فکر شما باشه؟اقای دارکفیلد شما میگی سونی region lock رو برداشته و همینطوری دیمی بازی هارو میریزه بیرون ؟به نظر من خود همین یه نشونس برا اینکه سونی میخواد یه قفل جدید رو بازیهاش بزاره.
البته بهتون بگم که این موضوع حتی مصرف کننده های خارجیرو هم به وحشت انداخته و صدای همه رو دراورده(اگه تو فرومهای خارجی برین میبینین)ولی همانطور که همه میدونن سونی کار خودشو میکنه و زیاد به حرف دیگران کاری نداره.
با اینکار سونی درسته که مشتریهاش کمتر میشن ولی تعداد بیشتری بازی میفروشه و از همه مهمتر از دست مشتری های که فقط ضرر هستن برای سونی (یعنی ماها که از مود چیپ استفاده میکنیم)راحت میشه.و سونی امیدواره که طرفداراش (اونایی که بازی اورجینال میخرن)بازم دنباله سونی برن.
طور خدا نگین که شما از این کار سونی ناراحت میشین چون اصلا برای سونی ناراحتی شما مهم نیست.

البته من يادم نمياد از عبارت ديم استفاده كرده باشم چون حقيقتش در مورد كشاورزي اطلاعاتي ندارم... هيچ كجا هم نگفتم سوني به فكر ماست و در ابتدا هر شركتي به فكر منافع خودش هست اما سوني منافع خودش رو در خدمات دهي بهتر به مشتري ميدونه... درضمن بنظر من همچين چيزي عملي بنظر نميرسه چون اطلاعات روي يك ديسك معمولي قابل تغيير نيست و براي يك همچين پروژه اي بايد اول بتوني يكسري اطلاعات روي ديسك ذخيره كني مثلاً يك سريال كد يا سريال نامبر خود كنسول كه وقتي اين ديسك در دستگاه ديگه اي قرار بگيره به محض چك كردن اين اطلاعات درصورت عدم تطبيق از بارگزاري اون جلوگيري كه كه اين راه نه معقول هست و نه به صرف سوني! كار شركتهاي رنتال هم به اين صورت هست كه تعدادي بازي خودشون بصورت اوريجينال تهيه ميكنن و به كساني كه قادر به تهيه بازي نيستن حالا به هر طريق كرايه ميدن و اين در نهايت ضرري براي سوني نداره... چون اون گيم خودش رو فروخته و كاري نداره كسي با نسخه اي كه خريده چيكار ميكنه تا جائي كه به قانون كپي رايت مربوط بشه.. شايد من يه گيم اوريجينال خريدم بخوام قابش كنم بزنم به ديوار يا هديه بدم به كسي يا همسايمون بگيره يه مدت بازي كنه يا اصلاً آتيشش بزنم اين به كسي مربوط نيست مال خودمه و اختيارش رو دارم...

پ.ن: درنهايت صحبتهاي شمارو بسيار يكطرفه ميدونم و حس ميكنم هدفي رو دنبال ميكنيد از اينكار كه البته اعتبار سوني نزد طرفدارانش به اين راحتي ها خدشه دار نميشه.

با سلام...

@دوست عزیز MT3691

1- بله در مورد اول عذر میخام که به اعدادو ارقام دقت چندانی نکردم.. حرف شما رو تا حدودی می پذیرم اما چرا تا حدودی :

به این دلیل که طبق اماری که خودتون دادین

12x DVD: 66 - 132Mbps / 8.2 - 16.5MBps

میبینید که دیسک های DVD همشون دارای یه سرعت حداقل و حداکثر هستند که درایو همیشه در سرعت حداکثرش کار نمیکنه!!

و اما در مورد Blu-ray من به این مساله توجه نکرده بودم که برای اجرای فیلمهای HD که روی دیسک های Blu-ray هستند به نرخ انتقالی در حدود حداقل 54 Mbps هست و از اونجا که دستگاه Ps3 یک Blu-ray Player هم هست باید حداقل قادر به انتقال این میزان اطلاعات در ثانیه باشه و ( حالا میخاد هر چند X بشه) از اونجا که در درایوهای Blu-ray ( و دیسک هاش) از یه تکنولوژی متفاوت ( که الان اسمش یادم نیست) استفاده شده که سرعت انتقال اطلاعات همیشه یکسان خواهد بود..

Blu-ray @ 54 Mbps =~ 7 MBps

پس میبینیم که چندان هم در مقایسه با درایو 12 سرعته X360 عقب نخواهد افتاد.. و این مساله در حالیست که "سرعت درایو استفاده شده در PS3 هنوز رسما اعلام نشده.."

در ضمن یکی از سطور اطلاعات شما رو به این شکل تصحیح میکنم :

Blu-ray @ 2X = ~108 Mbps

و در پایان باید اضافه کنم که این منبع شما رو به هیچ وجه قبول ندارم :

http://www.gamespot.com/pages/profile/show_blog_entry.php?topic_id=23916169&user=skektek

چون که مطلب به نقل از خود GS نیست بلکه نوشته شخصی یکی از کاربران در صفحه شخصی اختصاص داده شده به ایشون هست که هر کسی که در GS ثبت نام کرده باشه یه همچین صفحه شخصی رو داره و میتونه توش مطللب بنویسه.. و اگه Policy سایت GS رو هم بخونین متوجه میشید که GS "هیچ گونه مسئولیتی" در قبال اطلاعات نوشته شده توسط افراد در صفحات شخصیشون رو نمی پذیره..پس زیاد بهش اطمینان نکنید.

2-
دوست عزیز در مورد کیفیت hd شما کافیه یه سر برین جمهوری پل حافظ و مغازه هایی که فیلمهای دموی hd رو نمایش میدن ببینین(من خودم ازشون پرسیدم گفتن که شرکت سونی برای نمایش به نمایندگی هاش داده)

برادر عزیز گویا شما برداشت درستی از HD ندارین...HD یه تکنولوژی هست برای نمایش تصاویر در وضوح بالا ( که متعلق به سونی نیست)..هیچ ربطی هم به دیسک ( Media ) استفاده شده برای ذخیره اون نداره ( میخاد روی یه DVD معمولی باشه یا یه دیسک Blu-ray ) و هنوز هم استاندارد واحد و یکپارچه ای برای HD در نظر گرفته نشده و فعلا از همون استاندارد MPEG-2 استفاده میشه ( در آینده قرار است که از استانداردهای MPEG-4 و Windows Media 9 هم استفاده بشه) ... HD محدوده ای از کیفیت ها رو در بر میگیره که بیشترین اون فعلا همون 1080 P هست ( که رزولوشنی برابر با 1080 * 1920 خواهد داشت.)

و اونی هم که به قول شما خود شرکت سونی به نمایندگی هاش داده برای نمایش وضوح و قدرت تلویزیون هاش هست که فعلا تو بازار ایران اغلب 720 P ( رزولوشن 720 * 1280 ) و به زحمت 1080I هستند ( که از لحاظ کیفیت با 1080p تفاوت دارد)..

3-
ps3 در سال 2007 اونم ماه مارچ در اروپا ریلیز میشه و اگه کسی تو ایران بخواد تازه بعد از اون تاریخ باید منتظر بدست اوردن اون باشه!!!
لابد میگین از جاپن میگیرین ولی باید بگم که ps3-j بدرد اینجا نمیخوره و اگه مود چیپی بیاد برای us و یا uc میاد .
من تازه شنیدم که ps3 روی کپی خور نشدن دستگاهش خیلی کار کرده و حتی نمیشه بازی هارو با هم شریک شد یعنی هر بازی برای یک دستگاه!!!
اینم متن خبر:

ابتدا باید عرض کنم که از تاریخ عرضه PS3 اونهم در اروپا فعلا هیچ مدرک و سندی در دست نیست..اما اگه شما همین خبر رو کامل میخوندین متوجه میشدید که بر طبق همین خبر " غیر معتبر " PS3 به طور همزمان در ژاپن و امریکا ریلیز خواهد شد.. که بازار منطقه ما هم بیشتر متاثر از امریکاست تا اروپا..
"باز هم تاکید می کنم این خبر کاملا بی پایه و اساس هست."

4-
این در حد یه شایعه هست هنوز ولی به این صورت نیست که برای هر کنسول یه بازی باشه بلکه وقتی شما یه بازی رو داخل ps3 گذاشتی دستگاه کاری میکنه که اون بازی فقط با اون دستگاه کار کنه البته ما که از طرز کار اون چیزی سر در نمیاریم .(اگه کسی راجب این تکنولوجی چیزی میدونه بگه)

این خبر هم بی پایه و اساس هست و بیشتر در حد یک شایعه بود که مدتها پیش توسط بزرگان صنعت بازی رد شد ( خود سونی هیچ اظهار نظری در مورد صحت و یا عدم صحت این خبر نکرد)... به عنوان مدرک میتونید به مجله EGM شماره January 2006 رجوع کنید ( فکر کنم تو همین شماره اش بود .. دقیقا خاطرم نیست ) و یا به مجله GamePro شماره December 2005 ...( ممکنه در ذکر شماره چاپ منابع اشتباهاتی باشه... باید دوباره به مجله هام یه نگاهی بکنم که اگه وقت دست داد دقیقا با ذکر شماره صفحه اینجا میزارم)..

5-
سونی region lock رو برداشته و همینطوری دیمی بازی هارو میریزه بیرون ؟به نظر من خود همین یه نشونس برا اینکه سونی میخواد یه قفل جدید رو بازیهاش بزاره.

این حرفها و اخبار نشانه "دیمی " بودن نیست بلکه نشانه حرکت بزرگ و قابل تقدیر سونی به سمت Open Source هست..حرکتی که می بایست با PS2 انجام میگرفت..

در پایان
اینطور که از " شایعات " بر می آید سونی در حال تدارک یک سرویس آنلاین کامل هست که احتمالا نام آن " PlayStation HUB " حواهد بود..
و این مطلب رو هم بخونید تا ببینید Sony چه هیولای عظیمی هست و چیزی از مایکروسافت کم نداره و جالبه که این مطلب رو در سایت TeamXbox پیدا کردم...حتما بخونید :

http://editorials.teamxbox.com/xbox/1481/PlayStation-Network-An-Xbox-Live-Killer/p1

ودر انتها بازم اگر توهینی شد عذر میخام.. قصد فقط اطلاع رسانی بود.

فعلا.
Cheers

خوب عزیزای من فکر می کنید برا چی تو کشور های دیگه ( غربی ) قیمت سیدی و دی وی دی گرونه
اونجا سی دی های کامپیوتروشون هم روی اولین سیستم رجیستر میشه . چیزی که شما میگید شاید تو ایران درست باشه و به ضرر شرکت باشه اما فروش اصلیشون اونره آبه

اونجا سی دی های کامپیوتروشون هم روی اولین سیستم رجیستر میشه .
من زیاد اطلاع ندارم ولی فکر نکنم این طور باشه.

نوشته شده توسط gamestation:
خوب عزیزای من فکر می کنید برا چی تو کشور های دیگه ( غربی ) قیمت سیدی و دی وی دی گرونه
اونجا سی دی های کامپیوتروشون هم روی اولین سیستم رجیستر میشه . چیزی که شما میگید شاید تو ایران درست باشه و به ضرر شرکت باشه اما فروش اصلیشون اونره آبه

این حالت فقط روی PC هست و لااقل روی کنسول PS2 نبود. شما پروداکتت یک سریال نامبر داره و یک سی دی کی.. اما روی بازیهای کنسول فقط سریال نامبر هست که مشکلت رو با اون اگر مشکلی باشه میتونی حل کنی. در پیسی اونرشیپ وجود داره و کسی که گیم اوریجینال تهیه میکنه میتونه برای استفاده از خدمات گیمش رو رجیستر کنه و با ثبت کردن سی دی کی اون بنام خودش میتونه جلو استفاده و سوءاستفاده دیگران رو هم بگیره.. عملی مثل کاری که EA یا VALVE و... میکنن بخصوص VALVE که از همه امنتره کسی نمیتونه به سیدی کی تو دسترسی داشته باشه...

اخرین خبر اینکه همون گروهی(مریل لینچ) که قیمت ps3 رو حدود 900 دلار محاسبه کرده بودن در اخرین خبر خود گفتن که ps3 در بهار به احتمال زیاد ریلیز نمیشه و در پاییز میاد و امریکا در اوایل 2007 و علت اونم اینه که هر چه زمان بگذره قیمت ps3 برای سونی پایین میاد و بازی سازها وقت بیشتری دارن که بازی های بهتری بسازن.
اینم خبر:
Sony Still Aiming for Spring Launch – Not Going to Happen Says Merrill Lynch
2045_2901.jpg
Spring is drawing closer, and we are yet to see any real indications that Sony will launch the PS3 this spring. A new Merrill Lynch report published late last week suggest an autumn launch in Japan is most likely, with a US launch possibly being delayed to early 2007.

Spokeswoman for Sony Sakaguchi responded to the allegations made by Merrill Lynch stating that Sony is still aiming for a spring launch. "There is no change in our original plan to release the console in spring 2006," Sakaguchi told the press in Tokyo. However Sony’s definition of spring is a bit unclear as an April/May launch is now looking more and more unlikely.

The main reason for a delay according to the latest Merrill Lynch report is the high manufacturing costs of the IBM Cell processor and the Blu-Ray drive, sending the total manufacturing cost per unit as high as $900. Sony's shares fell as much as 4.4 percent on Monday in response to the report. The shares closed down 3.6 percent at 5,300 yen, underperforming the Tokyo stock market's electrical machinery index IELEC, which fell 1.85 percent.

If Sony delays the launch by 6 - 12 months manufacturing costs can be dramatically reduced, while also giving developers extra time to explore the power of the new hardware. We expect Sony to officially reveal more info on the price and launch dates very soon.
و شنیدین که سونی گفته که به ms به چشم رقیب نگاه نمیکنه و میخواد با ms در ساخت بازی همکاری کنه!!! من فکر کنم یا سونی از ms ترسیده یا یه تیکه از هالو رو میخواد:surrender:

آخرین ویرایش:
همون گروهی(مریل لینچ) که قیمت ps3 رو حدود 900 دلار محاسبه کرده بودن
دوست عزیز. کمپانی Merrill Lynch به هیچ وجه قیمت ps3 رو 900$ اعلام نکرد. این کمپانی فقط با محاسبه ی قیمت های تکنولو÷ی های مختلف که در ps3 به کار رفته گفت که ساخت هر کنسول واسه sony 900 دلار هزینه دربرداره و سونی در اوایل روی فروش هر کنسول ضرر زیادی می بینه.

ps3 در بهار به احتمال زیاد ریلیز نمیشه و در پاییز میاد و امریکا در اوایل 2007
این خبر همین دیروز تکذیب شد و سونی گفت همون بهار !

آخرین ویرایش:
منم يه مطلب اضافه كنم سوني هرگز از مايكروسافت نمي ترسه يعني دليلي ندار بترسه بلاخره تو ساختن كنسول نسبت به مايكروسافت پيش كسوت تره ولي يه موضوعي كه اين وسط هست اگه با مايكروسافت كار كنه اين وسط ميتونه سوده بيشتري عايدش بشه...

منم يه مطلب اضافه كنم سوني هرگز از مايكروسافت نمي ترسه يعني دليلي ندار بترسه

!!!!!!مثل اینکه شما Xbox 360 را با میکرو اشتباه گرفتید

نه خير ولي شما هم مثله اينكه Xbox360 رو با ابر رايانه قاطي كردي.سوني غوله كنسول سازي دنيا شايد به چيم يه رغيب نگاه كنه به Ms ولي مطمئن باش دستو پاهاش نمي لرزه...

تنها یکی از دلایل ترس از رقیب، تاکید میکنم تنها یکیش اینه که روی هر دستگاه حاضر شده ضرر بده ...
یکی از دلایل دیگش اینه که داره از روی Xbox Live تقلید و روبر داری میکنه !!!
دلایل دیگش هم که ....
این ترسی که میگم چیزه طبیعیه ، ممکنه برای Ms هم باشه

ببين اصلا نه Ms ميترسه نه Sony.مگه Ms رو كنسولهاش ضرر نداد.شما كه مجله بازي رايانه رو ميخوني...سوني هم مجبوره بده براي آيندش...صحبت سيستم آن لاين سوني از خيلي وقت پيش بود هيچ ربطي هم به كپي برداري نداره...

البته ایده ی چیزی مثل Xbox Liveدر سال 1998روی کنسول Nintendo64DD بود و یکم هم اجرا شد!پس اگه حاب به این باشه که بگیم سونی داره تقلید میکنه نمیشه گفت که مایکروسافت ابداع کننده بوده.ولی در واقع اینطوری نیست.یه چیزی اومده تو بازی به اسم بازیهای آنلاین و بازیهای که آپگرید میشن.چه نینتندو و مایکروسافت این کار رو میکردن چه نمی کردن سونی این کار رو میکرد.
بحث ترس هم نیست.توی صنعت به این بزرگی که اینقدر توش پول خوابیده دلیلی نداره که دو تا رقیب با ترس و احتیاط جلو نرن...

البته ایده ی چیزی مثل Xbox Liveدر سال 1998روی کنسول Nintendo64DD بود و یکم هم اجرا شد!پس اگه حاب به این باشه که بگیم سونی داره تقلید میکنه نمیشه گفت که مایکروسافت ابداع کننده بوده.ولی در واقع اینطوری نیست.یه چیزی اومده تو بازی به اسم بازیهای آنلاین و بازیهای که آپگرید میشن.چه نینتندو و مایکروسافت این کار رو میکردن چه نمی کردن سونی این کار رو میکرد.
بحث ترس هم نیست.توی صنعت به این بزرگی که اینقدر توش پول خوابیده دلیلی نداره که دو تا رقیب با ترس و احتیاط جلو نرن...
من هیچ حرفی از ابداع اون نگفتم ولی XBOX بود که از این گزینه بهترین بهره برداری را کرد چیزی که SONY همواره میگفت احتیاجی بهش نیست، ولی اینبار SONY غرور زیاد خودش را زیر پا گذاشت

تیتر خبری هم که من دیدم نوشته شده بود COPY برداری SONY از XBOX LIVE

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or