با سلام...
@دوست عزیز MT3691
1- بله در مورد اول عذر میخام که به اعدادو ارقام دقت چندانی نکردم.. حرف شما رو تا حدودی می پذیرم اما چرا تا حدودی :
به این دلیل که طبق اماری که خودتون دادین
12x DVD: 66 - 132Mbps / 8.2 - 16.5MBps
میبینید که دیسک های DVD همشون دارای یه سرعت حداقل و حداکثر هستند که درایو همیشه در سرعت حداکثرش کار نمیکنه!!
و اما در مورد Blu-ray من به این مساله توجه نکرده بودم که برای اجرای فیلمهای HD که روی دیسک های Blu-ray هستند به نرخ انتقالی در حدود حداقل 54 Mbps هست و از اونجا که دستگاه Ps3 یک Blu-ray Player هم هست باید حداقل قادر به انتقال این میزان اطلاعات در ثانیه باشه و ( حالا میخاد هر چند X بشه) از اونجا که در درایوهای Blu-ray ( و دیسک هاش) از یه تکنولوژی متفاوت ( که الان اسمش یادم نیست) استفاده شده که سرعت انتقال اطلاعات همیشه یکسان خواهد بود..
Blu-ray @ 54 Mbps =~ 7 MBps
پس میبینیم که چندان هم در مقایسه با درایو 12 سرعته X360 عقب نخواهد افتاد.. و این مساله در حالیست که "سرعت درایو استفاده شده در PS3 هنوز رسما اعلام نشده.."
در ضمن یکی از سطور اطلاعات شما رو به این شکل تصحیح میکنم :
Blu-ray @ 2X = ~108 Mbps
و در پایان باید اضافه کنم که این منبع شما رو به هیچ وجه قبول ندارم :
http://www.gamespot.com/pages/profile/show_blog_entry.php?topic_id=23916169&user=skektek
چون که مطلب به نقل از خود GS نیست بلکه نوشته شخصی یکی از کاربران در صفحه شخصی اختصاص داده شده به ایشون هست که هر کسی که در GS ثبت نام کرده باشه یه همچین صفحه شخصی رو داره و میتونه توش مطللب بنویسه.. و اگه Policy سایت GS رو هم بخونین متوجه میشید که GS "هیچ گونه مسئولیتی" در قبال اطلاعات نوشته شده توسط افراد در صفحات شخصیشون رو نمی پذیره..پس زیاد بهش اطمینان نکنید.
2-
دوست عزیز در مورد کیفیت hd شما کافیه یه سر برین جمهوری پل حافظ و مغازه هایی که فیلمهای دموی hd رو نمایش میدن ببینین(من خودم ازشون پرسیدم گفتن که شرکت سونی برای نمایش به نمایندگی هاش داده)
برادر عزیز گویا شما برداشت درستی از HD ندارین...HD یه تکنولوژی هست برای نمایش تصاویر در وضوح بالا ( که متعلق به سونی نیست)..هیچ ربطی هم به دیسک ( Media ) استفاده شده برای ذخیره اون نداره ( میخاد روی یه DVD معمولی باشه یا یه دیسک Blu-ray ) و هنوز هم استاندارد واحد و یکپارچه ای برای HD در نظر گرفته نشده و فعلا از همون استاندارد MPEG-2 استفاده میشه ( در آینده قرار است که از استانداردهای MPEG-4 و Windows Media 9 هم استفاده بشه) ... HD محدوده ای از کیفیت ها رو در بر میگیره که بیشترین اون فعلا همون 1080 P هست ( که رزولوشنی برابر با 1080 * 1920 خواهد داشت.)
و اونی هم که به قول شما خود شرکت سونی به نمایندگی هاش داده برای نمایش وضوح و قدرت تلویزیون هاش هست که فعلا تو بازار ایران اغلب 720 P ( رزولوشن 720 * 1280 ) و به زحمت 1080I هستند ( که از لحاظ کیفیت با 1080p تفاوت دارد)..
3-
ps3 در سال 2007 اونم ماه مارچ در اروپا ریلیز میشه و اگه کسی تو ایران بخواد تازه بعد از اون تاریخ باید منتظر بدست اوردن اون باشه!!!
لابد میگین از جاپن میگیرین ولی باید بگم که ps3-j بدرد اینجا نمیخوره و اگه مود چیپی بیاد برای us و یا uc میاد .
من تازه شنیدم که ps3 روی کپی خور نشدن دستگاهش خیلی کار کرده و حتی نمیشه بازی هارو با هم شریک شد یعنی هر بازی برای یک دستگاه!!!
اینم متن خبر:
ابتدا باید عرض کنم که از تاریخ عرضه PS3 اونهم در اروپا فعلا هیچ مدرک و سندی در دست نیست..اما اگه شما همین خبر رو کامل میخوندین متوجه میشدید که بر طبق همین خبر " غیر معتبر " PS3 به طور همزمان در ژاپن و امریکا ریلیز خواهد شد.. که بازار منطقه ما هم بیشتر متاثر از امریکاست تا اروپا..
"باز هم تاکید می کنم این خبر کاملا بی پایه و اساس هست."
4-
این در حد یه شایعه هست هنوز ولی به این صورت نیست که برای هر کنسول یه بازی باشه بلکه وقتی شما یه بازی رو داخل ps3 گذاشتی دستگاه کاری میکنه که اون بازی فقط با اون دستگاه کار کنه البته ما که از طرز کار اون چیزی سر در نمیاریم .(اگه کسی راجب این تکنولوجی چیزی میدونه بگه)
این خبر هم بی پایه و اساس هست و بیشتر در حد یک شایعه بود که مدتها پیش توسط بزرگان صنعت بازی رد شد ( خود سونی هیچ اظهار نظری در مورد صحت و یا عدم صحت این خبر نکرد)... به عنوان مدرک میتونید به مجله EGM شماره January 2006 رجوع کنید ( فکر کنم تو همین شماره اش بود .. دقیقا خاطرم نیست ) و یا به مجله GamePro شماره December 2005 ...( ممکنه در ذکر شماره چاپ منابع اشتباهاتی باشه... باید دوباره به مجله هام یه نگاهی بکنم که اگه وقت دست داد دقیقا با ذکر شماره صفحه اینجا میزارم)..
5-
سونی region lock رو برداشته و همینطوری دیمی بازی هارو میریزه بیرون ؟به نظر من خود همین یه نشونس برا اینکه سونی میخواد یه قفل جدید رو بازیهاش بزاره.
این حرفها و اخبار نشانه "دیمی " بودن نیست بلکه نشانه حرکت بزرگ و قابل تقدیر سونی به سمت Open Source هست..حرکتی که می بایست با PS2 انجام میگرفت..
در پایان
اینطور که از " شایعات " بر می آید سونی در حال تدارک یک سرویس آنلاین کامل هست که احتمالا نام آن " PlayStation HUB " حواهد بود..
و این مطلب رو هم بخونید تا ببینید Sony چه هیولای عظیمی هست و چیزی از مایکروسافت کم نداره و جالبه که این مطلب رو در سایت TeamXbox پیدا کردم...حتما بخونید :
http://editorials.teamxbox.com/xbox/1481/PlayStation-Network-An-Xbox-Live-Killer/p1
ودر انتها بازم اگر توهینی شد عذر میخام.. قصد فقط اطلاع رسانی بود.
فعلا.
Cheers