دوست عزيز (mohammad_66) ميشه شما بگيد از كجا خونديد كه مدچيپ PS2 رو دفعه اول خود سوني داده بيرون ؟؟؟
لطفاً منبع خبرتون رو اعلام كنيد !
[quote/]
معذرت من خونده بودم که خوده سوني برا مدچيپ کاري کرد فکر کردم که خودش زده....از بهزاد هم برا پستش ممنون
من نمیدونم این چیزا که شما میگین از کجا در میارین !!!
میشه یکی به من بگه فروش ps3 تو ایران چه ارزشی برای سونی داره؟ وقتی سونی رو هر دستگاه کلی ضرر میده فروشش تو ایران یعنی ضرر اندر ضرر چون اینجا کسی گیم ارجینال نمی خره . اگه ps2 رو میگین چون چندین سال از تولیدش میگذره خود دستگاه هم فروشش سود داره واسه همین سونی بدش نمیاد یه دستگاه سود اور رو به ما بفروشه؟
ولی یکی به من بگه مگه سونی مغز خر خورده که ps3 رو به ایران بفروشه و تازه خودش مود چیپ بزنه واقعا ادم از شنیدن بعضی حرفها شاخ در میاره !!!
اقا جون اگه اطلاعات ندارین زورتون نکردن پیغام بدین ناسلامتی پس فردا یکی این تاپیکو بخونه چی میگه؟
در ضمن هیچ وقت لوازم صوتی تصویری سونی رو با ps مقایسه نکنین کنسولها تمامن در سالهای اول ضرر ده هستند و اگر سونی و ms میتونستن کاری میکردن که تا چند سال نشه براشون مود چیپ ساخت.[quote/]
آقا خودت يکم فکر کن!!!!!!!!
سوني چرا تو ايران ضرر ميکنه؟ مگه دستگاهه 140$ الان به قيمته 280 هزار تومن نيست توايران؟
بابا اين محصولات مثه پي اس2 ..پي اس پي و... رو خوده سوني وارده ايران ميکنه ÷س چه ضرري آخه؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
ولي خيلي جالبه برا من اگه گيما ارجينال خريده نميشن چه ضرري به سوني داره؟اصلا چه ربطي به اون داره مگه همه بازيهاشون خودش ميزنه که ضرر داشته باشه؟
بابا آخه اصلا من بي اطلاعات شما که با اطلاعاتي يه بار اول پستو بخون يه بار هم راجبه پستي که مينويسي فکر کن که آخه با عقل جور در ميياد يا فقط از تعصبته که از سوني بدت ميياد و اين حرفا رو ميزني
raying:خيلي پستت توپ بود من که متحول شدم(شوخي نبود!)نوشته شده توسط NIK:با سلام خدمت دوستان
من زیاد از این جور تاپیک ها خوشم نمیاد چون که می دونم همیشه آدمهای متعصب زیاد هستند.فقط یه کم درد دل دارم براتون میگم. برای مثال آن دسته که طرفدار XBOX هستند اصلا PS را تا به حال با دید خوب نگاه نکردهاند یا اونهایی که طرفدار PS هستند لااقل دسته XBOX رو یک بار دستشون نگرفتن! بعد یارو میاد اینجا هی اون چیزی رو که دوست داره تبلیغ می کنه(این کار اشکالی نداره اما اینکه از اون یکی همش ایراد می گیره یک مشکل است :shockedاینها همه از تعصبات بی جاست. حالا یه چند تا مثال بارزتر:دو گروه هستن که سایه هم رو با تیر می زنن::sniper::gunner:. یک نفر میاد میگه تو دنیا بهتر از MGS بازی ساخته نشده و اون یکی میگه اصلا SplinterCell کولاکه. بابا لاقل شما که دم از منقد بودن می زنید هر دوتا را یک بار هم شده 1 روز بازی کنید بعد بگید به نظر من فلان بازی این چیزاش بهتره و فلان بازی اون چیزاش بهتره. این کار بهتر از اینه که مثلا یارو میاد می بینه حرفی برای گفتن نداره می گه روی سیدی MGS مثلا قرمزه، اون یکی میاد میگه برای من .......
بعدش اشکال اصلی ما ایرانیها اینه که همیشه زود قضاوت می کنیم بابا بزارید PS3 بیاد بعدا اونو با XBOX 360 مقایسه کنید.
یک مسئله دیگه هم است اینه که بحث این PC رو چرا هی وسط می کشید. به اینها می گن CONSOLE به اون می گن COMPUTER هیچ ربطی هم به هم ندارن. کسی که فقط می خواد بازی کنه میره GAME CONSOLE می خره و کسی که کارهای دیگه ای هم داره میره PC میخره. من نمی دونم چرا کنسول بازها هی میان میگن مثلا PS2 انقدر MHZ مال PC اونقدر MHZ. به نظر من یک کنسول خوب مسلما باید کارت گرافیک قوی و CPU قوی داشته باشه چون تکنولوژی هر روز پیشرفت می کنه و کسی که کنسول بازی می خره می خواد حداقل 5 سال باهاش حال کنه. تازه همون طور که گفتم این یک کنسول بازیه و فقط برای این ساخته شده که یک GAMER ازش لذت ببره. هر موقع گفتن می خوایم برنامه AUTOCAD(یک برنامه نقشه کشی قدرتمند) را باید روی کامپیوتر اجرا کنیم یا روی کنسول؟؟ یا مثلا برعکس اگه یه روز بگن printer و scanner را توانسته اند به کنسول وصل کنند، حالا ببینیم کامپیوتر بخریم یا کنسول؟؟ شما بیاین بگین فلان چیز کنسول نسبت به کامپیوتر بهتره یا بدتره. کامپیوتر طوری ساخته شده که دیدن میشه ازش در اکثر زمینه ها استفاده کرد، مثلا به عنوان یک وسیله سرگرمی. پس براش بازی و هزار تا چیزه دیگه ساختن.
حالا این ها رو گفتم یه کم از مزایای کنسول ها رو بگم. ببینین برای مثال وقتی سه تا شرکت عظیم IBM ، TOSHIBA ، SONY که میان سل پروسسور می سازن در پیشرفته و پرقدرت بودن آن شک نکنید.همین سل پروسسور در بعضی جهات ممکن است نسبت به همتاهای مشابه، که در کامپیوتر های آن عصر ساخته می شوند جلوتر باشد.
البته من در مقایسه علمی این ها مشکلی نمیبینم به شرطی که فرد باز گو کننده بداند که چه می گوید. بعضی وقتها یک سری افراد یه خبرایی میارن که معلوم نیست از کجا در اومده!!!!!!!!!!:shocked:
حالا می رسیم به پست های این تاپیک:
mohammad_66 عزیز
تا به حال بازار سیاه به گوشت خورده؟؟ می دونی خارجی ها مارو آدم هم حساب نمکنند؟ چه برسه به اینکه بخوان از کشور جهان سومی مثل ایران سود کنند. این قیمت PS هم که می بینی هیچ ربطی به شرکت سونی نداره همش به خاطر دلال بازی این تاجرهاست. شما برو دوبی ببین لوازم صوتی و تصویری رو بهت چند می دن؟ همین PS باید اونجا همون 140دلار باشه نه 240هزارتومان. تمام اینهایی که همه می بینیم به اسم نمایندگی فقط اسم نمایندگی دارند. یه سوال تخصصی ازشون می پرسی همش بربر نگات می کنن.(حالا به تمام کسانی که در این زمینه فعالیت میکنن توهین نشه) ببین هر موقع یه چیز یه کم جدید میخری برای تعمیر حتما باید یه سری بره دوبی.
فروش محصولات سونی مثل PS در ایران صد البته که برای سونی سود داره می دونی چرا؟
چون در خارج از کشور هر محصولی که فروخته می شه باید حتما SUPPORT بشه و تو ایران ما این SUPPORT رو نداریم و برای این شرکت خیلی خوبه. ما فقط اینا رو از کشور های اطراف می خریم میاریم تو کشور هر جوری دوست داریم می فروشیم. هر موقع ما مستقیم از کارخانه PS رو آوردیم تو ایران حرف شما صد در صد درسته.
(خوش به حال کشوری مثل دوبی. اونها با این کارشون هر روز پولدار تر می شن و به جلو میرن اما ما ...)
خیلی ممنون که وقتتون را برای خواندن پست من گذاشتیدraying:
البته پسته شما بازم هيچ ربطي به سوده اين شرکتا(از نظر گيم)تو ايران نداشتنوشته شده توسط mt3691:اقا محمد 66 اگه پستهای قبلی همین تاپیک رو بخونی خیلی چیزا یاد میگیری ولی متاسفانه اکثر ماها فکر میکنیم همه چیرو میدونیم و احتیاجی به مطالعه بیشتر نداریم البته فکر نکنی منظور من اینه که من خیلی میدونم نه بلکه سعی میکنم همیشه در حال یادگیری باشم ولی حالا که حالشو نداری مطالعه کنی خیلی خلاصه برات ماجرای کنسولها رو میگم.
ببین دوست من وقتی یه کمپانی صاحب کنسول میشه (فرق نمیکنه سونی یا ماکروسافت و یا...)سود اصلیش از فروش گیم های ارجینال بدست میاد و همیشه در چند سال اول رو دستگاه ضرر میده ولی هر شرکت بازی سازی که برای کنسول اونا بازی بسازه باید سهم صاحبای کنسول رو بده که این درصد کم هم نیست.شاید بگی خوب چرا بقیه کنسول نمیسازن که این واضحه چون اینکار سرمایه هنگفتی میخاد و در ضمن ضرر اولیه اون زیاده و کمتر کمپانی این سرمایه رو داره .الان xbox360 رو هر دستگاه 120 دلار(بعضی ها میگن300 دلار) ضرر میده و خودت حساب کن ضرر کلی ms رو بعد از فروش میلیونی
نوشته شده توسط mt3691:اقا یه خبر داغ نمیدونم شنیدین یا نهیکی از کارکنان سونی به نام جاش رابینسون که چندین ماه با دو کیت های سونی کار کرده بوده و برای خودش مخی هم هست راجب به پی3 گفته که این دستگاه هنوز خیلی کار داره و پر باگ هست و در اخر گفته که ایکس باکس از پی 3 بهتره و همین اظهار نظر باعث شده که از کارش اخراجش کنن و رویویی که در مورد پی 3 نوشته بوده رو از اینترنت جمع اوری کردن .
اینم ادرس خبر اگه چیز جدیدی در این مورد شنیدین به ما هم اینجا حبر بدین.
http://news.teamxbox.com/xbox/10175/Sony-Employee-Fired-for-Commenting-PS3-Development/
اینم یکی دیگه:
http://www.ps3week.com/blogs/ps3week.php?title=title_6&more=1&c=1&tb=1&pb=1
حالا شما هی سنگ سونی رو به سینه بزنین!!!
نوشته شده توسط NIK:با سلام خدمت دوستان
حالا یه چند تا مثال بارزتر:دو گروه هستن که سایه هم رو با تیر می زنن::sniper::gunner:. یک نفر میاد میگه تو دنیا بهتر از MGS بازی ساخته نشده و اون یکی میگه اصلا SplinterCell کولاکه. بابا لاقل شما که دم از منقد بودن می زنید هر دوتا را یک بار هم شده 1 روز بازی کنید بعد بگید به نظر من فلان بازی این چیزاش بهتره و فلان بازی اون چیزاش بهتره. این کار بهتر از اینه که مثلا یارو میاد می بینه حرفی برای گفتن نداره می گه روی سیدی MGS مثلا قرمزه، اون یکی میاد میگه برای من .......
بعدش اشکال اصلی ما ایرانیها اینه که همیشه زود قضاوت می کنیم بابا بزارید PS3 بیاد بعدا اونو با XBOX 360 مقایسه کنید.
raying:
منظورت از این چیه؟Newbies یا No brains?امیدوارم هیچ کدوم نباشه چون:Only n00bz playin' SC...
یادمه که بعضیها میگفتند که گرافیک Pgr3 تفاوت چندانی با نسل قبل مخصوصا Gt4 نداره
در ضمن Nfs:mw گرافیکش 8 شده ولی Pgr3 گرافیکش 9 شده ؟ واقعا جای تعجب داره که بخواهیم Pgr3 را با Gt4 مقایسه کنیم
فقط کافیه کاری که من کردم را انجام بدید
Gt4 را روی مانیتور 17 بازی کنید در نسل قبل Tv انتخاب بهتری برای بازی با کنسول ها بود ، چون Tv مخصوص Res پایینه
و توی Tv تفاوت Res اصلا مشخص نبود،ولی در حال حاضر با بالا رفتن Res دیگه Tv نمیتونه اشکالات Pixel ها را محو کنه ( چون اصلا پیکسل لبه داری وجود نداره)
پس بهتره Gt را روی Monitor حد اقل 17 بازی کنید بعد بیاید بگید Pgr3 با Gt زیاد فرقی نداره