با سلام..
تازه اكثر بازي هايي كه ما در ps2 ميشناسيم براي xbox هم ساخته ميشوند حتي سري فاينال فانتزي ها ( من عاشق ان هستم )و باز ي هاي كپكام و خيلي از شركتهاي بازي سازي japon با مايكروسافت قرار داد بسته اند .(حتي متال گير سابستنس هم براي xbox قبلا امد)
دوست عزیز حرف شما در مورد کارهای شرکت معظم کونامی و کپکام صحیح میباشد چرا که این دو شرکت چندان وابسته نیستند و اغلب کارهاشون رو دارن سعی میکنه در بیش از یک پلتفرم ارایه کنند.. اما در مورد سری فاینل فانتزی باید عرض کنم که شکت Square-Enix از شرکتهایی هست که تا حد زیادی به سونی وابسته است و حتی شاید بتوان اونرو یکی از شرکتهای تابعه سونی نامید و هنوز هیچ گونه قرار دادی با "مایکروسافت" امضا نکرده ولی از طرف مقامات این شرکت اظهار تمایل شده که سری های آینده بازی فاینل فانتزی روی هر دو کنسول PS3 , X360 ارایه شود.حالا اینکه یه فاینل 11 ( که اونهم چون آنلاین بوده) برای کنسول مایکروسافت عرضه شد به معنای همکاری مستمر ایندو نخواهد بود. ولی عنایت بفرمایید که مشکل اصلی کنسول مایکروسافت همین عدم پشتیبانی شرکت های ژاپنی بوده ( چیزی که PS2 کاملا ازش برخورداره)..ژاپنی ها حس Nationalism بسیار شدید دارند و اغلب روی خوش به آمریکاییها ( تا حالا) نشون ندادند..
دوستان اكثر ما چندين ساله كه ps2 داريم و بازي هاي انرا ميشناسيم ولي چيز جديد و عالي به ندرت ديده ميشود و كسي جرات ندارد با اين هزينه هاي ساخت ريسك كند پس مرتب بازي هاي شماره دار مي ايد و اين جالب نيست (مثلا چند سال ديگر MG10 مياد كه لابد اسنيك با عصا مياد!!! شوخي كردم ناراحت نشيد منم اسنيكو دوست دارم)ولي تو xbox يك دنياي جديد در انتظار ماست كه ديدن ان لذت زيادي دارد ليست زير بازي هاي مخصوص xbox است اگر اشتباه نكنم و اكثر انها براي ما جديد است .
در مورد اینکه عناوین جدید به بازار ارایه بشود با شما هم عقیده ام.. ولی توجه داشته باشید طبق گفته خود حضرت عالی این یه ریسک هست و ممکنه که پروژه جدید به یک "کابوس" برای شرکت سازنده اش تبدیل بشه...و اما در مورد عناوین X360 که گذاشتین میتونم به جرات بگم که هیچ کدومشون عنوان جدیدی نیستند و همشون ادامه عناوین قبلی هستند به عنوان نمونه:
DOA 4 که در ادامه سری بازهای بسیار پرطرفدار DOA ( که خود منهم از طرفداران 2 آتیشه اش هستم)ساخته میشه ( از شماره 1 حساب بفرمایید -ایا این بازی رو میتوان جدید!! به حساب آورد)
Fable که دوستان آمارش رو دارن ( بازی زیبایی بود که روی PC و XBOX عرضه شد - پس این هم عنوان جدیدی نیست.)
Forza Motorsport رو هم که دوستان بهتر از بنده آمارش رو روی XBOX دارن -پس این هم جدید نیست.
Halo خواهشا به این یکی دیگه نگید جدید..
ninja Gaiden که سالهاست در پلتفرمهای مختلف موجود بوده.
Oddworld هم که یادش بخیر تو PS1 چه صفایی داشت.
Panzer Dragoon که از عناوین قدیمیPC هستش.
Project Gotham Racing که شماره چندمش هست که داره روی X360 عرض میشه.
Rallisport Challenge هم بسیار زیبا بود ( روی PC و XBOX )
Star Wars: Knights of the Old Republic این سری هم که خیلی وقته تو بازاره.. حالا شاید روی X360 جدید باشه و لی در کل "عنوان" جدید نیست.
WWE Wrestlemania این سری بازی هم که ملت رو کشته...پس اینهم جدید نیست..
Perfect Dark Zero عنوان جدیدی است
Kameo این بازی به هیچ وجه جدید نیست و تاریخچه اش به N64 میرسه
پس دوست عزیز میبینیم که کنسول مایکروسافت "X360 " هم از قاعده ادامه بازیها مستثنا نیست... پس خواهشا اینطوری در مورد PS3 قضاوت نکنید .. در ضمن MGS قراره که با همین شماره چهارم به پایان برسه. چون از اول هم داستان به صورت یک تریلوژی طراحی شده بود ولی MGS3 به داستان اضافه شد و به نوعی داستان رو کش داد...پس MGS10 نخواهیم داشت.
فعلا.
Cheers