xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببخشید ولی دوست عزیز از این بازیایی که شما گفتی که چندتاشون برای 360 هم میاد! مثل اسپلینتر سل 4 یا رزیدنت ایول 5

من طرفدار هیچ کدوم نیستم پس منو داخل کارهای سیاسی نکیند.

RESIDENT EVIL 5 کسی هم که میگه اختصاصی نیست یه لینک بده برای 360 میاد
http://www.gamespot.com/xbox360/adventure/residentevil5/
GOD OF WAR 2 تایید نشده اما شک نکنید که می
به احتمال زیاد برای پی اس 3 میاد ولی چیزی که معلوم نیست نگین چون ممکنه اصلا نیاد پس دلیل برتری به حساب نمیاد.
SPILINTER CELL 4
برای تمامه پلتفورم ها میاد

TEKEN 6
من در مورد اینکه قراره بیاد چیزی نشنیدم با اینکه احتمال خیلی زیاد میاد ولی بازم هیچی معلوم نیست شاید
برای 360 هم اومد

HALF LIFE 3 کسی که بابر نمیکنه الان لینکشو گم کردم یه ذره دیگه تو همین تاپیک چند تا عکس ازش میزارم
این یکی 100% خالی بندیه شاید منظورتون half - life 2 aftermath باشه که اونم فقط قراره برای پی سی بیاد.
اگه قرار بود برای پی اس 3 بیاد مطمئن باش بوق و کرنا میکردن.
در ضمن هنوز خبر ساخت 3 برای پی سی و هیچ کنسولی دیگه ای بیرون داده نشده فکر میکنم شما دارین اشتباه میکنین. تازه به فرض اینکه برای پی اس 3 بیاد از کجا معلوم برای 360 نیاد؟؟؟؟؟؟

اگه قرار بود برای پی اس 3 بیاد مطمئن باش بوق و کرنا میکردن.

HL2 قراره براي PS3 بياد !...ولي HL3 از بغلكش خالي بنديه.

حالا خوب شد دوست خوبمون نگفتن HL4 ! (شوخي كردم)
wink.gif

HL2 قراره براي PS3 بياد !.
تازه هنوز هم معلوم نیست برای پس اس 3 بیاد.
جمله ی ign درباره این بازی :
*A PS3 version has not been officially announced -- the developer leads at Valve have mentioned considering the next-gen console as a possible home to the title, but has not made official plans yet. The original Xbox system is already host to the title.

teken 6 که حتما میاد توی e3 امسال هم یه قطعه نمایشی برای اون نشون دادن .
god of war 2 هم حتما میاد . وقتی god of war رو تموم میکنید یک قسمت داره که ورژنهای مختلف شخصیتها رو نشون میده همونجا بک مدل کریتوس هست که میگه وقتی god of war رو روی یه سخت افزار قوی تر بسازیم این مدل رئ استفاده می کنیم حالا بنظرتون سخت افزار قوی تر چی هست ؟

من لازم دیدم یه توضیحی رو در مورد HL3 که گفته شد برای PS3 میاد بدم ...

اول اینکه هیچ گونه اعلام رسمی از طرف Valve نشده که HL2 رو برای PS3 قراره بسازن مثه Doom3 فقط در حد حرفه و سازنده گفته که علاقه دارم با این کنسولم کار کنم ولی هیچ اعلام رسمی نشده پس بیخود شایعه پراکنی نکنید

اما در مورد HL3 اصلا هیچ گونه صحبتی در مورد ساخت HL3 رو هیچ پلتفرمی نشده حالا نمیدونم این دوستمون از کجا فهمیدن که عنوان اختصاصی PS3 هست و میخوان ازش عکس هم بزارن
تنها چیزی که در مورد HL3 مشخص شده توی یکی از کنفرانسهای مایکروسافت در باره 360 بوده که یه اسم از HL3 و Source Engine هم برده شده
ضمنا اگر هم قرار باشه HL3 ساخته بشه به احتمال 90 درصد فقط برای PC و 360 میاد و از نسخه PS3 خبری نخواهد بود

دوستان اكثر ما چندين ساله كه ps2 داريم و بازي هاي انرا ميشناسيم ولي چيز جديد و عالي به ندرت ديده ميشود و كسي جرات ندارد با اين هزينه هاي ساخت ريسك كند پس مرتب بازي هاي شماره دار مي ايد و اين جالب نيست (مثلا چند سال ديگر MG10 مياد كه لابد اسنيك با عصا مياد!!! شوخي كردم ناراحت نشيد منم اسنيكو دوست دارم)ولي تو xbox يك دنياي جديد در انتظار ماست كه ديدن ان لذت زيادي دارد ليست زير بازي هاي مخصوص xbox است اگر اشتباه نكنم و اكثر انها براي ما جديد است .

Dead or Alive (full exclusive

Fable (temporary exclusive, sequel in development

Forza Motorsport (full exclusive

Halo (temporary exclusive

Jade Empire (full exclusive - sequel in development

Kingdom Under Fire (main franchise full exclusive

Mass Effect (full exclusive - trilogy

ninja Gaiden (full exclusive - sequel in development

Oddworld (full exclusive

Otogi (full exclusive

Panzer Dragoon (full exclusive

Perfect Dark (full exclusive

Project Gotham Racing (full exclusive

Rallisport Challenge (temporary exclusive

Star Wars: Knights of the Old Republic (temporary exclusive

Too Human (full exclusive - trilogy

WWE Wrestlemania (full exclusive

........

تازه اكثر بازي هايي كه ما در ps2 ميشناسيم براي xbox هم ساخته ميشوند حتي سري فاينال فانتزي ها ( من عاشق ان هستم )و باز ي هاي كپكام و خيلي از شركتهاي بازي سازي japon با مايكروسافت قرار داد بسته اند .(حتي متال گير سابستنس هم براي xbox قبلا امد)

با سلام..

تازه اكثر بازي هايي كه ما در ps2 ميشناسيم براي xbox هم ساخته ميشوند حتي سري فاينال فانتزي ها ( من عاشق ان هستم )و باز ي هاي كپكام و خيلي از شركتهاي بازي سازي japon با مايكروسافت قرار داد بسته اند .(حتي متال گير سابستنس هم براي xbox قبلا امد)

دوست عزیز حرف شما در مورد کارهای شرکت معظم کونامی و کپکام صحیح میباشد چرا که این دو شرکت چندان وابسته نیستند و اغلب کارهاشون رو دارن سعی میکنه در بیش از یک پلتفرم ارایه کنند.. اما در مورد سری فاینل فانتزی باید عرض کنم که شکت Square-Enix از شرکتهایی هست که تا حد زیادی به سونی وابسته است و حتی شاید بتوان اونرو یکی از شرکتهای تابعه سونی نامید و هنوز هیچ گونه قرار دادی با "مایکروسافت" امضا نکرده ولی از طرف مقامات این شرکت اظهار تمایل شده که سری های آینده بازی فاینل فانتزی روی هر دو کنسول PS3 , X360 ارایه شود.حالا اینکه یه فاینل 11 ( که اونهم چون آنلاین بوده) برای کنسول مایکروسافت عرضه شد به معنای همکاری مستمر ایندو نخواهد بود. ولی عنایت بفرمایید که مشکل اصلی کنسول مایکروسافت همین عدم پشتیبانی شرکت های ژاپنی بوده ( چیزی که PS2 کاملا ازش برخورداره)..ژاپنی ها حس Nationalism بسیار شدید دارند و اغلب روی خوش به آمریکاییها ( تا حالا) نشون ندادند..

دوستان اكثر ما چندين ساله كه ps2 داريم و بازي هاي انرا ميشناسيم ولي چيز جديد و عالي به ندرت ديده ميشود و كسي جرات ندارد با اين هزينه هاي ساخت ريسك كند پس مرتب بازي هاي شماره دار مي ايد و اين جالب نيست (مثلا چند سال ديگر MG10 مياد كه لابد اسنيك با عصا مياد!!! شوخي كردم ناراحت نشيد منم اسنيكو دوست دارم)ولي تو xbox يك دنياي جديد در انتظار ماست كه ديدن ان لذت زيادي دارد ليست زير بازي هاي مخصوص xbox است اگر اشتباه نكنم و اكثر انها براي ما جديد است .

در مورد اینکه عناوین جدید به بازار ارایه بشود با شما هم عقیده ام.. ولی توجه داشته باشید طبق گفته خود حضرت عالی این یه ریسک هست و ممکنه که پروژه جدید به یک "کابوس" برای شرکت سازنده اش تبدیل بشه...و اما در مورد عناوین X360 که گذاشتین میتونم به جرات بگم که هیچ کدومشون عنوان جدیدی نیستند و همشون ادامه عناوین قبلی هستند به عنوان نمونه:

DOA 4 که در ادامه سری بازهای بسیار پرطرفدار DOA ( که خود منهم از طرفداران 2 آتیشه اش هستم)ساخته میشه ( از شماره 1 حساب بفرمایید -ایا این بازی رو میتوان جدید!! به حساب آورد)

Fable که دوستان آمارش رو دارن ( بازی زیبایی بود که روی PC و XBOX عرضه شد - پس این هم عنوان جدیدی نیست.)

Forza Motorsport رو هم که دوستان بهتر از بنده آمارش رو روی XBOX دارن -پس این هم جدید نیست.

Halo خواهشا به این یکی دیگه نگید جدید..

ninja Gaiden که سالهاست در پلتفرمهای مختلف موجود بوده.

Oddworld هم که یادش بخیر تو PS1 چه صفایی داشت.

Panzer Dragoon که از عناوین قدیمیPC هستش.

Project Gotham Racing که شماره چندمش هست که داره روی X360 عرض میشه.

Rallisport Challenge هم بسیار زیبا بود ( روی PC و XBOX )

Star Wars: Knights of the Old Republic این سری هم که خیلی وقته تو بازاره.. حالا شاید روی X360 جدید باشه و لی در کل "عنوان" جدید نیست.

WWE Wrestlemania این سری بازی هم که ملت رو کشته...پس اینهم جدید نیست..

Perfect Dark Zero عنوان جدیدی است

Kameo این بازی به هیچ وجه جدید نیست و تاریخچه اش به N64 میرسه

پس دوست عزیز میبینیم که کنسول مایکروسافت "X360 " هم از قاعده ادامه بازیها مستثنا نیست... پس خواهشا اینطوری در مورد PS3 قضاوت نکنید .. در ضمن MGS قراره که با همین شماره چهارم به پایان برسه. چون از اول هم داستان به صورت یک تریلوژی طراحی شده بود ولی MGS3 به داستان اضافه شد و به نوعی داستان رو کش داد...پس MGS10 نخواهیم داشت.

فعلا.
Cheers

آخرین ویرایش:
در ضمن Mgs قراره که با همین شماره چهارم به پایان برسه. چون از اول هم داستان به صورت یک تریلوژی طراحی شده بود ولی Mgs3 به داستان اضافه شد و به نوعی داستان رو کش داد...پس Mgs10 نخواهیم داشت.
کسی دقیقا نمیدونه آیا ادامش میدند و یا نه در مورد شماره ی سوم Mgs هم همین حرف را میزدند و میگفتند آخرین نسخه از بازیه متال گیره .....در کل به نظر
من تا وقتی کونامی از طریق متال گیر پول خوبی در میاره این بازی را ادامه میده .... :exclaim:

آخرین ویرایش:
با سلام..
کسی دقیقا نمیدونه آیا ادامش میدند و یا نه در مورد شماره ی سوم Mgs هم همین حرف را میزدند و میگفتند آخرین نسخه از بازیه متال گیره .....در کل به نظر من تا وقتی کونامی از طریق

متال گیر پول خوبی در میاره این بازی را ادامه میده

از همون اول هم بازی متال گیر به صورت یه سه گانه اعلام شده بود بطوریکه خود کوجیما هم از اضافه شدن داستانهای اضافی به عنوان قسمت سوم چندان دل خوشی نداشت...در ضمن چند وقتی هست که کوجیما از Konami جدا شده و شرکت خودش رو با نام Kojima Productions و با لوگوی همون روباه FoxHound تاسیس کرده..MGS4 هم تماما کار شرکت خودش خواهد بود.

در زیر متن مصاحبه چاپ شده در مجله EGM شماره 199 ( برای ژانویه 2006 ) با کوجیما رو میخونید:

http://tinypic.com/im1fmf.jpg
http://tinypic.com/im1fs7.jpg

(چون سایز عکسها بزرگه به همین شکل لینک گذاشتم تا خودتون اونها رو دانلود کنید و ببینید)

در ضمن اینهم ادرس وبلاگ شخصی کوجیما :

www.blog.konami.jp/gs/hideoblog_e/

فعلا.
Cheers

آخرین ویرایش:
من فکر کنم منظورشون از جدید بودن این بود که برای PS بازها جدید باشه . چون غیرOddworld و Dead or Alive بقیه برای کنسولهای سونی نیومدن . وگرنه مثلا تاریخچه سری نینجا گایدن که بر میگرده به ده هشتاد !!!
ولی در مورد kameo فکر نکنم تاریخچه اش به Nintendo 64 برسه . البته این بازی توسط سازندگان بازی Banjo-Kazooie (از شاهکارهای Rare برای N64 ) ساخته شده ولی فکر نکنم ربطی بهش داشته باشه

آخرین ویرایش:
اول اینکه هیچ گونه اعلام رسمی از طرف Valve نشده که HL2 رو برای PS3 قراره بسازن مثه Doom3 فقط در حد حرفه و سازنده گفته که علاقه دارم با این کنسولم کار کنم ولی هیچ اعلام رسمی نشده پس بیخود شایعه پراکنی نکنید

سلام

شايعه پراكني چيه عزيز من...! اين حرفيه كه IGN زده از پيش خودم كه نگفتم.

اگه دقت كرده باشي من اصلا نگفتم كه HL2 "حتما" براي ps3 مياد.گفتم كه قراره بياد.

در ضمن بهتره كه شما شايعه پراكني نكنيد ! چون IGN اصلا حرفي از نيومدن 100% اين بازي بر روي كنسول Ps3 نگفته.

منظور من از جديد براي ما ps بازها بود و گيم هايي كه گفتم اكثرا دنباله دار و معروف هستند كه اكثر ما تا كنون نديدهايم.

در ضمن اكثر شركتهاي بازي سازي دنبال پول هستند و ملي گرايي معني ندارد اگر ميبينيد كه اكثرا از ps2 حمايت مي كنند براي اينست كه تا كنون بيش از 100 ميليون دستگاه فروش داشته و بي رقيب بوده ولي اين حمايت تا ابد نيست همانطور كه در خبر زير كه در سايت خود ms مي بينيد اكثر شركتها براي xbox360 بازي ميسازند و اگر ms نتواند با شركتي وارد معامله شود نفرات نخبه انرا بيرون كشيده و شركتهاي جديد بوجود مي اورد مثل همين كوجيما پروداكشن و چندين شركت ديگر . اينهم خبر:

http://www.xbox.com/en-US/community/news/2005/0725-xbox360.htm

Japanese publishers that announced their support today for Xbox 360 include Capcom, Konami Digital Entertainment, Namco Hometek, and Tecmo®, among others.
و اينهم تعدادي از شركتهاي بازي ساز براي xbox360 كه شركتهاي جاپني و سيكور انيكس هم جزو ان است و مطمئن باشيد اگر شركتي يكبار بازي ساخت و سود كرد باز هم اينكار را مي كند و سيكور انيكس هم مستسنا نيست.

• Activision, Inc.: Call of Duty® 2, Tony Hawk's American Wasteland, QUAKE™ 4, Gun
  • A R C System Works Co. Ltd.: Versus Tactical Action (working title)
  • Artdink Corp.: A-Train X
  • Atari® Japan Co. Ltd.: Test Drive® Unlimited
  • Bandai Co. Ltd.: Mobile Suit Gundam(working title)
  • Banpresto Co. Ltd.: Super Robot Wars(working title)
  • Capcom: Biohazard 5 (Resident Evil 5), Dead Rising
  • Cavia Inc.: Title to be announced
  • D3 Publisher Inc.: E-D-FX (working title), Chambara Beauty X (working title)
  • Eidos: Title to be announced
  • Electronic Arts: FIFA 2006, NBA Live 06, Need for Speed™ Most Wanted
  • FromSoftware Inc.: eNCHANT arM
  • Frontier Groove Inc.: Title to be announced
  • G.Rev Ltd.: Title to be announced
  • Genki Co. Ltd.: Shutokou Battle(working title)
  • Hamster Corp.: Title to be announced
  • Hudson Soft: Far East of Eden Ziria—Tales from Distant Jipang
  • Idea Factory: Title to be announced
  • Jaleco Entertainment: Title to be announced
  • Kids Station Inc.: Title to be announced
  • KOEI: Dynasty Warriors® 5
  • Konami: Winning Eleven (working title), Rumble Roses XX (working title), Proyakyu Spirits (working title)
  • Marvelous Interactive Inc.: Title to be announced
  • Microsoft: NINETY-NINE NIGHTS, Every Party, Project Gotham Racing® 3
  • Namco: Frame City Killer, Ridge Racer 6, RPG title to be announced, Love Football (working title)
  • SEGA®: Chromehounds (working title)
  • SNK PLAYMORE: King of Fighters Maximum Impact 2 (working title)
  • Spike Co. Ltd.: Title to be announced
  • Square/Enix: FINAL FANTASY® XI
  • Success Corp.: Zookeeper (working title), Operation Darkness (working title)
  • TAITO Corp.: World Airforce (working title)
  • Tecmo: Dead or Alive® 4, Dead or Alive Xtreme 2, Project Progressive, Dead or Alive Code: Cronus
  • THQ Japan: Saints Row, The Outfit™
  • Tomy: Zoids (working title)
  • Treasure Co. Ltd.: Title to be announced
  • Ubisoft: Ghost Recon Advanced Warfighter (working title)
  • Vivendi Universal Games: Title to be announced
  • Yuke's Co. Ltd.: Wrestle Kingdom
  • موفق باشيد

Mobile Suit Gundam ؟؟؟
جالبه تو این لیست چکار میکنه ؟
یعنی برای Xbox 360 هم میسازند؟
گر چه از Gameplay خوشم نیومد

با سلام..

منظور من از جديد براي ما ps بازها بود و گيم هايي كه گفتم اكثرا دنباله دار و معروف هستند كه اكثر ما تا كنون نديدهايم.

در ضمن اكثر شركتهاي بازي سازي دنبال پول هستند و ملي گرايي معني ندارد اگر ميبينيد كه اكثرا از ps2 حمايت مي كنند براي اينست كه تا كنون بيش از 100 ميليون دستگاه فروش داشته و بي رقيب بوده ولي اين حمايت تا ابد نيست همانطور كه در خبر زير كه در سايت خود ms مي بينيد اكثر شركتها براي xbox360 بازي ميسازند و اگر ms نتواند با شركتي وارد معامله شود نفرات نخبه انرا بيرون كشيده و شركتهاي جديد بوجود مي اورد مثل همين كوجيما پروداكشن و چندين شركت ديگر . اينهم خبر:

http://www.xbox.com/en-US/community...725-xbox360.htm

Japanese publishers that announced their support today for Xbox 360 include Capcom, Konami Digital Entertainment, Namco Hometek, and Tecmo®, among others.
و اينهم تعدادي از شركتهاي بازي ساز براي xbox360 كه شركتهاي جاپني و سيكور انيكس هم جزو ان است و مطمئن باشيد اگر شركتي يكبار بازي ساخت و سود كرد باز هم اينكار را مي كند و سيكور انيكس هم مستسنا نيست.

برداشت بنده از حرف شما این بود که این بازیها کلا جدیدن... ولی هر چند برای من که یه PS باز هستم هیچ کدوم از این عناوین تازگی نداره ( چون همشون رو یا روی همون PS2 یا PC یا XBOX بازی کردم).

در مورد ژاپنیها میتونم بگم که اینجا رو دارین اشتباه میکنین.. چون همین مساله ملیت گرایی خودشو در بین اونها خیلی نشون میده... شرکت هایی مثل CapCom و یا Konami دیگه جهانی شدن و دارای چندین بخش در گوشه گوشه دنیا هستند.. حرف من در مورد شرکت های کوچک تر ژاپنی صدق میکنه که بازیهاشون رو یه قشر خاصی درک می کنن و میتونن باهاش ارتباط برقرار کنن.. وعلت عدم استقبال از بازیهای اصیل ژاپنی (شرقی - که موضوع حرف های من هم هست) همینه که غربیها و کلا افراد ناآشنا به فرهنگ شرق نمیتونن به راحتی باهاش ارتباط برقرار کنن وگرنه همه بازی RE رو میتونن باهاش ارتباط برقرار کنن چون حرفی واسه زدن نداره (مثل فیلمای اکشن هالیوودی میمونه) ولی با این حال شرکت CapCom میاد و این بازی رو فقط روی کنسولهای ژاپنی عرضه میکنه در حالیکه بعد از 5-6 سال دیگه همه کنسولها ( از جمله XBOX ) طرفدارای خودشون رو دارن.. اما در مورد Square-Enix هم باید بگم که فعلا فقط همون FF XI رو واسه مایکروسافت بیرون داده اونهم چون انلاین بوده و به حق پشتیبانی انلاین مایکروسافت خیلی بهتر از سونی هست..ولی یه سری جهت گیریهای جدید در این شرکت چندان دور از انتظار نیست چون با شرکت امریکایی Enix ترکیب شده..ولی بازم شک دارم که عناوین خاصش ( نظیر سری FF ) رو روی کنسول های مایکرو عرض کنه... (همانطور که در تمام این مدت میتونست و این کارر و نکرد).. من کلی از بازیهای مورد علاقه ام که دنبالشون هستم همگی ژاپنی هستند و فقط برای PS عرضه شدند و اونهم فقط به زبان ژاپنی!! .. یعنی حتی اونها زحمت ترجمه بازی رو هم نکشیدن ( حالا صداگذاری پیش کش)..

و اما در مورد لیستی که گذاشتین میتونم بگم که همشون همون شرکت هایی هستن که قبلا هم مایکرو رو
پشتیبانی میکردن ( نمونه بارزش Tecmo - که خیلیها از جمله خودم کشته مرده همون یه بازی DOA هستن- آیا این اقدام با توجه به گفته های خودتون ( در مورد پول و سود) قابل توجیه هست که فقط بیاد از مایکرو پشتیبانی کنه در حالیکه بازار 100 میلیونی سونی رویروش هست.. پس میبینیم که چیزی فراتر از سود و پول در کار هست که البته اونهم بازم به پول ختم میشه..)...فکر نمیکنم که به پشتیابنهاش چندان اضافه شده باشه...در نظر داشته باشید که همه اون تهیه کننده های ژاپنی دارن بازیهای کمابیش با تم و حالت (Style ) غیر شرقی ارایه میکنن ... و شما هنوز بازیهای با تم و حالت شرقی ( که من به شخصه خیلی بهشون علاقه دارم) رو فقط روی همین کنسولهای ژاپنی میتونی پیدا بکنید..قبول دارم که بخش بزرگی از این بحث شاید به سلیقه برگرده.. شاید باور نکنید ولی از بازیهایی مثل Doom , HL, FarCry ,Fear و از این جمله خیلی بدم میاد و برام مهم نیست که حتی روی PS3 هم عرضه نشن.. بیشتر منظور من هم از بازهای ژاپنی ( و شرکت های ژاپنی) در این محدوده بوده...و در ضمن برای من تا اونجا مهم هست که این شرکتها پشتیبانیشون رو از Sony قطع نکنند و گرنه اگه FF مالتی پلتفرم بشه بازم تاثیری نخواهد داشت..و بعد عنایت اشه باشید اینهایی که شما اینجا گذاشتید همشون از Sony هم پشتیبانی میکنن و این به معنای عدم پشتیبانی از سونی نخواهد بود و فقط دارن بازیهاشون رو از حالت "خاص" در میارن..
اما شما این نامها رو نمیتونید در ردیف پشتیبانهای مایکرو پیدا کنید:

tri-Ace
Aruze Group
XseeD
Atlus
RacjiN
Level-5 هرچند که این یکی بخشی از SCEA هست.
Nippon Ichi Software

به عنوان نمونه بنده سری بازیهای Shin Megami Tesnei از Atlus رو با صد تا بازی مثل HL و Doom عوض نمیکنم..

عذر میخام که پرحرفی کردم.
موفق و پیروز باشید.
Cheers

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or