اما بقه چی دویل4 چی الله جنگ چی کیل زون 3 چی 2
من از اینها هم نمیگذرم خداییش کی حاضر اینا رو بده و متال گیر رو بده هالو3 یا گیر اف وارو بگیره این دو دوتا بازی فوق العاده هستن اما خوب فقط همین و پرفکت زرو و مگه دلایل ای جی ان یادتون نیست با 360هیچ بازی های خیلی بزرگ و پر سابقه وارد نمیشن اما360 چی خواهشا به لینک اعکس برین حال کنین
من و خیلی های دیگه بی صبران منتظر GEARS OF WAR و HALO 3 هستیم
فقط میدونم XBOX 360 چپ و راست دارند براش بازی میسازند
در مورد GEARS OF WAR بگم که من 5 ماه پیش شاید بیشتر ، عکساشا دیدم ولی خوب
دیدم فوق العادست الکی تو بوق و کرنا نکردم صبر کردم که GAMEPLAY ازش بیاد ... الان تو سایت GAME SPY چند را TRAILER از GAMEPLAY به طوری که قدم به قدم داره خودش بازی میکنه دیدم
با اینکه کیفیت فیلمها پایین بود ولی چیزی دیدم که در هیچ GAMEPLAY ندیده بودم
مخصوصا اونی که تو شب زیره بارن نشون میده
http://media.xbox.gamespy.com/media/747/747891/vids_1.html
من به شخصه از بازیه KILLZONE خیلی خوشم میومد حتی توی خیلی انجمنها از اینکه GAMEPLAY باشه خیلی دفاع کردم تا زمانی که خوده SONY اعلام کرد 5 فرم رندر شده
ضد حالی خوردم ، در مورد MGS4 هم هنوز قضاوتی نمیتونم بکنم چون از GAMEPLAY نبود حالا بماند که امکان داره توی بازی هم به همین شکل باشه یا نباشه
البته METAL GEAR به بازیه تاکتیکیه مسلما می شه توی گرافیکش بیشتر از FPS مانور داد مثال MGS2 که از نظر من جزو قویترین بازی ها از لحاظ گرفیک توی PS2 بود
توی سبکهای بازی های مثل RES و MGS و SILENT HILL و ... چرخش دوربین اول شخص
کمتر هستش و همچنین عمق تصویر به استثناء بعضی فضا ها
به هر حال کنسولی را انتخاب کردم فعلا که چند چشمه ازش دیدم
و از نظر من تفاوت خیلی کمی در گرافیک بازی ها در 2 کنسول شاهد خواهم بود
ولی از دوستان خواهش میکنم جای دیگران فکر نکنند
ممکنه من بیام بگم XBOX 360 ترکونده ، پکونده، منفجر کرده ...
برای مقایسه 2 چیز باید احتمالات را در آخرین مرتبه قرار بدید
و باز هم از نظر من این رقابت مانند ATI و NVIDIA هستش
ATI در مقابله سریه 5 GFORCE بهتر کار کرد
و در عوض سریه 6 GRFORCE از گذشته درس گرفت و فهمید که CLOCK زیاد فقط مهم نیست
و شاهد بودیم که CLOCK سریه 6 در حد و اندازه های 5800 و 5950 آلترا بود
و بشتر متمرکز شد بر روی خطه لوله ها و ترانزیستور ها
و شاهد بودیم که 6800 ULTRA در برابر X800XT خیلی قویتر بود
الان که رقابت بین X1800XT و 7800GTX هستش ظاهرا میدون دوباره افتاده دست ATI (بنا به بنچ مارک ها)
در مورد ایران هم اکثرا NVIDIA نسب میکنند این برمیگرده به خصوصیات و عواملی که باعث شده این محصول در ایران ...
من با بازی ها و فیلم های ژاپنی اصلا حال نمیکنم مخصوصا زبونشون
از سریه بازیهای DOOM 3 ،HL2،FARCRY،POP،LOR، که اکثرا مال شرکت های امریکایی و اروپایی بودند خیلی خوشم میاد در ضمن چیزی که دقت کردم در این شرکت ها بر عکس شرکت های ژاپنی از HUD کمتری توی نشونه گیری و ... استفاده میکنند
اصلا حال نمیکنم توی بازی بالای سره کارکتور ها فلش باشه یا مثلا HEALT،WEAPON،ARMOR،AMMO ... به صورت کارتونی و FLASH باشه دوست دارم جزوی از محیط باشه به استثناء بازی های LIVE و گروهی
مثلا توی HL2 اگر اصلحه رویه زمین بود یا حتی HEALTH کاملا توی محیط تاثیر پذیر بود
حتی میشده اونا را با اصلحه GRAVITY بلند کرد ، پرتاب کرد . چه حالی میداد
با گرایویتی جعبه ی MEDIC را پرتاب میکردم تو صورت طرف واقعا HL2 بی نظیر بود
البته سریه بازی های SONIC واقعا زیبا بودند و HUD که بصورت FLASH باشه در این بازیها حرفی برای گفتن دارند
چون بازی به صورت کارتونی هستش