xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوب منم با اون دوستمون که آدیش سخته موافقم!من که پی اس2 داشتم هیچ نیازی برای خرید پی اس3 نمی بینم.علاوه بر اینکه حالا مشکلات کپی خور وبلو ری و این چرندیات...دیگه آدم خسته میشه وقتی دویل می کرای4 میاد با یه سری حرکات جدید و گرافیک بهتر و احتمالا همون گیم پلی و موضوع قدیمی.یه اونیموشا میاد.اونیماشوای4 برای همین پی اس2.چو خودشونم از داستانش خسته شدن داستانو عوض میکنن ولی اسم همچنان اونیموشاس.من کاری به رسالت کاریه!سازنداگن ندارم ولی من که پی اس2 داشتم به نظرم 360 گزینه ی بهتریه.هر چند که از حق نگذریم 360 عنوانای جدید بیشتری داره.هر چند تو اون لیست بالاییه جز تو هیومن و مس افکت و کامئو عنوان جدیدی نیست ولی تو این لیست دومیه عنوانای حدید بیشتری هستن.واین دلیل باعث میشه که من طرفدار روو باشم بیشتر از همه.مخصوصا اون کنترلر فوق العادش.

در ضمن چند وقتی هست که کوجیما از Konami جدا شده و شرکت خودش رو با نام Kojima Productions و با لوگوی همون روباه FoxHound تاسیس کرده..MGS4 هم تماما کار شرکت خودش خواهد بود.
کوجیما شرکتی با نام Kojima Productions درست کرده و تا اینجا درسته اما این شرکت کماکان یکی از شعبات شرکت کونامی محسوب میشه..یعنی کوجیما از شرکت کونامی جدا نشده>>>>>

در ضمن بهتره كه شما شايعه پراكني نكنيد ! چون IGN اصلا حرفي از نيومدن 100% اين بازي بر روي كنسول Ps3 نگفته.

این دیگه چه مدلشه !!؟؟
چون تو IGN نگفته که HL3 برای PS3 نمیاد شما نتیجه گیری کردی که میاد ؟؟؟
الان تو گیم اسپات هم 100% تاکید نشده که متالگیر 4 برای 360 نمیاد پس من باید نتیجه بگیرم که متالگیر 4 برای 360 هم ساخته میشه چون جایی تکذیبش نکرده ؟

وقتی میشه گفت این بازی برای این کنسول ساخته میشه که شرکت سازنده یا حداقل یه سایت معتبر تایید کرده باشه که این بازی برای این کنسول ساخته میشه
نه اینکه حرفی از ساخته نشدنش نزده باشه

گفتم از کلمات اینگونه استفاده نکنین به کنار منم ازکنسولم دفاع کردم دلایلی هم دارم حالا همشون اختصاصی نیستن ولی اونایی که هستن چی و در مورد half life3 که همه هر چی از کیبوردشون در اومد نثارمون کردن با ایت عکس و لینک راضی میشین

im7ygl.jpg

اینم عکس هایی از قدرت ps3

henry_BG_01.JPG

آخرین ویرایش:
druid.jpg

ببخشید که صفحه خراب شد اما خواهشن شما هم دیگه بهتر برخورد کنین

من نمیگم حتما اینا اکثرا حدس بودن شاید اشتباه باشن حالا این هالف لایف 3 رو قبول دارم اما بقه چی دویل4 چی الله جنگ چی کیل زون 3 چی 2
من از اینها هم نمیگذرم خداییش کی حاضر اینا رو بده و متال گیر رو بده هالو3 یا گیر اف وارو بگیره این دو دوتا بازی فوق العاده هستن اما خوب فقط همین و پرفکت زرو و مگه دلایل ای جی ان یادتون نیست با 360هیچ بازی های خیلی بزرگ و پر سابقه وارد نمیشن اما360 چی خواهشا به لینک اعکس برین حال کنین

آخرین ویرایش:
ببخشید که صفحه خراب شد اما خواهشن شما هم دیگه بهتر برخورد کنین

اول اينكه من با شما بد برخورد نكردم ... من واقعيت رو گفتم ولي شما ظاهرا نميخواي واقعيتو قبول كني ...

در مورد عكسهايي كه گذاشتي ... عكس اول گفته شده كه ممكنه شخصيت HL3 این باشه ... ضمنا این عکس کوچکترین ارتباطی با PS3 نداره

عکس دوم هم اگر بر فرض که مال PS3 باشه و قدرت این کنسول رو هم نشون بده هیچ ربطی به HL3 نداره ... عکس سوم هم وضعیت عکس دوم رو داره

من منکر قدرت PS3 نشدم که شما این عکسها رو گذاشتی که قدرتشو نشون بدی

شما داری میگی Half Life 3 عنوان اختصاصی PS3 هست یا حداقل داری میگی برای PS3 هم ساخته میشه ... منم میگم 1 لینک معتبر به من بده که توش نوشته شده باشه :

بازی Half Life 3 برای PS3 ساخته خواهد شد

لینک معتبر هم یعنی یک سایت معتبر که همه دنیا اخبارشو قبول داشتن باشن ...

اما بقه چی دویل4 چی الله جنگ چی کیل زون 3 چی 2

مگه من گفتم اين بازيا براي PS3 ساخته نمیشن ؟ اصلا شما فرض کن که من طرفدار PS3 هستم و 100% هم این کنسول رو میخرم و از 360 هم بدم میاد ... ولی دلیل نمیشه که بگم HL3 برای PS3 قراره ساخته بشه

آخرین ویرایش:
باشه بابا هالف لایف 3 رو حدث زدم چون اون زمان که من این عکسو دیدم فکر کردم مال ps3 باشه ولی اشتباه کردم تو بقیه مطلب رو بچسب اینو ول کن برای دویل 4 دلیل بیار برا دلیل بیار این ها دیگه بهونه ای ندارن شما به این هالف لایف
گیر دادین .PlayStation 2

اما بقه چی دویل4 چی الله جنگ چی کیل زون 3 چی 2
من از اینها هم نمیگذرم خداییش کی حاضر اینا رو بده و متال گیر رو بده هالو3 یا گیر اف وارو بگیره این دو دوتا بازی فوق العاده هستن اما خوب فقط همین و پرفکت زرو و مگه دلایل ای جی ان یادتون نیست با 360هیچ بازی های خیلی بزرگ و پر سابقه وارد نمیشن اما360 چی خواهشا به لینک اعکس برین حال کنین

من و خیلی های دیگه بی صبران منتظر GEARS OF WAR و HALO 3 هستیم

فقط میدونم XBOX 360 چپ و راست دارند براش بازی میسازند
در مورد GEARS OF WAR بگم که من 5 ماه پیش شاید بیشتر ، عکساشا دیدم ولی خوب
دیدم فوق العادست الکی تو بوق و کرنا نکردم صبر کردم که GAMEPLAY ازش بیاد ... الان تو سایت GAME SPY چند را TRAILER از GAMEPLAY به طوری که قدم به قدم داره خودش بازی میکنه دیدم
با اینکه کیفیت فیلمها پایین بود ولی چیزی دیدم که در هیچ GAMEPLAY ندیده بودم
مخصوصا اونی که تو شب زیره بارن نشون میده

http://media.xbox.gamespy.com/media/747/747891/vids_1.html
من به شخصه از بازیه KILLZONE خیلی خوشم میومد حتی توی خیلی انجمنها از اینکه GAMEPLAY باشه خیلی دفاع کردم تا زمانی که خوده SONY اعلام کرد 5 فرم رندر شده
ضد حالی خوردم ، در مورد MGS4 هم هنوز قضاوتی نمیتونم بکنم چون از GAMEPLAY نبود حالا بماند که امکان داره توی بازی هم به همین شکل باشه یا نباشه
البته METAL GEAR به بازیه تاکتیکیه مسلما می شه توی گرافیکش بیشتر از FPS مانور داد مثال MGS2 که از نظر من جزو قویترین بازی ها از لحاظ گرفیک توی PS2 بود

توی سبکهای بازی های مثل RES و MGS و SILENT HILL و ... چرخش دوربین اول شخص
کمتر هستش و همچنین عمق تصویر به استثناء بعضی فضا ها

به هر حال کنسولی را انتخاب کردم فعلا که چند چشمه ازش دیدم
و از نظر من تفاوت خیلی کمی در گرافیک بازی ها در 2 کنسول شاهد خواهم بود

ولی از دوستان خواهش میکنم جای دیگران فکر نکنند
ممکنه من بیام بگم XBOX 360 ترکونده ، پکونده، منفجر کرده ...
برای مقایسه 2 چیز باید احتمالات را در آخرین مرتبه قرار بدید
و باز هم از نظر من این رقابت مانند ATI و NVIDIA هستش
ATI در مقابله سریه 5 GFORCE بهتر کار کرد
و در عوض سریه 6 GRFORCE از گذشته درس گرفت و فهمید که CLOCK زیاد فقط مهم نیست
و شاهد بودیم که CLOCK سریه 6 در حد و اندازه های 5800 و 5950 آلترا بود
و بشتر متمرکز شد بر روی خطه لوله ها و ترانزیستور ها
و شاهد بودیم که 6800 ULTRA در برابر X800XT خیلی قویتر بود
الان که رقابت بین X1800XT و 7800GTX هستش ظاهرا میدون دوباره افتاده دست ATI (بنا به بنچ مارک ها)
در مورد ایران هم اکثرا NVIDIA نسب میکنند این برمیگرده به خصوصیات و عواملی که باعث شده این محصول در ایران ...

من با بازی ها و فیلم های ژاپنی اصلا حال نمیکنم مخصوصا زبونشون
از سریه بازیهای DOOM 3 ،HL2،FARCRY،POP،LOR، که اکثرا مال شرکت های امریکایی و اروپایی بودند خیلی خوشم میاد در ضمن چیزی که دقت کردم در این شرکت ها بر عکس شرکت های ژاپنی از HUD کمتری توی نشونه گیری و ... استفاده میکنند
اصلا حال نمیکنم توی بازی بالای سره کارکتور ها فلش باشه یا مثلا HEALT،WEAPON،ARMOR،AMMO ... به صورت کارتونی و FLASH باشه دوست دارم جزوی از محیط باشه به استثناء بازی های LIVE و گروهی
مثلا توی HL2 اگر اصلحه رویه زمین بود یا حتی HEALTH کاملا توی محیط تاثیر پذیر بود
حتی میشده اونا را با اصلحه GRAVITY بلند کرد ، پرتاب کرد . چه حالی میداد

با گرایویتی جعبه ی MEDIC را پرتاب میکردم تو صورت طرف واقعا HL2 بی نظیر بود

البته سریه بازی های SONIC واقعا زیبا بودند و HUD که بصورت FLASH باشه در این بازیها حرفی برای گفتن دارند
چون بازی به صورت کارتونی هستش

چرا بعضي ها فكر مي كنند كنسول PS3 عنوانهاي جديد نداره و فقط تكرار نسلهاي قبلش با گرافيك بالاتر هست ؟!

چند تا از بازيهايي كه خيلي ها منتظر اومدن اونها هستند (حتي خيلي بيشتر از بازيهاي سريالي قديمي) رو نگاه كنين :

Fatal Interia :

از اين بازي به عنوان يكي از شگفتي هاي نسل بعد بازيها در قسمت فيزيك بازيها نام برده ميشه.مسابقه هايي در آينده با انواع جتها و هواپيماهاي مختلف با گرافيكي زيبا و فيزيكي بسيار طبيعي كه از ساخته هاي شركت Koei هست.

930023_20050929_thumb002.jpg
930023_20050929_thumb005.jpg
930023_20050929_thumb006.jpg

--------------------------------

War Hawk : ازمعروف ترين بازيهاي كنسول PS3 هست و مطمين هستم كه 5 نفر هم توي اين سايت قسمت اول اين بازي رو روي كنسول PS1 تجربه نكردن.(مثل خودم كه خيلي دوست داشتم اين بازي رو داشته باشم.) سايت IGN اين بازي رو يكي از دلايل انتخاب PS3 معرفي كرده و انتظارهاي زيادي از اين بازي ساخته SCEA ميره.سبك بازي هم مبارزات بسيار وسيع و گسترده در فضا با سفينه ها و فضاپيماهاي بزرگ و كوچك هست.

928383_20050519_thumb002.jpg
928383_20050519_thumb001.jpg
928383_20050516_thumb001.jpg

-------------------------------

بازي Lair از ساخته هاي Factor 5 كه داستاني در مورد Dragon ها داره.(حرف J رو پيدا نكردم.همون ازدها!!) بازي صحنه هاي بسيار بزرگي داره و مبارزه ها در زمين و هوا انجام ميشه.گرافيك اين بازي باورنكردنيه و نور پردازي بسيار زيبايي داره.

I-8 از ساخته هاي شركت محبوب Insomniac كه سبكش FPS هست و هنوز داستانش مشخص نشده ولي در تريلر نمايش داده شده در E3-2005 محيطهايي مثل زمان جنگ جهاني دوم رو مي بينيم كه علاوه بر سربازان معمولي بايد با موجوداتي عجيب و غير طبيعي هم بجنگيم.من خودم خيلي منتظر اين بازي هيجان انگيز هستم.

928399_20050516_thumb001.jpg
928399_20050516_thumb003.jpg
928399_20050516_thumb002.jpg

Ni-Oh از اون بازيهايي هست كه Japan اي ها براش دست و پا مي شكونن و البته توي ايران هم اين جور بازيها طرفداران خاصي داره.بازي در زمانهاي قديم در Japan باستان اتفاق مي افته و از ساخته هاي شركت Koei هست.

928304_20050516_thumb001.jpg
928304_20050916_thumb002.jpg
928304_20050916_thumb001.jpg

بازي Heavenly Sword سبك مبارزه اي و Beat `Em Up داره يعني از اون بازيهايي كه در محيطي بسيار بزرگ درگير جنگ با صدها يا شايد هزاران نفر بشين.گرافيكهاي نمايش داده شده در تريلر بازي باور نكردني هست.ولي معلوم نيست كه گرافيك خود بازي هم اين طوري باشه يا نه.

928391_20051025_thumb004.jpg
928391_20051025_thumb002.jpg
928391_20051025_thumb001.jpg

بازي اي كه من از همه بيشتر منتظرش هستم Motor Storm هست.يك مسابقه رالي بسيار هيجان انگيز و واقعي كه با بيشترين افكتهاي تصادف و خرابي ماشينها همراه هست و البته يه ذره خشن هست.من خودم اين بازي رو از رقيبهاي GT5 ميدونم.(با اينكه سبكشون فرق داره ولي در يك محدوده هستن.) در اين بازي قابليت انتخاب تعداد زيادي وسيله نقليه از ماشينهاي بزرگ و به اصطلاح Monster تا ماشينهاي تند تر و حتي موتور سيكلتهاي رالي رو دارين.

928393_20050516_thumb003.jpg
928393_20050516_thumb002.jpg
928393_20050516_thumb001.jpg

يك بازي در سبك MMORPG از شركت Webzen كه بازي زيباي Huxley رو براي XBOX 360 در دست ساخت داره.اون طور كه در تريلر بازي معلوم هست زمان بازي در گذشته هاي نسبتآ دور هست و حال و هوايي مثل قرون وسطي داره.

929231_20050727_thumb001.jpg
929231_20050727_thumb002.jpg

بازي FIfth Phantom Saga اگرچه گرافيك زياد بالايي نسبت به نسل بعدي بازيها نداره ولي سبك جديدي ايجاد ميكنه كه در تريلرهاي اين بازي ميتونين ببينين.به نظر مياد بايد منتظر يه نوآوري بزرگ در بازيهاي FPS باشيم.سازنده اين بازي گروه خوش ذوق Sonic Team از شركت SEGA هستند.

928389_20050613_thumb001.jpg
928389_20050516_thumb002.jpg
928389_20050516_thumb003.jpg

اگر به دنبال نوآوري و سبكي جديد از بازيهاي كامپيوتري هستين منتظر اين بازي باشين.بازي Eyedentify با فناوري پيشرفته سل و دوربين شگفت انگيز Eye Toy شما رو درون بازي غرق مي كنه و شخصيتي با چهره خود شما در بازي ميسازه و در شهري مجازي به بازي مي پردازين.

928390_20050516_thumb003.jpg
928390_20050516_thumb002.jpg
928390_20050516_thumb001.jpg

در آخر هم بگم كه تقريبا مطمين باشين كه كنسول نسل بعد سوني يعني Play Station 3 در تاريخ 1 ماه مي سال 2006 به بازار خواهد اومد.چون الآن در سايت Game Spot تاريخ عرضه خيلي از بازيهاي اين كنسول رو همين روز اعلام كرده.

موفق و پيروز باشين.

آريا

اگر منظورتون با من بود که همچین جسارتی نکردم من فقط در مورد کنسول مورد علاقم گفتم حتی گفتم من Killzone را دوست دارم
ولی من این دلیلی که شما آوردید را قبول ندارم تا خوده Sony رسما اعلام نکنه کی میاد کنسولش نمیشه حدس زد ، حتی فکر نمیکنم خود Sony هم این قدر مطمین باشه

دوست عزيز "Sony" , ميشه بگيد كه شما از كجا فهميديد كه اون عكسهايي كه گذاشتيد (مخصوصاً اون صورت عينكي) مربوط به PS3 هستند ؟
ببينيد من خودم هم طرفدار PS3 هستم ولي هيچ چيزي رو بدون دليل نميتونم قبول كنم !
ممنون

تاهر جان اين عكس مال پي 3 نيست شايد پي 3 هيچ وقت هم به اين گرافيك نرسه اما من اميدوارم در اين سطح گرافيكي باشه
با دايناسور جان هم موافقم من به خاطر بازي هاش پي3 رو انتخاب كردم خودتون بازي ها رو مقايس كنين ميفهمين پي3 بالاتره گرافيك هم كه بهتره اخه مگه اين 360 چي داره يه خصوصيت فوق العاده براش بگين كه پي3 نداره بجز اون تحت شبكه و دانلود بازي كه همه فهميدن براي بچه هاي ايراني نيست.

آخرین ویرایش:
یک مطلب جالب دیدم گفتم اینجا بزارم شما هم بخونید

تازه ترین نسخه کنسول بازی مایکروسافت با سرعتی کمتر از پیش بینی ها در فروشگاه های ژاپن به فروش می رود و این نشان از عدم استقبال ژاپنی ها از این کنسول بازی است.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
استقبال سرد ژاپنی ها از کنسول بازی ایکس باکس ۳۶۰

بنا بر تحقیقی که مجله بازی های کامپیوتری فامیتسو انجام داده کمتر از نیمی از ۱۵۹ هزار کنسول بازی مایکروسافت با گذشت یک هفته از آغاز فروش آن در ژاپن به فروش رفته است.
بازار بازی های کامپیوتری در ژاپن به طور سنتی تحت تسلط دو شرکت سونی و نینتندو قرار دارد که این دو قرار است کنسول های بازی جدید خود را سال آینده وارد بازار کنند.

ژاپن بعد از ایالات متحده بزرگترین بازار بازی های کامپیوتری به حساب می آید و مایکروسافت تلاش می کند که سهم ۸۰ درصدی سونی بر این بازار را کاهش دهد.

در سال ۲۰۰۲ وقتی نسخه نخستین ایکس باکس مایکروسافت به بازار ژاپن ارایه شد تنها در سه روز نخست بیش از ۱۲۰ هزار کنسول به فروش رفت اما برای نسخه جدید بازی ایکس باکس در دو روز نخست فقط ۶۰ هزار کنسول ایکس باکس ۳۶۰ توسط فروشگاه های ژاپنی فروخته شده است.

یکی از دلایل این فروش کم تاخیر در ارایه برخی بازی های جذاب کامپیوتری عنوان شده است.
کارشناسان تخمین می زنند که تاکنون ۴۰۰ هزار کنسول ایکس باکس ۳۶۰ در ایالات متحده و ۷۰ هزار کنسول در انگلستان به فروش رفته است.

قیمت ایکس باکس ۳۶۰ در ژاپن ۳۹.۷۹۵ ین برابر با ۳۳۱ دلار است.

قیمت این محصول به طور محسوسی کمتر از قیمت آن در آمریکا - ۴۰۰ دلار - است.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
به نظر میرسه سونی کماکان تسلطش را در بازار ژاپن حفظ کنه ......

چون تو IGN نگفته که HL3 برای PS3 نمیاد شما نتیجه گیری کردی که میاد ؟؟؟

اول اينكه سلام.
چرا اينقدر شما گيچي !
من كي گفتم HL3 ?
گفتم 2 نه 3.

شما داري ميگي هاف لايف براي ps3 نمياد ! من گفتم كه نه حرفتون صحت نداره... چون هيچي مشخص نيست...نه ميشه گفت كه مياد و نه ميشه گفت كه نمياد.اينقدر زود قضاوت نكنيد خواهشا.

وقتي IGN گفته كه HL2 قراره براي ps3 بياد اونوقت شما نتيجه گيري كه حالا چون گفته ""قراره"" پس نمياد ؟!!!
نه آقا اينجوري نيست.

Last edited by a moderator:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or